Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Hlína s minerálními hnojivy + bio hnojiva? - Klikni zde pro originální téma
Jálo
Ahoj, chystám se na indoor a udělal sem chybu při nákupu. Objednal sem si substrát Plagron Growmix, který je předhnojen minerálními hnojivy (na 3 týdny) a do toho mám doma bio hnojky Alga Grow a Bloom. Vždy sem pěstoval bio a trochu mě to sere. Když to budu vracet do eshopu, poštovný bude drahý jak ta hlína. Ale co mě zajímá nejvíc je to, jestli tahle kombinace (chemie+bio) nějak nevadí? Jelikož budu cca prvních 20 dnů držet kýtí v malých květináčcích s tímto substrátem a pak znovu přesazení do velkých a do toho pak lejt bio hnojiva... Je to OK?
AladinXXX
Melo by to byt cajk
Jálo
dobrá díky
Mr.MEN
Od kdy jsou minerální hnojiva "chemie"? Otázka je na místě co je vůbec chemie. Chemie bych označil pouze něco co je synteticky vyrobené v laborce. Když někde vytěží ze země minerální sůl. Pak jí buď vyčistí aby dostal určité minerály či obsah. Podle mého to není chemie. Ale jen čištěná sůl. To bych si připadal jako chemik když si dělám jakékoliv jídlo v kuchyni. Do které taky dávám sůl. A jestli se nepletu od plagronu není nic čistě organického. Ale je to spojení organickominerální hnojiva. Tedy nechápu kde si vzal že Plagron je bio či organické hnojivo. Samozřejmě tam mají označeno 100% natural. Ale to je i sůl. A samozřejmě se dají používat i v ekologickém zemědělství. Ale není to pouze organické hnojivo. :)
Jálo
No ptám se, protože nejsem žádný odbroník a sem rád, že si mi to podrobně vysvětlil. Slovíčkaření (chemie) snad řešit nebudeme. Ano, máš pravdu, je to mix bio+minerální hnojiva. Ale sám Plagron doporučuje tento substrát kombinovat s hnojivy řady Terra a to mě trochu zarazilo. I řada Terra je ale organickominerální, takže už vím, že tahle kombinace při pěstu ničemu nevadí. díky!
vlgap
spíše bych řešil ať tam nejsou žádné breberky. v tom substrátu..😉protože to se může stát. bohužel.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma