Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Nitrogen toxicity recovery - Klikni zde pro originální téma
GanjaGrowAmateu
Ahoj groweri, hladam odpoved na moj problem. Bohuzial som si pomylil hnojiva a prehnojil som kytky v 4. tyzdni kvetu dusikom. Listy zacali tmavnut a ohybat sa dolu. Tak som sa rozhodol kytky preflashovat vodou, ale zrejme koli velkemu mnozstvu dusika utrpeli sok a vodu prijmali pomaly, cize som ich prelial. hned druhe rano sa listy zacali ohybat nahor a kytky rastu velmi pomaly, palice su riedke a skor vyssie nez sirsie. Moj plan je znovu ich poliat cistou vodou, ked poriadne preschne substrat. Ph vody je v poriadku, monentalne je to 5ty tyzden kvetu. Predpokladam, ze korenovy system utrpel vacsim mnozstvom vody sok a preto su listy ohnute nahor. Niektore listy su na okrajoch “spalene” hnojivom, co je zrejme dosledok prehnojenia. Je nejaka sanca, aby som z nich mal este peknu urodu? Podla modelov by mali kvitnut 8-9 tyzdnov. Kedze este nemam skusenost s prehnojenim, da sa kytka este vzchopit, a vyrastu z toho este nejake pekne palice? Ako to funguje? Musim pockat kym sa kytka vzchopi a potom zacne pokracovat v raste, alebo uz z toho bude len nieco vhodne na olej, maslo, mast? Palice su celkom listnate a vzdnusne, nie moc tvrde na 5ty tyzden kvetu. Dakujem za rady.
GanjaGrowAmateu
Dalsie foto
GanjaGrowAmateu
.
shivasambhu
Čau. Moja skúsenosť liať iba vodu a to je všetko. Po dvoch troch tyždnoch možno uvidiš zosvetlenie listov. Pekne si ich odpalil. Kvetenstvo nadobudne neštandardné tvary, hustotu, tvorbu jednočepelových listov a pod.. Stane sa. Inač pekný pest. Nech to rastie
kloky
Nevím jakou používáš vodu, ale jelikož na flush je jí potřeba hodně. Řádově 3x objem květináče. Tak doporučuji používat vitamín C, který okamžitě neutralizuje ve vodě chlór a chloramine.
GanjaGrowAmateu
Voda je v poriadku, doteraz s nou nikdy nebol problem. Vzdy je min. 24h odstata. Tak kytky zacinaju produkovat nove, zdrave listy. Po vystresovani vsak 3 z nich zacinaju rast vo forme "foxtails", co su zrejme tie jednocepwlove listy, ktore spominal shiva v prvom konente. tu su fotky https://imgur.com/a/CvS8CO7. Myslite, ze z toho este nieco na uzitok bude?
kloky
Můžu ti poslat odkaz na video, kde ani po aktivním vzduchování nebyl chlór odstraněn i po 24 hodinách. O chloraminu nemluvě. Na chlór existují testovací soupravy. Podobné jako ph sety.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma