Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Zastavenie rastu ? - Klikni zde pro originální téma
baklazan18
Zdravím, mam tu problem s touto rastlinou, je možné že je moc malá ? Ako vidno na fotkách tak už je vo fáze kvetu tak som si povedal že zrejme už vyššie nevyrastie. Je to odroda Ginger punch od kannabie. Je mi jasné že je to automat a nebude nejaka obrovska ale vedla nej mam druhu a ta je o cosi vyššia. Je možne že som niekde spravil chybu ? Je v kachlíku o objeme 7L. Poprípade dá sa s tým ešte niečo v tejto fáze spraviť ? Vdakaa.
nikolajmorozov
muze to byt jine pheno ktere tolik neroste a po prepnuti se tolik nevytahne.. substrat vypada celkem promocenej, mozna ze si to i prelival(zbytecne moc vody) a koreny se dusily.. jak casto a jaky mnozstvi vody k nim lejes?

ja mam na zahrade 3x glueberry og od dutch passion, kazda vypada jinak a i jinak rostli/rostou..
baklazan18
je to fotené priamo po tom ako som ich polieval, a polievam ich tak kazdy 2. az 3., bolo tu dost zle pocasie, casto zamracene az tento tyzden je konecne slnko takže som si povedal že tolko vody nepotrebuju snad. Zrejme to bude tou odrodou no :/ keby mi tu vedel povedať niekto kolko z tejto rastlinky asi vyjde v už suchom stave ?
nikolajmorozov
v suchym stavu tam budes mit tak 10g
baklazan18
okey diky moc
Stan43
hola
minuly rok som GP od Kannabie mal, produkt je dobry, akurat boli same problemy s rastom.. ak si mal to semeno gratis k objednavke a nie priamo od kannabie, tak je uz doost stare..ale kytinka pekna, nerastie lebo uz kvitne ;)
baklazan18
jo no mal som ho gratis k objednávke :/ nevadí tak snad aspon nieco vyjde. Vedel by si mi povedat kolko si z nej cca mal ? Diky.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma