Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Hmyz North Thunderfuck - Klikni zde pro originální téma
baklazan18
Zdravím všetkých grower-ov!
hned na uvod mam otazku:


Mám zasadených pár rastliniek, konkrétne sa jedná o North Thunderfuck a mám o ne trocha strach. Samozrejme som odrody študoval a práve kvoli poznámke k tejto že je odolná proti hmyzu a roznym plesniam som ju vybral. Napriek tomu si niesom istý a musím sa opýtať či to nechať tak alebo to nejako riešiť. Rastlinky mám v cca 30plus L nádobách. Vždy ked pridem pozriet alebo poliať rastliny je na listoch, stonkach nejaky hmyz mušky a pod., dokonca raz som z jednej musej odstrániť pavúka. Potom mám na pár listoch také čierne bodky, myslím že by to mohlo byt od hmyzu, je toto tiež nejaký problém ? Tiež mám na niektorych listoch doslova diery, ktoré možu byť avšak sposobene po jednej burke ktora sa prehnala a nestihol som v cas rastlinky skryt, nieje to nejaka velka skoda nachadza sa to len na 2 rastlinach na asi 1-2 listoch ale niesom si isty ci to nieje tiez od hmyzu ktory by dokazal spravit taketo diery. Poprípade pošlem nejaké foto. Ďakujem za prípadne odpovede.
shivasambhu
Zdar baklažán18. Super nick. Baklažány mám rád.....

Nahoď prosím foto. Podľa popisu ich máš ok. Aj keď je lepšie keď ti tam nič nebehá po stonkách či listoch. To máš v lese, či niekde po ruke? Nie je v blízkosti nejaký zdroj, kvôli ktorému môžeš mať aj na rastlinkách háveď? Veľa leje, zem je premočená, občas zasvieti Slnko, tak ten hmyz sa teraz môže viac vyskytovať.........
baklazan18
Ahoj, som rád, potom sme dvaja oblubenci baklažánov!

Ďakujem za odpoveď, nahodím fotky večer pojdem ich po zapade slnka poliať tak to spravím. Yep mám ich po ruke, bývam v dome ale po okolí je park a rastliny mám kusok od neho, je to mozne sposobene tým. Dúfam že je to teda v pohode, čítal som aj o roznych pesticidoch a postrekoch ale neviem nechcem to nejako riskovať a uškodiť rastlinám. Aj keď hovoria že dolezite je zakrocit čo najskor, kedže neskor može byt uz fakt neskoro.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma