Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Zalivani ve tmě - Klikni zde pro originální téma
sakumprdum
Čus jde o jednu věc ,kytka je v květu ma zrovna tmu ale ja jim v pulce ty tmy rožnu tak na hodku zaliju je zase zhasnu a du pryč ja mam zato že tak to byt nemá a nedela se to tak kytka muže nahazet semena nebo hermit protože nevi co se deje ,jen to nemůže pochopi kamarad který tvrdi že jeto v pořadku a že jim to nevaditak jestli nemam pravdu tak mne někdo opravte diky:)
Váchy 55
Čus. Nechápu blbost jako narušování periody. Proč proboha rozsvicet? Když potrebuji zalít, tak je zaleju a neřeším nějaký světlo. Samozřejmě je lepší zalít až na rozsviceni. Ja osobně zalévám kokos vzdy chvilku pred rožnutim. Ze zalejes ve tmě se nic moc velkeho nestane.. Tim nesmyslnym rozsvicenim ano.
sakumprdum
Jde o velkou plochu a to zaliti trva tak 4o minut protože kytky musim vytahovat ven ,rosvicenim vataže právě nebo se da rožnout jen klasicka žárovka:)taky se snažim to zalivat před rožnutim ale nekdy čas tlači když to není doma
RENE.2
Čau jestli chceš svítit při zalévaní když ti holky spí tak jedině tomhle https://www.growgarden.cz/agrolite-...dark-night-100w nebo https://www.hotchilli.cz/zelene-sve...en-hornet-3-5w/ .
sakumprdum
Čau diky za odkaz vypadato jako super volba :)
Váchy 55
No každopádně čím min světla behem tmy, tim líp.. Take bych to řešil něčím takovým jak radí kolega nebo jako ja mit aut. zavlahu :-D hodina svetla během tmy je myslim fakt dost a nedivil bych se kdyby to hermilo, delalo 1cepelove listy apod. V tomhle priroda moc ojebat nejde


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma