Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
Face Off OG@Designer OG, MK Ultra@ChemD, Sour Diesel@Designer OG - Klikni zde pro originální téma
shivasambhu
ECSD som slušne odpálil, ale semienka tam sú....

Keď to ale v mojich podmienkach hermí, semienka to urobia tiež.

3,4 fotos MK Ultra opelený mnou a semienko....

:love:

KAždopádne pri prehnojení napr. v Amazone to robí takéto všelijaké deformácie kvetu. Tým dusíkom.... Teraz som im tam narval nakoniec dosť. V subtráte je kopec trusu.... Ale v poho všetko....sranda..... budem si čekovať výživu. :goldcup:
zubáč222
Čest takhle vytahany květy jsem mel taky jednou ,u mě to bylo lisovanym kokosem kterej mel sam o sobě vysoky EC.., Taky to dalo podobny květy,,. Docela by mě zajimalo jestli si další generace bude pamatovat tenhle stres
Growoli
Čauko zubáč to je divný, dyť kokos je téměř na nule s Ec, pokud jsi ho už nepoužil teda...
Ahoj Shiva pěkně to cukruje,ale fakt to vypadá na ten přepal dusíkem asi se tam naakumulovali ty kravský hnojiva,to.bylo dobrý dobrý a najednou to dalo odpal,asi opravdu teda to chce čas naz se to rozloží a začne fungovat... doporučoval bych teda upravit nějakým způsobem fermentace...vždyť i slepičince a kopřivy co si pamatuju, jsme nechávali minimálně 14dni ve vodě pracovat a pak až zalévali...
Chce to čas než si to osahas no...Každopádně zase taková tragédie to asi nebude a snad tohle kolo splní účel 👍
Ať to roste a kyne! 🤘 Čauko
zubáč222
Ono jak kterej asi , byly to brykety od Plagronu tenkrat muj uplně první lisovanej kokos, nalil jsem jim EC 1.2 a normalně byly spaleny, od ty doby ho proplachuju. Ted používám brikety od Ahaček ktery taky pro jistotu projíždim vodou, pak jim mužu lejt rovnou EC 1.8 a uplně v pohodě
Growoli
No je pravda že s lisovaným zkušenosti nemám,tak je to i možný,ale myslel jsem že to bude totéž jak sypanej...
zubáč222
Sypanej prochází uprovou jako je mačeni ve vodě a vymackavani, vyplavujou se při tom minerální látky které právě zapříčinují vysoké EC, ne každá fyrma se tím chce s.... podle mě.
shivasambhu
Zdar.

jj...všetko v poho..... dnes som zalial novú posádku Ec 1,2-Hoštice zmienené slepičince s mliekom.

Takže Nová posádka . Je to tam nejakých 7/12. Ostali v rohu dve samice na semeno a nejaké tri mladšie kúsky. Gorilly by to mali byť.

Serie ma, že to nekvitne, ako má. Či to bolo výživou sa uvidí teraz. Pofermentujem áno, ale moč budem dávať origo. Aj mlieko...... Zakysané mlieko by malo byť tiež cajk pre substrát.... privátne vlastne živíme substrát, a následne holky. Aj keď práve minerál je hneď vstrebatelný......

Sa mi to tam riadne naakumulovalo v tých kvetníkoch teda. Do konca ich života pochybujem, že ešte príde na hnojku...haha... teda tých čo ostali....

shivasambhu
citace:
Původní příspěvek od zubáč222
Čest .... Docela by mě zajimalo jestli si další generace bude pamatovat tenhle stres

Čaves. Tento druh stresu-prežieranie sa...haha.... by v princípe nemal mať dôsledok na zmenu genofondu. Som len hobbista..... opelenie ale prebehlo pekne bez stresu..hehe..... Práve mám skúsenosť, že doma urobené semienka sú na tom lepšie ako prvotne použité. A tam práve je otázka do akej miery podmienky v boxe modelujú ďalšiu generáciu. Gen ostáva a podmienky už majú povedomé...haha
Časlove
Nemám čas, ale v rychlosti jsem to prolítnul. No ten opylenej semena má, ale je dost přehnojenej N. V potomstvu se to neprojeví, geny Nkem neochčiješ, max kvalita semen by mohla bejt ovlivněná, ale na to se home-made nehraje.
V těch fotkách jak mluvíš o hermáčích, tak žádný koule nevidim, to se spíš formujou kalichy (možný je, že se to opylilo, ted z fota těžko říct). To co tam ukazuješ je na 100% samice, vypadá v poho, jen zase trochu víc dusíku. Koule se samo můžou vyskytnout, ale hledal bych je na spodních patrech na mikro paličkách. Většinou se jinde nevyskytnou. Stačí do 30. dne otrhávat a pak je klid, ale nematkoval bych to pokud něco takovýho najdeš.
shivasambhu
(East Coast Sour Diesel/Designer OG )x(Face Off OG/Designer OG)

Zdar. Dík Časlove za koment..... Niečo tu vypotím.....

Mrknime na opelený kúsok. Velmi pekne vidieť trčiace semená patričnej veľkosti. Množstvo bude tak akurát. Potom môžme dať tipovačku, koľko je semien.

Výživa už len voda do konca. :dance:
shivasambhu
....niekde je iba zopár semien, čo super vypadá..... vizuálne. Chcelo by to foťák a pekne nafotiť hm....

:starwars:
shivasambhu
MK Ultra/ChemD x Face Off OG/Designer OG

Kríček. Pekné semienka, slabšie to pri fotení vidieť......:flower:
shivasambhu
51/12 Samica na semeno

ECSD/Designer OG-FaceOff OG/Designer OG
shivasambhu
Zdar. Semená sú už pekne tmavé, tigrované..... je ich tam kopec.... Vlastne až z týchto semien urobím selekciu resp. mrknem lepšie na tu genetiku.

Vybral som štíhlu holku Dízla, so slabším kvetenstvom, ale bude to good... Od kedy som ju prehnojil, je na vode.....
Zedy
citace:
Docela by mě zajimalo jestli si další generace bude pamatovat tenhle stres

Genotyp se vlivem vnejsich podminek nemeni.

Jestli se nepletu...
zubáč222
citace:
Původní příspěvek od Zedy

Genotyp se vlivem vnejsich podminek nemeni.

Jestli se nepletu...

Lidi když se přežíraj tak budou mít časem cukrovku, pak jejich děti budou mít taky velkou pravděpodobnost že se u nich cukrovka viskytne, když se budou taky přežírat ,když budou dodržovat stravu tak asi ne :). A co když dostanou nákou bakterialní nebo virovou infekci jako jsou Dude? Ty spusobujou prej zmenu v kytce a to v DNA, nebo chromozomech ted nevim přesně
Panteon
citace:

Lidi když se přežíraj tak budou mít časem cukrovku, pak jejich děti budou mít taky velkou pravděpodobnost že se u nich cukrovka viskytne, když se budou taky přežírat ,když budou dodržovat stravu tak asi ne :). A co když dostanou nákou bakterialní nebo virovou infekci jako jsou Dude? Ty spusobujou prej zmenu v kytce a to v DNA, nebo chromozomech ted nevim přesně

Genotyp se vnějším vlivem nezmění, stejně jako neexistují bakterie nebo viry, které ovlivní genetickou informaci jedince, můžou ovlivnit jen DNA daného jedince a ovlivnit ho do konce života, lidé s cukrovkou mají v genetické informaci ,,slabost pro cukrovku”

kdyby jsi tak stresoval např. 100, ale líp 1000 po sobě jdoucích generací, spíš by to jedinci prospělo, měl by příležitost rozvinout odolnost(zvyknul by si), tohle dnes můžeme vidět třeba u chřipky, která rok od roku zvyšuje odolnost vůči očkováním, tím, že 10 po sobě jdoucích generací musí používat poděděné vlastnosti, které jí pomáhají přežít, tyhle vlastnosti se budou v každé generaci projevovat víc a víc, stejně je to naopak, proto máme malé malíčky na nohách a neumíme hýbat ušima, ale mozek stále roste
Zedy
Tudle skutecnost si overil sam Mendel na pokusech s hrachem a potvrdil tak ze geneticke vlastnosti se meni pouze nahodnymi kombinacemi rodicovskych genu a ne vlivem prostredi.

Shiva sorry za OT, dej vedet a klido ti to promazu.
shivasambhu
....v pohode chlapi.....
shivasambhu

Sour Diesel/DesignerOG-FaceOfF OG/DesignerOg

Zdar.
Tak máme tu cca 280 semien. Ďalší týždeň vysadím za malú hrsť. Už budú vysušené a ready.

Toto je moje víťazné combo haha.....

Výživa vyzerá byť cajk. Používam hlavne mlieko.... sativa či hybridy sativa/haze to budú milovať......

Semená MK Ultra/ChemDawg sú tiež, ale nechám si len zopár do rezervy. Proste ten SourDiesel cross mal najlepší high....... a celkovo som s ním vcelku spokojný, tak dostane možnosť rovno vo vylepšenom šate skrz otca FaceOff OG......

Nech to rastie. S pozdravom Shiva

:goldcup:
Časlove
A co ty kytky na květu? Poslední dobou dáváš jen oprcanou kytku, to co zajmá mě jsou květy bez semen, z tohodle se dá poznat prd.

Jinak pokus pokus se semenama dobrý, ale nečekej, že s kvalitou na tom budeš stejně jako byly ty semena ode mě. Přeci jen pro výrobu semen je důležitá kvalitní selekce opylovaný samice, namátkou vybranej phenotyp ti stěží vyrovná třeba ten pravej SourD. Měl si raději udělat selekci z těch origo semen...
shivasambhu
Zdar gazda. Hej hej, iba oprcane kytky davam...haha. To kolo som cele zrusil. Bolo to nejake čudné....sa oprcali. samé...

Semena budu good. Teda ake budu take budu. Beriem to s rezervou... Urobil som co sa dalo. Ano mohol som urobit najprv selekciu z tvojich semien. Jasne. Ale som spokojný. Vysadim a uvidime. Cokolvek tam bude je cajk. Hlavne aby sa to nehermilo. To je aspon pre mna dolezité. Sledovat celej posadke ci sa tam nerobia gule sa mi nechce. Teda za mna je to vopruz. Dik za koment. S pozdravom Shiva

Inak strainy su silné a high mali vsetky good. Taka cistá THC sila. Chýba mi v tom stave nejaky pribeh proste, do ktoreho ta ten strain uvedie, ale v poho. Diky dik:bath:
shivasambhu
Z druhej várky semien mi ostali 4 samice. Sú pod 400w. Nahodim foto niekedy.
shivasambhu
Nahodil som 50ks do vody. A počkáme....
SourDiesel-DesignerOG/FaceOff OG-DesignerOG

Zbernica na mobile je v prdeli. Nabija, ale prenos dát hapruje. Z mobilu to uverejní otočené.... fotos..... tejto fotke to nevadí, ale inak áno.....:banana:
Subatomic
Tak co amigo? Mas nejaky fotky suchyho?
shivasambhu
Zdar Amigos.

Vlákno s totou genetikou mi nejak nevyšlo. Sorry...ospravedlňujem sa...... pekná sledovanosť, karmy, ale to kvetenstvo sa mi nejak nezdá no.... robí to také samčie zhluky a v tom je taka mala gulička.... pri kurení spodkov to praská vo fajke.... tak zrejme na tom niečo bude......

Mám posledné dve kusy. Jedna by mala byť Vanuatu/ChemD a druhý kus neviem.....
shivasambhu
Druhý kus

Išiel som naživo tuším zo tri-štyri vlákna za sebou, teda skôr kolá, tak dáme pauzu v postovaní...... zrelaxujem.... a potom sa uvidí..... zamatkoval som 4holky z 26fem..od Bulk Seed Bank. Ak tam niečo bude stáť za zmienku, ozvem sa zo svojej galerky, alebo šupnem do Indoor Galerky. Tam som ešte nikdy nepostoval odkedy som tu....haha....
Musím sa polepšiť a niečo tam nahodím.

Ak by som dal vlákno, tak zrejme nejaké 100perc. sativy od Ace Seeds. Ale z rezov.... Tak možno na jeseň. Na ICmagu sledujem dlhodobo vlákna v samostatnom kanáli ACE Seeds..... tak skúsim zamatkovať 2 strainy....

Boli tu úžasný Lemon Haze od RQS. Zatial u mňa stále vedie ako najlepší strain zo všetkého, čo som odpestil. Nič mu nesiahá na päty...... Má úplne najlepšiu vôňu, veľkosť šišiek v rámci bežnej časosklizne a hlavne perfekt High....

Inak prešiel som plne na svoje hnojky. Používam buď mlieko alebo syrovátku miešané vodou v nejakom pomere podľa stavu kytiek....

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma