Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
R.I.P. kyti - fotaz s křížkem po funuse :o( - Klikni zde pro originální téma
vondRASH
Co jsem komu udelal?
vondRASH
Cest to all growers!
Predem se omlouvam ze budu psat bez hacku a carek, ale je to rychlejsi a ja jsem na to proste zvyklej z ICQ atd. To prvni fotoz je z rozjezdu,kyti mi delaly uz od zacatku mooooc velkou radost a staral jsem se o ne jaxe patri......jaqo o miminka!

Taq zacneme od zacatku...letos to uz je treti rok, co pestuju kyti venku(letos chci rozjed i nejakej mini-indoorek, taq max ctyri kyti) a poprve se mi kyti opravdu povedli! Rozesel jsem se se svoji pritelkyni a vsechnu lasku jsem daval tem nejvernejsim venkovnim mazlum co na tomhle prohnilym svete existujou, ale lidska drzost a bezohlednost nezna meze......o vsechny jsem prisel....do posledniho listecku! :grrr:

Fotaz jsou nekdy z poloviny prazdnin pozdeji jsem uz nejak nestihal fotit....bylo moc prace! :beer:

1.fotoz: Taq tohle je kmen noji nejvetsi a nejkosatejsi kyti, hned tri dny po porizeni fota mi nejakej zmrt urval spodni patro....to musel bejt uplne mega kreten protoze na ni nebyl jeste jedinej poradnej kvet!

2.fotoz: Z vetsi dalky....no reknete nebyla krasna??? :eek:
vondRASH
taq jeste jednou... 1. a 2. fotoz
vondRASH
3. fotoz: Okolo rostlo jeste dalsich pet kyti....ke konci prazdnin vypadali opravdu luxusne.....kamarad je fotil obyc fotakem tak az to vyvola budou luxusnejsi fotaz!
vondRASH
4. 5. a 6.fotoz: Taq tohle je "plantaz c.2"(taq tomu rikala moje babi), je na ni 5. kyti a 2. mrzaci, ale mrzak ma taky pravo na zivot! Na tedlech fotkach vypadaji nic moc, ale kdo si pocka ten se docka.....better fotoz coming soon! :punk:
vondRASH
sakra taq jeste jednou..... 4. 5. a 6 fotoz
vondRASH
7. fotoz: A jeste jedna k dobru.........a ted dokonceni pribehu: Staral jsem se o ne s laskou a posledni tejden prazdnim mi je nekdo vsechny sklidil, uplne vsechny(no vlastne to bych kecal, ty dva mrzaky tam nechali), bylo mi do breku a jeste ted premejslim, komu dam prez drzku! Vsem corkam bych pral ten pocit beznadeje smichanej s neuveritelnejma navalama vzteku! Ale co o, zivot jde dal a ja se rozhodl ze si zaridim boxik, ten mi snad nigdo nevocoruje!
vondRASH
to Realist:
to je jednoduchy proste nekdo prisel den potom co jsem ctyri hodiny strihal listy a vsechny kyti odnesl....pohoda! :eek: :rocket: az zjistim gdo to byl(a je to na dobre ceste), tak to bude opravdu zly!
vondRASH
to Real:
No mam tip na par mladaku, je tomu patnact, hulej 1.ligu, neumej vypestovat ani mrkev a oblezaj cely okoli a hledaj vsechno ,co se da hulit....kamos prisel o tri pole po osmi kyti,kazdy na jinym miste!no hruza!a za par dni se mu jeden kreten pokusil prodat jeho vlastni huleni v microtenovym sacku!bylo to zpareny jako prase na zabijacce!ulet....na skleniku mam dva zamky a na noc jsem zacal poustet psa!a to jsme vesnice, kde tri ctvrte lidi chodi do kostela.....to je paradox
vondRASH
Jeste pridavam fotaz ze skleniku......co ty kinder hulici nevymysli.......normalne oloupali kyt a vydelali jednu celou tabuly....
Ale odnesli jenom jednu kyti, asi je vyplasil muj pejsanek! Na pude jsem nasel takovou velkou past...snad na krysi, tak ji tam asi natahnu :angel:
1: muj sklenicek....
2: prvni zprasena tabule skla
3: no name kyti....
4: palicka
5: jeste jednou no name kyti
6: kmen..... :bravo:
vondRASH
taq jeste jednou....sakra
di do boxu a máš klid ..
a ser na puberťáky .. každej se ce cejtit dobře ..
a někdo jim to ukázat musí i když je to těžký, tak se nenech vyvézt z míry a představ si co bys dělal kdybys přišel o nohu .. to jako doopravdy ..

amáš to..

cUaz
vondRASH
mas recht......uz se to pripravuje :o)
koles
imyou: nedovedu si představit, že bys říkal to samý, kdyby se to stalo tobě.

ten parchant, co to ukrad zaslouží malou lekci... krást se přeci nemá! :)
vondRASH
lekci by si zaslouzil, ale kdo o o o o o o ???je snadny nekoho obvynit, ale jak to dokazat????:(
clothinguntero
Za to musí někdo pikat dej jim přez držky no já bych se asi zbláznil vydět to sklizený chytit je při tom tak by asi byl potřeba polhřebák co .
vondRASH
Panove, panove.....je snadny vo tom porad zvanit! Nerad se peru, nic to neresi, jen bolej ruce(nohou bych nikoho nekopnul, znam to a docela to boli), ale tohle je opravdu na prezdrzku...ale komu?mladaci to hazej jeden na druhyho.....no a rozsekat pulku zakladni skoly se mi moc nechce!a taky mam ted docela velkej strach: mladakovi najde doma tatik huleni....tatik pousti strasny kery a mladak vykeca uplne vsechno, kde to vzal, komu atd. a pruser jako krava je na svete......a tohle se uz stalo...ke kamosovi domu pribehl uplne maximalne vytocenej tatik a rval na nej, ze prodava hulo(neprodava, proste mu ho ty mladaci vocorovali), ze na nej zavola benga! nakonec to uklidnila kamosova matka, protoze s tim rozsoptenym tatikem chodili na stredni....no proste ZELENY STESTICKO!jo o, o vikendu se mi povedla bezva fotoz.....retizky rulez


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma