|
cypres, acheron: no co vim o astmatu (málo), tak se při něm stahujou dýchací cesty, čili člověk se dusí. MJ způsobuje roztažení dýchacích cest, takže astma zmírňuje, když už nic jinýho |
|
|
Apartman |
Jo, pomáhá ale nejlépe vaporizerem nebo čistej špík(dobře proschlej) na čerstvym vzduchu bez tabáku a s co nejslabšim papírkem-páč tabák je shit-do většiny tabáků dávaj nějaký chemikálie aby tabák nebyl hnedka přeschlej, mě taky už za těch 7let, co hulim pravidelnějš neni občas dobře boli mi na plicích a zhoršil se mi stav štítný žlázy ale zrovna tak za to můžou cigarety, alkohol, pasivní kouření-hlavně v hospodách se špatnou ventilací |
|
|
RTW |
Já párkrát za měsíc,jak kdy...Celkem mi to tak vyhovuje...Dřív jsem pálil 2-3 denně.Ted to jsou lepší rauše,jak jsou "pauzy". |
|
|
enrey |
jasne souhlasim, bez pauzy si to clovek nevychutna ; ) |
|
|
Maculka |
citace: |
Původní příspěvek od acheron
trochu mi nesedi ze Canna. sa pouziva pri LIECBE astmy a tvoj priatel ju ako pises pravdepodobne dostal prave z marihuany, ako je to mozne ? |
řeknu to takhle, vim že by to mělo spíš pomoct ale jak tu už někdo psal tak čístý špíky.... a jak se to přihodilo vážně nevím... nemám k tomu nějaký vysvětlení.... píšu to tak jak to je.... |
|
|
salimir |
cau lidicky,
jsem vasnivy kurak konopi,verim v jeho lecivou moc..pomaha mi to relaxovat a lecim si s tim zavislost na nikotynu.nahrada smradlavych cigarek za vonavou travicku.
ale z tim astma nevim nevim,kdybych mel astma tak bych asi mel strach kourit.
Skunk kourim tak 10 let, 8let everyday.kopy huleni ;[
a kratkodoba pamet je trosku horsi nez bejvavala, ale myslim si ,ze to zalezi na jedinci a jeho mozkovne.
*kdyz je nekdo blbej tak po huleni chytrejsi nebude*
dulezite je zustat aktivni a cist a vzdelavat se .
P.S.ted hulim furt ... tak 10 brk denne.s minimem tabaku.vzdycky kdyz dostanu chut na cigo dam speka.a funguje to .
THREAD UR SELF |
|
|
flySter |
zdrawim...musim sa vam priznat...fajcim travu :D:D:D ale vazne, da sa povedat ze fajcim kazdy den ale ako tak citam vase prispevky pripadam si ako ihla v kope sena...doma je vzdy nieco po ruke ale ani ma to nenapadne...v praci ma to ani nenapadne, akurat vecer ked sa stretnem s partiou tak ubalime...za den si ale nedam viac ako 2 kyble...nedokazem si predstavit ze by som denne vyfajcil 5 jontov...vcera som nahodou mal v ruke peknu palicku a v polovici fajcenia som mal nalozene dost, a to sa len rozbiehalo...takto vydrzim fungovat aj mesiac v kuse...ale plati u mna ze si davam kazdy cca 3 tyzden maly detox...vsetko s mierou ;)
piis |
|
|
exup |
Já hulim skoro deně,tak jedno brko je fakt ze občas i tři brčka :-DZnám jendoho týpka co na pozdim sklidil 1,5kg přibližně:-Da včera ho kámoši potkali a už se ptal jestli nemaj na žílu...Osobně ho nechápu když vyhulí třeba 6 skleněnek ve dvě de spát a v šest razí do hospody kde se zhulí a zlije pod obraz...ráno zase do školy a repete:-D |
|
|
logic7.m |
heh zato ja ho asi chapu kamoš sklidil 150 už to počkat až to bude suche nam dalo dost prace ale udrželi jsme se:D no a pak to bylo ras na ras rano zatah škola a od rana do večera v mlze no jak myslíte že to dopadlo no ja vam to povím:D zmizlo to všechno ani nevím jak:D proste morda ... §§... |
|
|
ThomasK |
Jo, poslední dobou sem se rozhulil hodně, většinou ale víc jak špeka za den nebo fajfku za den nedám, ale stačí mi to když třeba po škole dáme špeka tak sem zmaštěnej ještě večer (teď :-D ) a takhle to táhnu tak měsíc, s jednou tejdení přestávkou ozdravnou..
Jinak je fajn :) Peace |
|
|
angelo97 |
to natural.grow:ja som si tiez cel dat dlhsiu pauzu ale kedze zijem v prostredi kde kazdy paali tak som sa na to vyjebal....spravil som to tak ze som si povedal ze nebudem palit cez tyzden ale iba cez weekendy..viacej si to vychutnas a mozno ti to tak zacne vyhovovat:) |
|
|
angelo97 |
a este sa chcem spytat ludi co hulia niekolko rokov vkuse ze ako vam to slape.????lebo kamarat (ktory vela bongooval) mi hovori ze uz je iba unaveny a chce sa mu stale jest.... |
|
|
MadEGGA:() |
jn.. chce to casto mnenit vzory a kdyz uz ani to nepomuze, tak na par dni presta ;) |
|
|
pAliCZaKoff |
Pálím denně už asi druhým rokem a to i několik gé, předtím asi tři tak jednou za týden nebo podle toho koho jsem potkal ve škole i vícekrát :D .
Jediné co mě štve je ta vygumovaná hlava a někdy i "přetížené plíce"... Předevčírem jsme vyšli ve dvojec do lesa, hroudu haše a fotoo session u přírodních zvláštností no teďkom mě pálí průdušky (bo co to je:teef: ), piju mlíko (zahleňuje:)) a vykašlávám totalní marast :mutant: |
|
|
jufik |
Původní příspěvek od exup
Já hulim skoro deně,tak jedno brko je fakt ze občas i tři brčka :-DZnám jendoho týpka co na pozdim sklidil 1,5kg přibližně:-Da včera ho kámoši potkali a už se ptal jestli nemaj na žílu...Osobně ho nechápu když vyhulí třeba 6 skleněnek ve dvě de spát a v šest razí do hospody kde se zhulí a zlije pod obraz...ráno zase do školy a repete:-D |
Klasický den na vesnici :D jen spíše více alkoholu a méně hulení :) |
|
|
mari |
hojjj , kourim brcka uz cca 15 let kazdy den, myslim ze sem mel tak rok pauzu ale uz si na to moc nepamatuju :) , tak deset roku kourim kazdej den par brcek a nemam s tim problem, naucil sem se na tom fungovat, zit normalnim a pohodovym zivotem a je to ok . Po celou dobu co hulim to na mne nikdo v zadny praci ani nikde jinde nepoznal, visiny to jistej a pohoda. hojjj m. |
|
|
|
Paličko, pít mlíko je nahovno, organizmus se jako obrannou reakci na vysušenné dýchací cesty zahleňuje dostatečně sám. |
|
|
jufik |
Původní příspěvek od breeder
zdarec mazec,
hulim už několik let pravidelně každodeně,
naskytnou se i světlé vyjímky (2-5 dní do roka), kdy si nic nedam,
ale těch je opravdu tak málo, že si je ani nepamatuju,
- v poslední době si dávám bong i ráno než jdu do práce,
po bongu se člověk uvolní............a rychle maže na mísu
a v práci aspoň nedostávám depku z těch ženskejch kolem
a jejich problémů,
- když jedu na oběd většinou si dám po dobrým obědě (no, i když je hnusnej) dobrej bong
a hurá zase do práce
- a po práci hurá domů na bong a pak bonguju dál až do půlnoci, dokud neodpadnu do postele
a když jedu za kámošema na návštěvu, tak je to jak bongová smršť, prostě ERROR
prostě "máme silně vyvinutou slabou vůli"
a samozřejmě problémy s krátkodobou i dlouhodobou pamětí (když máš v prdeli krátkodobou, tak neni co by se ukládalo do dlouhodobý):D
|
Můžu vědět co děláš ?
A k tématu : šechno ovlivňuje naše zdraví, ať už duševní, či fyzcké. |
|
|
pAliCZaKoff |
Původní příspěvek od Pavlik
Paličko, pít mlíko je nahovno, organizmus se jako obrannou reakci na vysušenné dýchací cesty zahleňuje dostatečně sám. |
Tak bys měl být teďkom v moji kůži a dlouho bys na ty hleny nevydržel čekat ;) |
|
|
|
Palička-no otázka je, jestli zahleňování trávicího traktu pomůže tvým vysušeným dýchacím cestám-to bys to mlíko musel vdechovat :) |
|
|
easy.green |
Jak jsem si to v rychlosti pročetl..jaký j tady věkový prumer?? 15?17?
Když hulíš dva roky,tak si myslíš že hulíš dlouho jo?? hh
Počkej za 10-15let synáčku. |
|
|
MadEGG |
cheche.. ty voe 15 let si ani nedokazu predstavit.. za dalsich 9 let uz mozna ani chlastat nebudu.. :D hmmm.. to asi ne.. to je blbost :D |
|
|
orome9 |
neni nutno není nutno, aby bylo vždycky veselo...)) všecko na svete má svoji cenu.....
na hulení je plno super veci a presne tak aj na nehúlení:) |
|
|
orome9 |
ako preventívny liek sa asi C. užívať nemôže, keď nejaká choroba je tak tu treba liečiť liekmi iba počas trvania choroby:) čínania tiež neodporúčajú užívať žen-šen dlhodobo a to je ozaj prírodný liek silný, známy, slávny:)
so všetkým sa má zachádzať nejako rozumne:) jasné že Konope má mnohé atribúty lieku na mnohé indikácie... ale ked niekto húli denne tak je to v poriadku, ale musí rátať s tým že sa môže vyskytnúť nejaký problém...:)
Původní příspěvek od cypres
to jsi asi spatne pochopil, ja to tedy pochopil jinak, a to, ze astma mel, a nejakym zahadnym zpusobem se vylecilo kourenim marusky, je to mozne, clovek nikdy nevi, ale moc bych do toho nesel, verit tomu, spise mel mozna nejakou spatnou indikaci nemoci a nebo proste se vylecil.
PS:bylo by dobre verit, ze ma nase zlaticko (maruska) tak blahodarne ucinky na lidske telo, chtel bych, a hodilo by se mi to :) |
|
|
|
Bandita |
hulim uz len cisty matros vo fajke, ziaden tabak, ziadne papieriky.
Tych max 10 slukov denne ma hadam nezabije... |
|
|
|