Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
5.kolo/Critical mass XXL rezy/Vero29-240W - Klikni zde pro originální téma
SmSK
167
dva-tři
148
kewin
200
AladinXXX
240g
Ignac25
20 bys mohl mít na jedné takže minimálně čekám 120
Woody
zdravicko priatelia .. nepisal som dokedy bezi tipovacka ale v podstate o nic nejde a palicky uz su suche podla mojich predstav, tak tu je vysledok .. je to trosku redsie ako naposledy ale to pripisujem svetlu, ktore som toto kolo skusal drzat az 70cm vysoko .. no myslim, ze tych 50cm je tak akurat a uz to v dalsich kolach budem mat radsej takto .. no kazdopadne to krasne vonia .. tazko identifikovat co to je za vona ale je pre mna naozaj prijemna az mi slinky tecu :) olepene su celkom slusne takze zatial spokojnost .. najslabsia herecka hodila 27g a najsilnejsia 38g .. vsetky spolu maju krasnych 188g :) .. s prizmurenim oka sa Arthas trafil presne ..

..vysledok ma nuti pokracovat a skusit to este raz s tymto modelom uz len preto, ze na balkone mi rastie herecka s oznacenim D a aj tato co hodila najviac ma oznacenie D .. takze som dva dni s5 odrezal tri najsilnejsie vetvicky z tej na balkone a ak zakorenia uvidime co sa mi podari vykuzlit v dalsom kole .. v plane su teraz len dve herecky v bublinkovych vedrach, ktore su uz skoro hotove ..... tak sa zatial majte krasne a nech to rastie

na fotkach je ta ista palicka len na inom svetle .. prva je na rannom slnku a druha s bleskom ..
Arthas
Tak to mam teda hodne velky stesti zacatecnika :-D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma