Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
hulohlad - Klikni zde pro originální téma
booth
ahoj všem, nevíte někdo proč mám po hulení hlad? :)
greedy23
Asi v tom huleni bude nejaka latka, ktera to vyvolava (nejspis)
HKOR
Někde sem slyšel že THC akutně snižuje obsah cukru v krvi .... no a tak si to tělo snaží doplnit skrze žravku ! Nevím co je na tom pravdy .... :confused:
deno
heh.. divný je, že já ho nikdy nemám... a nebo ho celkem kvalitně ignoruju asi...
PiosOne
booth: nevím proč to tak je z hlediska chemie, ale vím, že to je prostě vlastnost konopí. taky proto se používá při léčbě těžce nemocných (AIDS, rakovina), kteří trpí nechutenstvím. takže to není jenom tvůj boj, ale boj nás všech :;

smallholder: a kolik ti je? pokud je ti tak do 25 let, tak je to normální. mladý organismus je schopen spálit hodně. počkej až budeš v letech, to potom budeš vzpomínat na starý dobrý přežírací časy :)
PiosOne
smallholder: pokud to bude ale 20kg nabraných přežíráním a žádným sportem, tak je budeš chtít dát dolů, jenom co se uvidíš v zrcadle
Kpt PLICE23
Taky furt valim zrasa vypalenej jak motyka a ne a ne pribrat,asi to chce cas.Kazdopadne bych si zaslouzil tak 10kg na vrch.:bandit:
Taker
Podobnej problem sem měl kdysi taky že nemůžu přibrat ale za poslední dva roky sem nabral skoro patnáct kilo. Zpravidla je to tak že člověk s věkem fakt začne přibírat ikdyž na druhou stranu znám lidi kerým táhne na třicet a sou furt jak nudličky. Asi to bude v genech či co.
thc_george
No já sem prakticky ten samej případ jak Smallholder.. Mě spíš než že je po hulení hlad sere ta žízeň. Když něco celej den dělám na kompu tak u toho hulim, takže toho tolik vychlastám, to je hrozný..
blockhead
4 Smallholder, thc_george, Kpt PLICE23:

Chlapi chlapi, sem rad ze na tom nejsem sam, ja kdyz si zahulim tak se vzdycky strasne nazeru, zeru aspon hodinu, furt do sebe neco cpu a to vpodstate kazdej vecer. A jeste sem cet, ze se tloustne kdyz se clovek naji pred spanim. Tak zeru hlavne pred spanim ale fakt taky nemuzu pribrat. Je fakt ze sem jeste mladej, ale mam 178cm a asi 62-3 kg. Aspon ze nejsem nejaka anomalie....

zradlu zdar!
elanius
Hm tak s tym pribranim to je vazne problem, vazim 67kg na 178cm a stale sa snazim zrat, sportujem atd..Najhorsie na tom je to, ze ked sa vyseru tak su o 2 kg lahsi :D
PiosOne
všechno chce svůj čas. i nabírání váhy. jak říkám, s věkem budete řešit opačný problém: jak zůstat alespoň stejně tlustí :). já sám mám 175cm, 68-70kg, 26 let. ale sportuju, takže to naštěstí není špek ale svalstvo (alespoň z větší části) :))
PiosOne
jojo, je to taky v genech, ale pokud se přežíráš a nemáš pohyb tak dříve nebo později nabírat začneš. nejde přijímat kvanta energie bez jejího výdaje bez toho, aby se ti to někde nezačalo ukládat. tak to je prostě je.
Taker
Tohle mě taky štvalo. Kolem sebe furt ňáký časopisy, knížky nebo rady f televizi a rádiu jak má člověk zhubnout, tisíce nepoužitelných informací, ale poradit jak správně přibrat na to jen tak nenarazíte. No jo no tak sem se s tim holt musel poprat sám.
thc_george
No na přibrání sou ňáký vitamíny od herbalife, ale komu by se za to chtěli utrácet ty těžký prachy..
Lora
to Hugila:muze byt nahodou krasny pohled (urostly chlap a drobna princeznicka).pohodicka!horsi by to bylo naopak... ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma