shivasambhu |
citace: |
Původní příspěvek od Subatomic
Zdarec Shivo, uz jsem te tu dlouho nevidel. Ja ted jedu neco malo venku. Do boxu zasadim asi v zari az nebudou vedra. Nejspis to bude mix toho nejlepsiho co uz jsem jel takze vsechno od Delicuous Seeds. 🐸 |
Zdar nazdar.......jj...... dal som si voraz a akurát teraz mi prišli semienka, tak skúsim vypestit. Občas mrkni na moje vlákno. Je to už fakt sativa, čo som objednal. Mal by som to zmáknuť.......dúfam teda.....
Pojdeš Delicious......v poho....... vidím, že si spokojný. To je hlavné........
Tak nech to rastie |
|
|
Subatomic |
Vzhled: palice jsou svetle fialove, hodne tvrde a zaneradene pryskyrici
Vune: proste wow! Jemna vune cerstvych kvetin a zkvaseneho ovoce, lehce i tony podhoubi.
Chut: k posrani dobra! Ten kour chutna tak dobre ze je skoda ho vydechovat z plic. Chutna jako bych smichal mango a boruvky s lesni hlinou a trochou vonaveho podhoubi. V puse zustava prijemny kovovy ocas ktery je citit jeste nejakou dobu po jointu.
Stav: relax, dlouho trvajici
Kazdej kdo to semnou hulil tak si malem uchcal jak je to dobry.
Trava uplne z jinyho sveta! 10 bodu z 10ti. |
|
|
Subatomic |
Nejlepsi nakonec!
Vzhled: mensi palicky, trpitivy a tvrdy jako diamant
Vune: hodne intenzivni, boruvky, mango a trochu neco jako syr
Chut: radioaktivni boruvkovej cheescake, jemnej a hutnej kour s kovovym ocasem, uplna harmonie vselijakych zvlastnich tonu ktere se nedaji popsat.
Stav: relaxacni, pohodovej, trva velmi dlouho a bez dojezdu
Absolutne nejlepsi trava. Tohle snad nekourej ani v LA. 🐸 Delicious Seeds se znova ukazali jako nejlepsi volba pro muj jazycek. 11/10! |
|
|
asgaroth |
presvedcil si ma :) nabuduce vyskusam Eleven Roses - pekny popis, hned som dostal chut :) |
|
|
Subatomic |
citace: |
Původní příspěvek od asgaroth
presvedcil si ma :) nabuduce vyskusam Eleven Roses - pekny popis, hned som dostal chut :) |
Jsi 3. clen co mi tohle pise. Tak jsem zvedav kolik threadu s 11roses se tu objevi. 🐸 Urco budes spokojenej, absolutne nenarocna kytka vhodna i pro zacatecniky. At se zadari |
|
|
|