Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
VAKPLAST a PROSYSTEM AQUA (PH&EC Controller) - Klikni zde pro originální téma
bombig
Zdravím, chystám se zakoupit vertikální hydroponický systém VAKPLAST http://www.vakplast.cz/domu/vertikalni-hydroponicky-system-jednosten-velky-1sv-bez-osvetleni a živiny regulovat přes automatický dávkovač živinhttp://www.hotchilli.cz/automaticke-davkovace-hnojiv/prosystem-aqua-automaticky-davkovac-zivin-standard/ (z Amazonu použitý za 451 eur) Trochu se ale bojím řídit výživu jen podle hodnoty EC. Nevím zda se spolehnout na tabulky a nechat jet systém samostatně podle doporučených hodnot EC, anebo si napoprvé namíchat roztok ručně dle tabulky výrobce hnojky, pak změřit EC a tyto hodnoty nastavit na dávkovači.

Hnojky bych chtěl použít Canna Aqua nebo Canna Hydro (nějak jsem nezjistil rozdíl) ... zatím se tedy nedokážu rozhodnout co nechám na dávkovači a co budu dávkovat ručně.

....No mám v tom zatím pěknej guláš, proto budu rád za každou dobrou radu. Hydro jsem ještě nejel, mám zkušenost jen z hlínou.



Také mám velmi vápenitou vodu ( konvici musím čistit 1 týdně), máte někdo nějaké odzkoušené hnojky, které to regulují? Bojím se, aby se ten dávkovač nezničil, při tak tvrdé vodě.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma