Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Kokos 12x Durga Mata 600w - Klikni zde pro originální téma
mrSweatpants420
Ahoj, jedu svuj prvni grow a jsem v 35. dnu kvetu. Kokos 12x Durga Mata 600w.

A jsem z toho trochu zmatenej. Nektery vrchy uz vypadaj pekne a jsou hnedy, jiny jsou jeste zeleny. Byl se mi to na to divat kamos a rikal ze by to zacal uz prolivat jen vodou a jen nektery a furt jet 12/12, ze ty hnedy kytky ze uz budu pry za 10 dni sklizet. coz mi prijde brzo kdyz, rizkar rikal ze to pokvete cca 55 dni. Druhej mi zase rek ze bych mely mit holky svetlo jen 2 hodiny a ze do toho mam lejt nejakej fosfat, ze prej si pak kytky mysli ze prichazi zima a zacnou se košatit aby se pripravily na tezky obdobi. Tak ted jsem zmatenej a nevim co vlastne delat. Celou dobu do toho leju pouze JIDB Urban. Diky
mrSweatpants420
..
mrSweatpants420
..
mrSweatpants420
... nevim proc me to nenecha pridat vic fotek v prispevku :(
mrSweatpants420
vsechno je to foceny dneska v noci krome te prvni ta je predevcirem, ale tim sem chtel rict ze nektery jsou zeleny a nektery uz celkem hnedy.
mrSweatpants420
.
mrSweatpants420
..
mrSweatpants420
..
mrSweatpants420
...
AladinXXX
Prehodim ti to tam kam patri....
Ted muzes pridavat az 5x foto
Gl.
savy
Uber hnojiva , máš to spálené jako kráva ... Dej jednu zálivku jen čistou vodou aby se to trochu proplachlo . Jinak já jel durgu a ta kvetla skoro 70 dni 😉
mrSweatpants420
citace:
Původní příspěvek od savy
Uber hnojiva , máš to spálené jako kráva ... Dej jednu zálivku jen čistou vodou aby se to trochu proplachlo . Jinak já jel durgu a ta kvetla skoro 70 dni 😉



no dneska uz do toho leju jen vodu pro jistotu, proplach jsem delal cca tyden zpet. Taky se ty listy trochu lesknou protoze jsem na tom mel nejakou havet tak jsem to postrikal tabakovym vyvarem.

Kazdopadne je teda ok do toho dalsich 20 dni lit normalne hnojky? Byl jsem varovan ze pry to muze zkazit chut. Tak ja nevim.. jestli lit jen vodu a sklizet, nebo dal dalsich 20 dni zalivat jak do ted.
savy
Já osobně prolivam vodou 15 dni před kosou. Týden před koncem ještě zkouším snižovat teplotu abych je trosku stresoval ( více se orosi) . Kdybys zalival hnojivama až do konce , tak chuť bude odporná . Pokud ti matkar řekl ze sklizis v 55 dni tak bych od 40 dne zalival vodou a sledoval jantary přes mikroskop .
mrSweatpants420
Diky moc, a svitit teda mam furt 12/12?
savy
citace:
Původní příspěvek od mrSweatpants420
Diky moc, a svitit teda mam furt 12/12?


Ano pořad 12/12 .

A příště dávej min hnojiva , máš spálené konecky listu . To signalizuje ze jsou spálené zivinami , někdy méně je víc . Ať se daří .
crazyn
Ani ty kytky co jsou "hnědý" nejsou zralé a chce to určitě víc než 10 dní.. nesleduj hnedost , ale kapky.. hnedost je jen takový odrazový můstek , svit dal , minimálně těch 55..
mrSweatpants420
Diky moc!
mrSweatpants420
a kdyz na tom mam nejakou havet vypada to jak ty svilusky a trasenky, uz jsem to postrikal tim vyvarem z tabaku, ale furt tam ty kurvicky jsou na tech listech, mam smysl se s tim takhkle 20 dni pred sklizni dal zabyvat?
AeroPhoniCFan
Cus hele za me docela fajn setup vypada slusne.Osazenstvo mas odolne jiny vzor by podle me na tak drasticke prehnojeni reagoval hur.Durgu jsem jel taky kdysi a jsou fakt nesmrtelny.Jinak jak pises na zacatku s tema dvouma hodinama fosfaty tak spojitost tam je ale pouziva se to ale v geologii ve vrtech nevim kdo ti to poradil ale asi to nebude moc dobry kamarad a ten fosfat tam nelejes ten prave vyplachujes.Jinak byt tebou bych se drzel jen jednoho zdroje a byl za nej rad.A ne potom jit na verejnost a vytahnout 2hodiny neceho v hloubkovem vrtu.Ale na prvni kolo mi to prijde slusne minimalne ideove.Sam vim jake to je ,kdyz je na to clovek sam ,takze motivacni karmicka leti.
šapša
Nic neřeš jasně furť sviť 12/12, jeď to minimálně tolik dnů kolik ti řekl matkář nebo kolik píše seedbanka. Ty blizny co jsou hnědý muselo jich být víc jak 50% mě to vyhovuje i daleko víc. Proplachuj min 15 dní před kosou takže v tomto případě 40 den od přepnutí. GL.
mrSweatpants420
Uz tyden proplachuju, a kytky solidne zhnedly, pozoruju ty krystalky a vsechny jsou furt ciry, ale trochu me desi to jak je to hnedy, bojim se aby to neprezralo.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma