Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Nutriční nedostatky - Klikni zde pro originální téma
Thunderfuck
Zdravím, zkoušel jsem hledat, ale nenašel jsem. Po 1. hnojení se samozřejmě vyskytly první nutriční nedostatky na jedné se udělali žluté fleky. Ty jsou nejspíše způsobené nedostatkem dusíku. Na druhé se zase objevili jakési prapodivné "maskáčové mapy", které nevím co znamenají. Také na ní dost často sedávají malinké mouchy, povedlo se mi jednu dokonce vyfotit.

Děkuji za rady
Stan43
Hola

Skontroluj si Ph pôdy.. To je prvé čo robíš pri problémoch... Ďalšia vec, tie mušky sú smutnice a priniesol si si ich najskôr už so substrátom.. Z celého toho mi vychádza že máš zlý substrát.. Kúp nejaký lepší, pridaj perlit a daj to do toho.. Ideálne predhnojený .. Ten tvoj nieje predhnojený? Ak áno, nehnoj zatiaľ také prcky..
Co je to za odrodu? Koľko má dní?
Good Luck, Stan.
Thunderfuck
Substrát je klasický zahradní předhnojený s mykorhízou. Ph jsem měřil jenom pomocí indikátorových papírků, co mi vyšlo si už nepamatuji :D, ale muselo to být mezi 6 až 7 jinak bych to tam nesadil. Perlit tam je, jenom není vidět protože jsem dosypával. A kytky jsou staré 17 dní FairSeeds AF Critical a Grapefruit.

Tenhle pátek bude tak čas na další zalití. Mám tedy použít jenom zálivku čistou nebo jenom zálivku s kořínkovým boostem nebo zálivku s hnojivem s ještě menším poměrem než jsem dával minule (minule jsem dal o 0,5 ml méně něž je doporučené dávkování).

Potom co jsem je pohnojil tak neuvěřitelně vystřelili. I přes to, že furt chčije a je zataženo, jedno patro vyjelo tak za 3 dny.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma