Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
adjust wing zapojení 600w - Klikni zde pro originální téma
BongKeeper
Ahoj
Je to celkem stupidní dotaz, ale nikde jsem tu nenašel fotku zapojení tohohle konkrétního typu objímky a tak se radši zeptám..
Rád bych se ujistil, že ten zemnící kabel (zelenožlutá), mám přišroubovat k tomu šroubku (např matičkou), tam jak sem nakreslil tu šipku ?
Woody
zdar .. ine obrazky som pozrel na nete tak ked dobre vidim krabicka je plastova a z druhej strany je k nej tymito dvomi srubkami prisrubovana objimka? .. ked hej tak tam nie .. ale ten drziak v tvare M je kovovy a nanho sa prisrubuje este kovove tienidlo.. tak toto by malo byt "uzemnene" ..jak mas tu sipku a hned vedla to nieje krytka na srubke? ide dat dole ? tam by to mohlo ist ..
biz
cago..na winga ti staci dvouzilovej kabel, protoze objimka je na plastovy krabicce..neco jinyho je to treba u podobnyho waveflectoru, kde je objimka na kovovy krabicce, a tam davam zelenozlutej jak pise Woody, mezi "M" drzak a stinidlo.
M@gicWeeD
Tak jak pise Biz, wing ve svym ofiko navodu ma Pe proste ustrizeny. Samozrejme pokud mas obavy, tak tvoje reseni je spravne, ja osobne jsem se na zem vykaslal a mam ji zaslepenou. Stejne na to nehrabu a vysku steluju za tmy.
BongKeeper
Přesně tak, ja píšeš M@gicWeeD, v manuálu bylo něco ve smyslu „cut unnecessary end of the cable“ ale zase prodejce mi tvrdil „nic nezastřihávat“, tak sem byl celkem v pasti :D
super, takže stačí, když to zastříhnu a zaizoluju, pokud dobře rozumim
Díky všem za vysvětlení :)
M@gicWeeD
Ono tam vesmes nema co probit. Objimka je masivni keramicka a pouzdro je plastovy a nikde neni zadna moznost jak by se dostala faze na stinidlo. Mozna jedine ze by ti rachla lampa, ale to by byla neskutecna shoda nahod, ze se toho budes zrovna drzet.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma