Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
NFT Grotank 205 / 2x125W cfl AK47 a Critical + 2.0 - Klikni zde pro originální téma
High999
Zdravím,

Konečně i já mám prostor kde mohu zasadit tak jsem neváhal a zde je setup:

Nejvíce se mi zalíbil způsob pěstování v NFT zakoupil jsem tedy Grotank 205.
Sočástí je malé šrpadla a ještě jsem dokoupil vzduchovací motorek na okysličení roztoku.

Stan je Secret Jardin HS80 (vzal jsem prostě to nejlevnější co bylo už hotové za 2000,- si myslím celkem pohoda).

Světlo na růst metalhalogen 150W na květ 2x125W CFL RED (kdyžtak tam nakonec dám místo toho sodu 250W). Nedopatřením svítim 19/5 ale už to tak nechám do přepnutí asi.

Ventilace odtah TT100 148/180 m3 jede na větší ryhclost spínaný přes termostat s hysterezí 1°C. Pachovy filtr zatim neni pořídím až přepnu na květ .Na ofuk mám stolní třírychlostní větrník. Přítah je pasivní. Teplotu přes den udržuji v rozmezí 22,5-23,5°C přes noc je to kolem 18-20°C
Teplota roztoku v tanku se pohybuje 20 - 22°C.

Zvlhčovačka vzduchu Cornwall 6 litrů. Rh se dá stabilně držet kolem 80%. Je to tam jak v deštným pralese.

Osazenstvo jedu ze semínek AK-47 a Critical + 2.0 ale blbec ve spěchu jsem si je neoznačil a jedno semínko nevyklíčilo takže s jistotou vím že jeden co šel později je Kalach a zbytek asi poznám časem podle toho jak budou vypadat.

Na měření EC měřák z Aliexpressu pečlivě zkalibrován tak snad to měří aspoň trochu přesně.

Na měření PH kapky od GH. Ph podle barvy odhadem udržuji mezi 5 - 6.
Na snížení PH používám AH Ph minus bloom a krásně to drží.

Hnojky mám od plagronu hydro A+B a na zacatek ROOTIT stimulator který by měl obsahovat vše pro mladé rostlinky.

Jinak začátek jsem trochu posral kostky sem blbě napufroval hold nedočkavec. Takže kytky měly dost vysoke PH. Pak jsem si tedy zjistil více informací napufroval kostky nové na ph kolem 5-6 a kytky přesadil šlo to vpohodě a kořínky jsem neponičil moc jich zatím nebylo.

Trošku nemám jasno v jedný věci. Když si změřiím EC mojí vody z kohoutku má 0,5 doporučená dávka ROOTit stimulatoru je 5ml na litr a to pak ec vystřelí docela vysoko až se bojím že ty malý kytky spálím. Jenže zase copak já vím jaky látky ta voda s tímhle EC obsahuje aby kytky měly ty správný živiny ?. No nevím žejo. Radši sem koupil destilku s 0 EC a nalil tam co bylo třeba na těch 0,5. Kytky vypadají spokojeně. S hnojením moc zkušností nemám tak to bude asi hodně cvičný grow.

Prví tři semínka jsem dal klíčit 19.3 čtvrté které nahradilo to jedno nevyklíčené jsem dal 25.3 .

Ze začátku se stršně táhly nahoru musel jsem je i přesazovat do jincýh kostek a stršit hluboko že koukaly jen vršky, měl jsem tam tu RED CFL ale jestli to bylo tím to fakt nevím, protože tam bylo víc věci které jsem neměl vychytané.
High999
prvni fotka rust pod 150w MH

druha fotka kvet 11den 250W HPS

ph kolem 6 ec 2
BRooT
Pojedeš celou řadu plagronu ? Ten Rooit tam nedávej, je organický mám pocit ...
High999
Cau jo,

Leju tam hydro A,B pure zym, power roots a jeste green sensation.

Teda lil jsem ted uz jen hydro A,B a GS
High999
22den /12


EC dostávají kolem 2 nekdy i 2.4 :D ph v rozmezi 5.5-6.5 asi.

Vlhkost neresim teplota kolem 27 den 20 noc teplota roztoku tez neresim odesel teplomer :D ale bude to asi kolem 23 -24 max zadna hniloba nikde nevidim na korenech sou bily.


Nutno dodat ze uz to neni davno jen nft ale i bubbler protoze dve kytky proste spustily koreny az do spodni nadrze.
DrGrinspoon
Kokos ec 2-2,4 je masaker, akú máš vstupnú vodu.
High999
cuz ec vstupni vody je 0,55 kdyz se je fotiil meril jsem a melo to 2,2 taky jsem je trochu oskubal takze hadam ze ted snesou min ale uvidime zatim jsem neprehnojil.
BRooT
To je ono . Proto se ptám , to EC ti v tvém případě moc neřekne , protože Green Sensation je z poloviny organická . Stejně tak power roots, purezyme. Příště do hydra nedoporučuji , muže to udělat bordel . Minimálně v tom EC .

Takže ti muže ukazovat 2,2 ale taky to muže být ekvivalentní jako 1,4 v minerálních hnojivech ( jen příklad , převody k tomu neexistuji ) . V tvém případě se orientuj teď podle listu a drž PH správně .

U NFt je normální ze propadnou kořen do nádrže . Musí být poradně okyslicena a ještě na ochranu doporučuji Hydroguard. Držím palce
High999
Aha dik sem nevedel, priste zkusim cannu ted uz to snad nejak dojede.
Carllito
Fandím
A sleduji

modedit: ohledne trestnych bodu-ktery muzu udelit za tyto komenty.viz.:http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=65364
misto TB,posilam K-(moje dobra vule).....postupne to zacnu resit vsude,pač se nam to tu solidne rozmaha......

Příspěvek irelevantní k tématu 4 body – OT – off-topic = mimo téma, mimo mísu; do pěstitelských fór nepatří hlášky typu „máš to pěkný, K+“ (to patří do komentáře ke karmě nebo do PM), „:-)“ (dtto), samozřejmě sem spadá cokoliv zcela mimo téma (v Indoor pěstování je hláška „včera kolem jeli hasiči a houkali“ plně OT) apod. Prostě hlášky mimo téma.
Totéž platí i pro Léčitelství - léčebné účinky marjánky jsou vlastností, která jejímu pěstování otvírá dveře. Lidi, co tu hledají pomoc, netouží po informacích "to bude v pohodě". Nemáte-li co informativního napsat, nepište.

A/S:busted:
High999
30. den kvetu


modedit: opraveno
A/S
High999
listy se mi zdaji dost zelene ubral jsem dusik EC snizeno na 1,4 kytky vypadaji po par dnech dobre ph kolem 6.

Jinak od prepnuti dost vyrostly maji kolem 80 cm pri prepinani mely sotva kolem 20cm. Hlavne asi ten critical + vyrostl ak47 tolik ne.
High999
Ahoj
High999
Dalsi
Carllito
Ahoj
V té lednici předpokládám sušíš
Blby dotaz ale musím

Mas tam odtah a filtr ?
Nebo jen tak ?

Má vliv když bude na minimum zapnutá
Jakoze sušit v chladu ?


I když chlad znamená vlhkos to je asi blbost

Ale zajímá mě to
Mám podobný nápad tak sbírám info
High999
Dalsi
High999
citace:
Původní příspěvek od Carllito
Ahoj
V té lednici předpokládám sušíš
Blby dotaz ale musím

Mas tam odtah a filtr ?
Nebo jen tak ?

Má vliv když bude na minimum zapnutá
Jakoze sušit v chladu ?


I když chlad znamená vlhkos to je asi blbost

Ale zajímá mě to
Mám podobný nápad tak sbírám info



Zdar vpohode, jo susim v tom je rozbita nechladi, susim v tom protoze jinde nemam tmu a navic to pekne tesni tazke to nesmrdiven a i to udrzuje nejakou vlhkost coz je myslim dobry pro ty palky. Musel sem bohuzel jednu setnout driv me to chytlo plisen prptoze sem trubka :D. Ale neco z toho bude.


jinak filtr ani odtah tam neni proste rano vstanu vyvetram pridu z prace vyvetram du spat vyvetram rizeny vetrani rychle otevrit pomalu zavrit na vyvetrani vlhkosti plisen uz tam nechci znovu :D
High999
Tak abych to shrnul omlouvam se za tohle vlakno moc dobre sem to nezdokumentoval. Nejak me otravilo to jak ten tel blbe foti no nevim pak manipulace s kytkama je to tezky metr vysoky naprd se to vyndava ale rekl jsem zi ze nafotim aspon finale.



Urcite je co zlepsovat zaclo mi to plesnivet, prisuzuju to tomu ze sem moc v kvetu rosil tim kropitkem palice a ne jen listy :D . ofuk na kvet nebyl vubec nevesel se tam, myslim ze by to vubec nevadilo vetve byli silne uz z faze rustu takze naco vitr ve stanu ? vlhkost tam byla max asi 30 % je nastaveny po hodine na 10 minut odtah.


Uplne nejlepsi by bylo kdyby jel furt ale to zas neni tak jednoduchy udelat ale jde to :D.


nakonec to mohlo byt i horsi ta nejvetsi kytka se mi libi na 250W akorat to proste trvalo 3 a pul mesice soucasne s tim jak sem zasadil sem prestal hulit na chvili ze uz si nebudu kupovat zadny sracky z venku a proste si udelam svoje zejo no po dvou mesicich sem t nevydrzel uz :D . ale zase sem predtim fakt hull i dva g za vecer :D.



Ted jen premyslim co pojedu za nove kolo. jaky system ? . setup necham stejny svetlo stan a ostatni. Jen nevim jestli bubbler nebo rw drip ?. hnojky jednoznacne JIDB zkusim biomineralni nebo co to je, ono totiz jak ja jel ten plagron s tim sem se nechlubil ale koreny proste meli plisen snad se mi to pak podari vyfotit a prozkoumat co sem koukal plisen se tvorila na netkany textilii. jak mi tu nekdo psal ja tam lil proste od plagronu na hydro hnojky A B , pak enzymy green sensation a jeste predtim korenak power roots kterej mozna zapricinil tu plisen sem koukal jak se blbe rozpousti ve vode a ze na ty textilii zanechava naky tmavy skvrny moc ze proste ve vode asi dobre nefungoval. PROTO chci jet JIDB a bubbler kde neni textilie a nebo rw drip kde koreny nejsou furt ve vode a tudiz nevadi v lete vysoke teploty protoze nadrz s vodou bych mel mimo stan kde by byla akoratni teplota.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma