Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
600W/Hlina/SOG/36xCS - Klikni zde pro originální téma
biz
Cago lidi,

nadesel cas abych zdokumentoval jedno moje kolo. Budu se snazit jet Sea of green, co mozna nejkratsi rust. Aby to bylo zajimavy, nebudu upravovat vodu. Nebudu pouzivat ani zadny merici pristroje. Uvidime jak se to na holkach podepise, a jak budou na konci vypadat. Modelky budou Critical Skunk od Mr. Nice.


Setup:

Dark Room 120
Philips HPI-T Plus 400W
Philips MASTER SON-T PIA PLUS 600W
Waveflector XXL
Ruck RK 125 LS
Prima Klima ECO K2601
Ofuk noname 40cm

3,6l kvetniky
BioBizz Light Mix
Hesi Starterbox Soil
Atami Ata Calmag
biz
0/18

Teplota prijemna, Hesi TNT/Root/Powerzyme/Supervit.
biz
2/18

Rosteme, Hesi Supervit.
BigBrothers
Ahoj, máš to pěkně rozjetý. Kytky vypadají krásně zdravě a je vidět, že za ty dva dny povyrostli.

Jestli můžu poradit tak tam nainstaluj podpůrnou síť (takovou tu bílou z Gshopu, nebo homemade), páč ten Critical Skunk dělá dost velký TOPový palice, tak aby se ti to nepolámalo a nehrotil jsi to pak když tam budeš mít JUNGLE.

A k tomu, že nic neměříš...to chápu, taky jsem v minulosti odjel dost kol v hlíně, aniž bych cokoliv změřil (teplotu, vlhkost, ph, ec). A výsledky byly i nad očekávání (žádné nemoci, žloutnutí listů, atp...).
Postupem času se však objeví nějaký problém a ty budeš zbytečně pátrat co ten určitý problém spustilo. A to je někdy dost těžký zjistit.
Tím ti chci do budoucna jenom říct, že by jsi si měl pořídit alespoň PH a EC metry.
Teď ani vlastně nevíš jaké máš pH a Ec vstupní vody. Klidně se ti může stát, že za týden se začne něco srát.
Jenom to prosím tě neber tak, že bych tě chtěl poučovat (TO NECHCI!). Nemaluju ti čerta na zeď, jen chci poradit ;-)

Jinak vidím, že jsou to ŘEZY, jak dlouho je necháš ještě pod 18/6?
Jak často zaléváš a kolik?

Až tam bude těch 600W tak ti to bude dost rychle vysychat, máš tam na hlínu dost malý květináče a budeš to muset často zalívat (nebál bych se říct že denně). A to u takovýho množství kytek na tak malém prostoru je dost vojeb (ZNÁM!).
Ten light mix má živiny tak max na 14. dní, až se ti rozroste kořenový systém tak jim dávej plnou dávku hnojiv, páč ta zemina bude za chvíli hluchá (bez živin).
Uvažoval bych nad automatickým zavlažováním, a když zůstaneš u ručního zalévání tak to chce hlavně pravidelnost a pevný nervy, pač se denně budeš prohrabávat zelení kvůli zalití. Teď ze začátku to bude pohoda, ale potom je to docela porod.
A když řešíš vůni, kterou tento plevel disponuje, tak ten box pak nemůžeš pomalu ani otevřít (pacháč v SetUpu nemáš tak počítám, že smrad neřešíš).

Přeju hodně zdaru s tímto roundem, ať se ti to povede.

Budu sledovat.

PIC

BB
biz
Cago BB, diky za reakci. Modelky vypadaj suprove, taky na tom ma velkej podil matkar. Co se tyce site, s tou nepocitam ale mam pripraveno "par" bambusovejch tycek. Teplomer i PH metr vlastnim, tentokrat to zkusim bez nich. Prepnout bych chtel kolem 25-30cm, ted maji prumerne 20cm. Vypada to na 6-7 dni rustu. Zavlazuju kazdy druhy den, zacinam na 150ml a zvysuju nebo snizuju mnozstvi vody podle potreby kytek. Hnojim ob zalivku, coz vychazi 2x tydne. Myslim ze i pri ty sestistovce to bude dobry, ale treba se mylim. Jinak, hnojit uz jsem zacal, trochu se bojim deficitu dusiku v pozdejsi fazi. Zalejvam rucne a je to o zvyku, pro me na pohodu. Pozdeji uvidis jak to delam. Filtr jsi v setupu nejspis prehlidl (K2601), zrovna dneska jsem ho repasoval. Jakozto panelakovyho zahradnika me desi predstava uniku smradu, na to si davam moc velkej pozor!
BigBrothers
Super popsaný, nezbývá mi napsat nic jiného než:

TAK TO POTOM JO :-)

Těším se na další příspěvky.

PS: že pacháč = K2601 sem fakt nevěděl :-)

BB
biz
4/18

Teplota lepsi nez venku, Hesi TNT/Root/Powerzyme/Supervit.

Jinak, diky za podporu a Kacka!
fiste
citace:
Původní příspěvek od BigBrothers
...
Jenom to prosím tě neber tak, že bych tě chtěl poučovat (TO NECHCI!). Nemaluju ti čerta na zeď, jen chci poradit ;-)
...
BB


Každej rozhovor je v zásadě o dvou věcech, poučit a nechat se poučit. Ideálně by měly bejt v rovnováze, tak neztrácej chuť ani k jednomu ;)
biz
6/18

Jeste jeden den rustu a prepinam, Hesi Supervit.
biz
1/12

Tak uz jedeme dvanactky, Hesi Bloom/Root/Powerzyme/Supervit.
biz
5/12

Jedeme dale, Hesi Bloom/Root/Powerzyme/Supervit.
biz
7/12

Prehozeno na HPS, Hesi Supervit.
biz
9/12

Trochu mi nevyslo foto, prorezany spodky, Hesi Bloom/Powerzyme/Supervit.
biz
11/12

Tak uz konecne kveteme, Hesi Supervit.
biz
17/12

Vse v poradku, oproti venku zatim bez infekce, Hesi Bloom/Powerzyme/Supervit.
biz
23/12

Tak jsem jednou stihl fotit pred usvitem, 19/12 dostaly polovicni davku Calmagu, posledni foto ukazka moji zavlazovaci ulicky, Hesi Supervit.
biz
31/12

Jsme cca v polovine, nektery uz potrebovaly oporu, dve kytky od spodu zloutnou, zacinaj nam deficity, Hesi Bloom/Fosfor/Powerzyme/Supervit.
biz
37/12

Venku konecne paradni pocasi, uvnitr to taky neni spatny, 5 kousku je na tom hur, zbytek zatim v pohode, misto vody jsem dal polovicni davku hnojek, 1/2 Hesi Bloom/Fosfor/Powerzyme/Supervit.
biz
47/12

Skoro tyden jsme uz jenom na vode, ty horsi uz zloutnou dost, vypada to na deficit dusiku, kazdopadne ted uz flushuju, tak mi je to prakticky jedno.
Kalashnikova
Proč si tak brzo na vodě? Jak často a kolik zalejváš? Za pár dni mě čeka stejnej setup tak abych byl v obraze :-D
biz
Cago K., uz od svych zacatku jsem si myslel, ze cim dyl budou kytky na vode, tim lip. Preci jenom, neco v hline este je, v listech nejakou zasobu taky maj. Budu flushovat cca 3 tydny, pri moji zalivce ob den to "idealne" znamena cca 10x voda. Ted, nektery uz tolik chlastat nebudou, tak je vodou zaliju minkrat, a pred sklizni taky nezalevam. A hned jsem na 7-8 zaliti, podle kytky. Nevim co by to bylo za flushing, kdybych dal jen tyden, tzn. 3x voda. A to cetnost moji zalivky je celkem vysoka, ted chlastaj 250-350ml, jak ktera kytky. Je fakt, ze kdyz upravuju vodu, tak jsou mnohem zelenejsi. Ted jsem mohl zkusit este chvili hnojit. Uprimne, nad flushingem premejslim vic diky Panteonovu prispevku, ve vlaknu o flushingu. V dalsim kole si vliv flushingu vyzkousim a uvidim.
Growoli
Jj ten vliv flushe v tom článku mě taky překvapil,že většina testeru se přikláněla k lepší chuti a jemnější v rostlinách bez flushe....že naopak s dlouhým proplachem to údajně škrábalo.....hm zajímavé,chce to opravdu vyzkoušet,ale už to tady v nějakém vlákně bylo,že Borec psal ,že neviděl rozdíl "s a bez " v chuti
Jinak pěknej sog! Na to bych neměl koule to zalévat,vím že to je o zvyku ale zlatých mých bejvalych 6 a teď 12 holek 😀 ať se daří🤘
Kalashnikova
Ja osobně nepraplachuju, cpu do nich hnojky co to jde :-D nikdo si na špatnou chuť nestežuje. Myslim ze flush nema vyznam ty hnojiva už z ty kytky nedostanes. Od 30dne květu jsou v plnym rozkvětu kde potřebujou ranec živin a ty si jim po 10 dnech přijem utnul...a hlavne když uz flush tak pořadnej, ne že jim budes dávat 300ml vody denne, to chce do kvetinacé prolejt nekolika nasobně vetší objem nez je kvetináč.ty usazeny hnojiva v substratu musi protect ven z kvetníku
BigBrothers
Já si myslím, a za ty léta zkušeností co mám. Tak bez Flushe bych si to už nedokázal představit. Ať už to má vliv na chuť či ne, tak to není jen kvůli tomu. Hlavně je to takový přibližovadlo co se týče konce zrání že jo, jde tím o pár dní urychlit sklizeň. Za další pak kytky při flushi krásně přírodně zrají. Pak bych taky nikdy nesklidil kytky a natož pak hulil aniž bych alespoň jednou několikanásobně prolil vodou. Teče z toho kolikrát červená sračka a je to plný krystalů soli. A když to pak hnojíš až do posledního dne to musí teda to médium vypadat, a divil bych když by to nebylo zasolený a kytky ve finále bez listů páč se všechny spálili a postupně se vypařily. Toť můj názor na FLUSHING.

K té barvě listů je to určitě málo dusíku, měl sem ten samej problém ale asi v polovině květu tak jsem to ještě dohnal hnojivem. Ale ty už proplachuješ tak už bych řekl že to vydrží. 3 týdny proplachu v hlíně, si pak budeš libovat jakej to bude parádně chutnej a jemnej kouř ve kterém krásně vynikne skutkový odér. Uvidíš že jo. Bez Flushe to dělaj jenom prasata.

BB
BigBrothers
Nejdůležitější ze všeho je finální sušení. Když dobře uskladníš a vydržíš to nechat min. 3-4 týdny tak je to pak taky hned jinej kouř, ale co si budeme povídat 😊😊😉🤷
Kalashnikova
Každou zalejvani mi ctvrt zalivky protejka takže zasoleny to není. Listy to má všechny,proč by ne když to neni přehnojený? Tim že pročistiš substrat tak dostaneš z kytky všechny ty hnojiva myslís?ja ti jenom řikam jak to dělám já, mozns kdýz to zkušit tak taky zmeniš nazor. Hnojky jedu chemky jako AH a Metrop. Nezaznamenal sem rozdil s flushem a bez, proto jezdim až do konce. Tim přibližovadlem zrání, chceš rict ze kdyz to hnojim do konce to nedozraje? Nebo jak to mysliš? :-D ....Libovej kouř možna bude mít ale výnos urcite nebude g/w coz bych požadoval jako naprosty minimum pri Sogu kort s critical skunkem,kterej děla palice jak šiška salámu.... a jak píšeš chuť a škrábání nejvic ze všeho ovlivnuje suseší, a taky hnojiva jako AH ktery u všéch odrud dělaj skoro stejnou chuť a flushem to pryč nedostaneš. Stačí nebudem mu zasírat vlákno :-)
biz
55/12

Zloutneme, zloutneme, jeste tak dve zalivky a vypnu to.
biz
60/12

Tak uz se houpou, pokud si chce nekdo tipnout, tak ma prostor.
Panteon
Zdar! vidím to na 16g na kytku, takže 576g 😀 K+
Woody
ja prajem 648gé
Et23
Tip 509🥕
FarmBoys
667🥦
Darf
680 g :)
savy
535 ge
Growoli
Já tak optimistický nebudu sorry 😀
480g
Ale jako povedený pěst si myslím 👍 ať se daří 🤘
Cappuccino
510 gé :)
Howdy
494g
Specialista23
Nádhera já bych klidně rekl 700g
kilopaprik
540
Johnny Blaze
Pekna praca. Vidim to na rovnych 505.
DrGrinspoon
499g, inak krásna uniformita rastlín, ale asi by som nevydržal fajčiť 3 mesiace to isté.
Bulwaj
400g krasa :) k ty chuti ... hnojenindo konce znat je. bohuzel vetsina lidi jede styl kska a to leta ze ta nechutna hnojkova chut je oro ne uz stsndart. zvyknes si na to a prjde ti to ok. kazdek kdo tondeka jako BB vi ze rozdil to je a jako prase. radsi 5 dobrych piv nez basa chcanek tot muj nazor. cus
kadleec
512 g 🙂🙂
biz
Ususeno, zvazeno! Nekteri z Vas mi teda pralo dardu, bohuzel moje snazeni jsem v takove vysledky nepretavil. Jak moc to ovlivnila neuprava vody nebo muj brzky flushing, je otazka. Neznalost strainu asi taky hrala roli, na SOG se az moc ochotne vetvil. Jinak paldy jsou mensi ale zato paradne kompaktni, vune je takova tezka/korenena a chut jako vapar moc neposoudim. A vysledek? Na fotu je vaha i s kyblem, nechtelo se mi to prendavat a tarovat, kdyz leta vim kolik ten kybl vazi. Kybl vazi 319g, takze vysledna vaha je 467g. V reci cisel to je 0,78g/w nebo v GE indexu 0,99. Ikdyz to neni takova pecka, tak me to bavilo, ostatne jako kazdy kolo. Nejlepsimu tipu samozrejme posilam Kacko. Diky za sledovani, komenty a Kacka a nekdy zas u nejaky galerky, CUS!
Growoli
Tak jsem to trefil 😀 haluz
Díky za Káčko
I tak je to dobrý výsledek 👌
Přeji mnoho zdaru do dalších kol a ať chutná 🤘


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma