Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Políčko v lese - BigOUT Autoflower 2020 - Klikni zde pro originální téma
Hollander
Zdarec, na letošní léto chystám 2 trošku větší pole uprostřed jungle v lese. Budou to všechno autoflowery takže to rozjedeme v půlce června, máte se na co těšit! Osazenstvo bude:
5x Think different
5x Critical orange punch
5x LSD
5x Smoothie
5x Gorila glue
5x Green crack
5x C4 matic
5x Purple queen
Seed banky Royal queen, Fast buds, Dutch passion. Plánuju vysekat čtverec cca 5x5m, kytky budou mít cca metr od sebe místo. Klíčit budu v klasickém substrátu pro výsev a v kelímkách. Předkopu tak půl metru do hloubky a smíchám to s klasickým substrátem. Neplánuji zastříhávat ani ohýbat. Hnojky na out ještě přemýšlím, poradíte? Váš názor a případné rady? Pěstu Zdar!
Woody
:D ak do tohto ides sam , tak to skor ty sa mas naco tesit .. drzim palce
sakumprdum
Letos taky valim v houšti u lesa mam dva fleky trocha vykacel poupravil a pujdou tam klasiky ale jeto zabíračka :)Na každu kytku jsem kopal jamu a do ni 5Ol substratu ,+ti doporučim určo dej hydrogela a taky perlit at jeto pekne vzdušny největší parada byla tam natahat400l ty hlyny tak hodně zdaru :)chlape
Hollander
Já plánuji jednu větší jámu, 200l substrátu (na jedno políčko) a smíchat s normální hlínou. Myslíš že to postačí? Díky za rady!
Woody
moje lesne policko ..
1. rok som v hustine vysekal flek cca 3x4 metre a prekopal 6 dier do ktorych som vysadil rastlinky - uroda v podstate ziadna , skoro vobec to nevyrastlo ..
2.rok som vykopal diery 50-70 litrove mozno viac neviem presne , nanosil hlinu a vysadil rastlinky - nieco sa urodilo ale nebolo to nic moc .. vodu som nosil kazde 4 dni a rastlinky som stale nasiel zvadnute .. na jesen som zistil , ze sa do dier natlacila kopa "cudzich" korenov ..
3. rok som prekopal policko komplet cele a vysekal som vsetky korene co tam boli + som vyhadzal neskutocnu kopu kamenov .. znova 6 dier do ktorych isla hlina , piesok , perlit - to uz vyzeralo ovela lepsie pretoze v lete tam uz boli 2,5 metrove rastliny .. niekto mi to ale vysekal skor ako to zacalo kvitnut .. vodu som stale nosil kazde 4 dni a stale bolo malo .. nosil som autom pre kazdu dieru 10l cize dokopy 60litrov ..
dalsie tri roky som tam nesadil nic..
potom som sa o5 vratil , prekopal diery , doplnil novu hlinu , perlit a myslim , ze uz som zacal skusat aj hydrogel .. ten tomu velmi pomohol a vodu uz stacilo nosit len raz za tyzden .. to uz sa da povedat , ze som na jesen bol vysmiaty ..
dalsie sezony boli vcelku v pohode ale stale mi to prislo celkom dost casovo aj fyziky narocne nosit tam tu vodu ..
no a nakoniec som minuly rok vysadil uz len jednu rastlinku aby som zistil ci to pojde aj bez dozoru .. prekopal som jej dieru a nasypal tam poriadnu kopu hydrogelu a granulovaneho mastalneho hnoja .. celkovo som tam bol len 3 krat .. na zaciatku sezony , niekedy v lete na kontrolu ci vobec zije a na jesen skosit :)

.. nieco tu je aj zdokumentovane v out galerii - Grow_les , tak sa mozes pozriet .. celkovo je tam ale odmakanych nespocet upotenych hodin

suma sumarum ... poriadne to prekop , nanos co najviac lepsej hliny , perlitu , hydrogelu a hnoja .. celkovo cim lespie to pripravis tym lepsia bude uroda ..
drzim palce aby ti to vyslo co najlepsie hned na prvy krat ..
sakumprdum
Woody vi očem to je ta makačka :)jak piše pořadnou hlinu ,hodně hydrogelu,a perlit:)
Hollander
Bude to solidní makačka, díky za rady. Jen ten perlit a hydrogel budu muset objednat přes internet, ale to nebude problém. Nemyslíte že by stačila mulčovací kůra nebo bonsaje? Taky velmi dobře propouští vzduch a živiny. Názor? 🙂
sakumprdum
Perlit a hydrogel mají v obi ten jsem tam dnes ješte dokupoval,mulčovaci kura se dava jen na povrch kolem kytek aby nevysychala půda ale nemychat dohromady s hlinou.
Hollander
Fakt? Tak paráda není co řešit. A myslíš že se ta kůra vyplatí nebo to je zbytečnost navíc?
sakumprdum
Zamně jeto jen něco navíc ale neda se srovnávat z hydrogelem asi tak ja snim ani zkušenosti nemam vubec


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma