Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Zlé hnojivo ? - Klikni zde pro originální téma
baklazan18
Zdravím, mám otázku na toto hnojivo, je to veľmi zlé ak to použijem ? N-P-K 7-4-5 poprípade robí to niečo, pomože to nie/ano ? Za prípadne odpovede dakujeem.
kilopaprik
vyzkoušej a uvidíš :-D
baklazan18
vdaka za uzasnu odpoved
AladinXXX
Asi je lepsi investovat petikilo a koupit nejake základni hnojky na rust a kvet od nejaky firmy co dela hnojky na travu...nez tam lejt tohle..
Hack3r
Já bych tohle hnojivo použil jenom v nouzi. Kytky ti po tom nechcípnou (pokud nepřehnojíš) ale žádnej zázrak taky nečekej. Navíc tohle se tváří jako hnojivo na květ ale NPK tomu moc neodpovídá.. Jinak se značkou
Agro mam hodně špatný zkušenosti, koupil sem od nich perlit a divně smrděl po chemikáliích, nedalo mi to tak koukám na složení a obsahuje to rtuť i arzen a další svinstva v docela velkym množství. Já objednávám hnojky z Ebay od :einstein: kterej to míchá, jede kvalitu a udělá ti NPK na přání dle libosti, i ta cena je nesrovnatelná. https://www.ebay.com/usr/smp_ii
Mr.MEN
No nechápu, ty hnojky na trávu fakt nejsou nijak drahé.
Tohle mi připomíná takové ty skupiny na FB kde tyhle otázka jsou v jednom kuse.
M@gicWeeD
Je treba si uvedomit, ze okrasna kvetina bude mit asi trochu jiny pozadavky na vyzivu. Dle pomeru NPK je to pro konopi vhodne max na rust. Kup nejakou trojslozku od JidB nebo GH nebo treba cannu. Finanancne te to nepolozi a tabulky ti jasne reknou kolik ceho v jake fazi.
Piskor1
Na růst absolutně bez problémů . Jako hormony pro rychlejší růst bych přikoupil ještě tohle- v podstatě malý zázrak- http://eshop.ekovermes.cz/8-vermesf...lodova-zelenina je pouze mýtus,že konopí potřebuje speciální hnojivo,mýtus spojen s komerčním ziskem. Na růst stačí NAPROSTO BOHATĚ obyčejný KRISTALON START. Na květ kvůli chuti už zase něco jiného , za mě na př Metrop MR2 .


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma