Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Můj Out 2020- foliovník (Ales-All) - Klikni zde pro originální téma
Ales-All
Cau, tak nedávno jsem přidal svůj out 2019 a teď přidám i 2020 . Tenhle out bych chtel přidávat postupně už od začátku . Můžete aspoň sledovat a psát vaše postřehy :) i kritiku rád příjmu :D
První změna je že jsem koupil fóliovník 250 x 400 cm (10 m2) zelený za 2943 Kč . Ze stránky kikiskashop.cz tak jsem zvědavý jak dlouho vydrží :)
Budu používat na hnojení Cann Bio flores,Canna Bio vega, Canna pk 13/14 a postřik proti škůdcům Canna Cure.
Pak ještě mám 3 malý kanistry supplementu od Botanicare 1x sweet raw a 2x sweet berry který jsem dostal na Canafestu 2019 . Napište jestli jste taky dostaly a třeba už i vyzkoušeli :) já jsem teda zvědavý jestli to bude mít naky znatelný účinek . Možná udělám pokus a dám jednu s a jednu bez :)
Vodu používám každý rok ze studny a ještě jí nechávám odstát aby nedostali zbytečný stres ze hodně studených vody .
Tak teď už se můžem vrhnou na osádku :)
1x Super skunk, 1x Black Jack 1xICE, 1x Lemon OG Haze, zasazeno 17.4
3x Banana Haze (Dutch Passion) zítra půjde do hlýny
Mám ještě předpěstovaný 3x Blue Nitro Haze na který jsem se moc těšil ale kvůli nedostatku místa a takhle kytka rostě hodně velká tak jsem daroval kamarádovi a ten mi jednu z nich pak dá . Tak můžu pak taky něco o ní přidat když budete chtít .
A teď se vrhnem na automaty :)
Takže už mi roste 1x green poison xl auto, 1x sweet gelato auto
A zítra zasadím 3x auto Banana Blaze a 3x auto critical Orange punch oboje od Dutch Possion .
A mám ještě semínka 3x Northern Lights a 3x Fruit Cake auto. Moje nejoblíbenější je Fruity Pebbles OG ale ten jsem nesehnal tak jsem našel křížence a je to genetika Animal Cookies X Fruity Pebbles OG na to sem moc těším :)
Postupně budu přidávat fotky jak to roste :)
Ales-All
Canna a Botanicare
Ales-All
Tak dnes jsem přidal vetrák páč už teď tam mam přes den vysoký teploty a zavěsil jsem kýbl s vodou a dal mlhovačku. Další semínka co jsem dal klíčit už vylézají z hlíny tak za palce dnů půjdou taky do foliovníku :) přidávám jednu fotku pro náhled jak to zatím vypadá :)
Ales-All
Tak dnes přesazeny do foliovniku :) mam ještě ty semínka northern light auto a fruit cake auto ty půjdou až budou končit tyhle automaty . Ty v zemi bych řekl ze mam moc blízko u sebe ale bohužel není místo :)
Ales-All
Další fotky jak mi to roste :) Green Poison xl auto a Sweet Gelato auto :)
Ales-All
:)
Ales-All
Critical Orange Punch auto :)
Ales-All
Banana Blaze auto
Jálo
Ahoj, docela mě pobavila ta mlhovačka :D Myslíš, že to tam má nějaký efekt? A ještě takto vysoko zavěšený? Ten ventilátor je taky zbytečnej, škoda elektriky, otevři raději všude to boční větrání. Ať to roste!
Ales-All
Ano ta mlhovačka má smysl. Když je zaplá tak tam je mnohem větší vlhkost :) a ještě není každý den teplo tak to mam zavřeny ať tam není zima a ten vetrak tam mam aby tam nestál vzduch když a neudelala se plíseň
Jálo
já tuhle zvhlčovačku taky mám a použil sem ji jednou a pak koupil klasickou pokojovou. ve stanu 60x60x170 to zvíšilo vlhkost max o 10%, navíc to všude stříká, což asi venku nevadí, ale na tvůj fóliovník 250x400 mi to přijde jako vtip. a pokud to máš uzavřený a nevětráš, tak to asi taky není dobrý. vodu tam dolejváš každou 2 hodinu? teď mám každý den ve skleníku 99% a pak zase bude třeba 25% no a?
Ales-All
No i kdyby to zvýšilo vlhkost jen o 1% tak si myslím ze je to dobře . Mam na to teď čas takže 2x denně tam doleju vodu nakych 6 hodin to vydrží . A vetrám tam ale když je teď dost dnů ještě chladno tak se snažím to mít zavřeny ať tam je aspoň naky teplo a neklesaji tam hodně teploty. Každopádně ten vetrkák tam nechám po celou dobu. Myslím ze když jsou kytky zavřeny v tom foliovniku a nehýbe s nima přirozeně vitr tak nemaj potřebu dělat tak tlustý stonky. Minuly rok jsem je měl mormalne venku a tam jak s nimi házel vítr tak měli hodně tlustý stonky, musel jsem řezat pilou . Mam tu i galerku 2019 . A teď proste tam ten vítr nemají tam myslím ze takhle jim to vynahradím . Každopádně třeba máš pravdu ty, já jedu první rok ve foliovniku tak se teprv učím a jedu to podle mého pocitu :)
Ales-All
Tak už jsem vytáhl poslední semínka. Nechal je naklíčit,trochu vyrůst a dnes jsem je přesadil do foliovníku. Jedná se o 3x Fruit Cake auto (Seed Stockers), 2xNorthern Light auto (Vision Seeds) a 3x Dark Devil auto (Sweet Seeds) . Bohužel jsem našel na listech malý dirky, pár kytek se mi zdá že moc nerostou. Asi tam mam naky škůdce . Udělal jsem naky preventivní opatření a uvidím jestli se to zlepší . Přiložím foto a třeba někdo bude vědět co mi děla dírky do listů :) zatím jsem použil Biool, všude jsem nalepil naky žlutý plastový papírky s lepidlem ze zahradnictví na lítací škůdce a dal kolem kytek lógr z kávy . Snad něco z toho pomůže . Green Poison auto a Sweet Gelato auto už chvíli kvetou tak už dostávají hnojky na květ
Shelter
Ahoj.
Podla mna to bude cvrcek.
Ja mam nasadenu vedla kapustu a kalerab tak si tam spravil celkom slusne ihrisko :-) sem tam sa pusti aj do holiek ale kapusta je asi lepsia.
Ak ho nechas len tak podla mna sa ti o zabavu postara.
Ales-All
Tak cvrček by mě nenapadl . A nakej dobrej návod jak se ho zbavit ?
Shelter
Obiednam nieco a dam vediet ci zafungovalo.
Ale mne co beha po foliovniku tak ma asi 5cm :-) asi sa fakt citi dobre.
Ales-All
Cau, tak dlouho jsem nic nepřidal tak udělám menší upgrade :) snad to někoho zajímá :D nebudu dávat celý průběh protože jsem dělal hodně změn . Např. Špatně to rostlo tak jsem upravil ph vody a zas se rozjely, přidal jsem hodně nových druhů(bleuberry,blue dream, lemon express juice, callifornia snow,zkitlezz, atd..). Critical orange punch a sweet Gelato už jsem sklidil . Na Black Jacku a ICE jsem udělal pořadnej supercrooping a obývák co se dalo ( moc rostou tak snad se mi to tam vejde když ještě ani nekvetou :D ) . Jinak když je hezky tak je celý den foliovnik odkryty a když hnusně tak jen otevřeny okénka a ve vnitr zaply vetrak ať tam proudí vzduch . Jinak ten Banana blaze auto má strašně krásný prorostlý palice :))
Ales-All
:)
Ales-All
Ice a Black Jack ze zadu :)
Ales-All
2x northern lights auto
Ales-All
Banana Blaze auto
Ales-All
Krásně fialový palice Dark Devil :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma