Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
PlatinumLed P300 - Klikni zde pro originální téma
djspyro
Zdravim vas chlapy. Uz nejaky rok pestuju out sklenik. Ale abych se posunul o level vejs. Zaridil jsem si skříň 120x120.... samozrejme ctu o led/sodik ale nedalo mi to a za dobrou cenu poridil tohle (nebo aspon myslim) - https://platinumgrowlights.com/product/p300/ ja to mel za nejakych 4500,- chtel bych slyset vas nazor co si o tom svetle myslite. Kolik je realne pod tim vypestovat a zda li myslite ze je tl kvalitni svetlo? Dekuji za odpovedi. Prikladam fotky jak to sviti. Mam pod tim os mistnich 18x chronic a 3x nebula zbytek noname. Jak bude cas zalozim thread kde budu rozepisovat od zacatku pest ...ted ale zpet k svetlu :)
Darkhater
Za tu cenu si tady na bazaru mohl pořídit 600w hps s digitálním predradnikem a pořádaným stinidlem. Pod tím by to byla jiná paráda. Já to světlo nechci hejtit, když jsem ho nikdy neměl, ale tvrzení že 180w tyhlety diskoteky nahradí 400hps se mi nezdá důvěryhodné.

Každopádně to pod tím pořád poroste, jenom to nebude žádná sláva. Pod tou hpskou s dobrou genetikou 600+, tady si troufnu tvrdit že tak 250 by mohlo bejt. Možná lehce víc, ale spíš míň.

Každopádně to zdokumentuj, třeba mě přesvědčíš, že se mýlím.
Ať ti to roste!
djspyro
Jasne rozumim. Popravde myslel jsem ze to bude svitit vic... myslis ze je vhodne to zkombinovat ze bych k tomu co mam pridal jeste 400w sodik na kvet ?
M@gicWeeD
Na ten prostor by to chtelo aspon 3 tyto panely. Pocitej s tim, ze pod timto udelas okolo 200g. Tech temat okolo led a obvzvlaste tady techto diskosvetel je tady hromada. Za 4500 mas mozna i funglovku HPS s digi predradnikem a wingem a udelalo by to vic parady.
djspyro
Uz pracuji na pridani 250w sodik. Takze to udelam tak. Ze timhle jenom na rust. A 250sodik pridam na kvet a je to. Pak to vyfotim :) jeste otazka. Mam na led dve tlacitka. Grow a bloom. Chci se zeptat. Kdyz ted zapnu full spectrum tedy i bloom na rust. Pomuze mi to. Nebo to nema vyznam ?
Darkhater
Kup k tomu aspoň tu 400. Nebo si priznej že si koupil blbost, hod to někam pod postel a dej si tam 600w. Nebudeš litovat
djspyro
Jak rikas uz ted lituji. Ale ted momentalne nemam cim jinym svitit... nasel jsem doma 450w philips hpi-t plus s predradnikem... to by se dalo pouzit na rust ne ?
Darkhater
Jasný, tím můžeš svítit od začátku do konce a bude to mnohem lepší
djspyro
Dekuji za rady. Moc jste mi pomohli. :) at se dari!
M@gicWeeD
Jinak samozrejme na tom led panelu zapni vse, ty jejich grow a bloom prepinace jsou tak mozna na pestovani bazalky ;)
djspyro
Tak jo diky moc. Zapnul jsem to vse. Zitra k tomu dodam tu 450 a snad to bude dobry :) ale jeste jedna technicka. Kdyz ted vomrdnu to cerveny spektrum nebude se to zbytecne tahat do vysky ?
M@gicWeeD
Mel jsem kdysi neco podobnyho a pod tou ledkou se to moc netaha, spis naopak.
djspyro
Jasny diky moc za rady. Pak zalozim thread a ukazu pest diky moc :)
TvoRCorp
Je to jedno z nejkvalitnějších usa světel.. p300 je tak do prostoru cca60x60..max. aby to mělo pěkný palicky.. už sem to světlo viděl v akci a musím říct ze super..fakt.. za mě bys aspoň jedno kolo tohle moh dokončit pod tímto p300 nic víc.. určitě bys lidem pomohl rozšířit vědomosti.. nemyslím si ze je to špatné světlo a zajímal by mě výsledek 120x120 jen s jedním p300.. většina tu jede skoro stejný světla je dobře ze někdo skousi něco nového... PROC DĚLÁME CHYBY ? VE PROSPĚCH ZLEPŠENÍ A ROZVOJE :-)) AT ti to roste chlape..
djspyro
Ahoj dekuji :) ja to zatim mam samostatne a kdyby jsi chtel videt vic tak se pak podelim


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma