Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
315W CMH, OG Kush, Northern Lights, Super Skunk - nejsou moc malé? - Klikni zde pro originální téma
kloky
Ahojte všichni, mám vysazeno 9 rostlinek, semena až na jednu od Seed Stokers, a všechny mají dnes přesně dva týdny.

Půdu mají všechny stejnou, použil jsem Canna Pro a mírně jsem ji vylepšil perlitem a trochou vysévacího substrátu. Taky jsem tam přidal cca 10 procent coco coir.

Všechny rostlinky se mi zdají malé. Přiložené fotky nejsou zrovna nejlepší kvality, ale snad to půjde poznat.

Super Skunk - obě rostlinky mají velmi zvláštní listy. Možná je to u této odrůdy normální, ale já to vidím poprvé.

Jo, a navršil jsem v květináčích hlínu, takže "skutečná" výška ta co je na fotkách, plus asi 2 cm.

Dík za každý věcný názor...
kloky
Úplně jsem zapomněl napsat další důležitou věc, a to že jsou to všechno autoflowery..
chicolo
u me po dvou týdnech ze seminek takto - substrát plagron light mix, led, hnojivo jen postrikem ROOT IT first feed, polovicni davkovani, nez co je uvedeno vyrobcem.

u tebe jsou sice polovicni, ale dal bych tomu pár dní a jakmile dobre prokoreni, tak prijde bod zlomu a vyrazi. dulezity, ze se ti netahnou do vysky za svetlem.

doporucuju ten postrik a dat svetlo co nejblize ke kytkam a trpelivost:)
kloky
Ano, máš je větší. U mě byly malé už i v rašelinových peletech, než jsem je přesadil. Byl to jeden způsob, tak jsem ho vyzkoušel. Příště už bych asi dal to semínko přímo do hlíny.

Rozjížděl jsem první kolo a neměl ve spoustě věcí jasno. Teď doufám, že to není přehnojené a vrátím se k doporučenému způsobu zalévání, tj. nechat vyschnout hlínu, zalít, nechat vyschnout atd.
chicolo
jo, kdyz je prelite, tak se korinky pomalu rozviji - potrebujou lehci vzdusnou pudu, hnojit ma cenu az se koreny rozrostou, ale vetsina substratu je dostatecne prehnojenych na celou fazi rustu 3-4 tydny (pouzivam plagron royal mix, ale Canna na tom bude stejne).. -ja klasicky nechavam seminko ve vode 24hod, pak 2 dny v mokrym ubrousku a s 1-2cm ocaskem do mokry hliny a hlinu jen rosim nez vykouknou prvni listy, pak lehounce zalevam a rosim dal, at rostou.)
kloky
Myslím, že příště taky zkusím tu ubrouskovou metodu.
Luise
Jste jak matky na piskovisti :D S tim svetlem opatrne u takovych mrnat, nez si trochu zvyknou..ono co nejbliz, docela navadi :D Tak at se dari
kloky
Dá se to přepínat na nižší watáž, tak to dám trochu na míň, ale i tak jsem to světlo zvednul o 10 čísel. Problém je, že u o tomto modelu není téměř žádná další informace na netu. Má to i jakýsi ethernetový vstup na řízení programu "auto", takže by to teoreticky mohlo být regulovatelné i přes počítač. Zní to zajímavě, ale nevím jak to mají vyřešeno páni vynálezci, když se předřadník u CMH lamp nemá přepínat častěji než jednou za 10 minut...
Luise
Jo, to mas od sunpro ten komplet? Trochu jsem po tom pokukoval, ale moc nezjistoval.. To auto bude nejspis pro velkopestirny, ze prepnou celou halu..mozna to i neco hlasi, treba vypadek. Nevim

Jen jsem chtel upozornit abys to hned nehodil co nejniz ke kytkam, mohlo by jim to uskodit..vis nekteri novacci slysej radu a hned to udelaj a prezenou. Jinak ve vsem souhlasim s chicolem.. No pri ty vatazi 315w bych zacal na 80 cm az to budes mit jak chicolo, tak na 60 cm. Pozdeji az budou mit vic pater tak i 40 cm..
Ted uz by se to ale melo zastavit, zacit trosku mohutnet a poustet dalsi listky, kdyby se to porad tahlo do vysky, tak ji dej niz.
kloky
Měl jsem to i výše, asi tak 100 cm, ale rostlinky se vytahovaly k světlu a modlily se lístkama.

To SunPro se mi zdálo nejlepší koupě, viděl jsem jak někteří vypěstovali opravdu masivní palice, no a když mi přišel email od Amazonu, že můj Mars Hydro nedojde, tak jsem koupil tady toto. Listopad byl měsíc světel s velkýma slevama, tak jsem to hned vzal i s oběma typy lamp.

Svítí to tak intenzívně, že musím používat sluneční brýle.
Luise
Jsi udelal myslim lip.. Nevim jak na tom je ten mars ted, ale mam za to ze stim nebyli spokojeny lidi.. Hele metr uz je asi moc.. Myslim ze uz i na tech 60 cm by jsi mohl jit. At se zadari
kloky
Osobně si myslím, že LEDky se můžou spektrálně "trefit" do určité odrůdy, zatímco CMH jsou více univerzální. Ale to je jenom taková moje teorie..
Váchy 55
Tak o téhle teorii slyším teda poprvé .. spektrálně se trefit do určité odrůdy. To posune selekce ještě o level výš :-D néé teď vážně.. fakt si myslíš, že některá odrůda chce jiné spektrum než ta druhá? Prosím vyselektované klony pod pouliční lampu :-D
kloky
Pouliční lampu používají pouze uličníci. No tak. Jako řeknu to narovinu, prostě mě to jenom tak napadlo. Nicméně jedna věc je jistá, a to že by se to dalo určitě ověřit. A až se zjistí, že jsem měl pravdu, všichni mi budou líbat ruce.. Ha ha
BRooT
citace:
Původní příspěvek od kloky
Dá se to přepínat na nižší watáž, tak to dám trochu na míň, ale i tak jsem to světlo zvednul o 10 čísel. Problém je, že u o tomto modelu není téměř žádná další informace na netu. Má to i jakýsi ethernetový vstup na řízení programu "auto", takže by to teoreticky mohlo být regulovatelné i přes počítač. Zní to zajímavě, ale nevím jak to mají vyřešeno páni vynálezci, když se předřadník u CMH lamp nemá přepínat častěji než jednou za 10 minut...


Auto tam je když máš od Sunpro i dimming controler ... Pak ti to jede podle toho
kloky
citace:
Původní příspěvek od BRooT


Auto tam je když máš od Sunpro i dimming controler ... Pak ti to jede podle toho


To by mě celkem zajímalo, nemáš nějaký odkaz?
BRooT
https://www.growshop.cz/katalog/det...ting-controller
kloky
JJ, díky. Zajímavé, že jsem na něho ještě nikdy nenarazil.
kloky
Tak menší update. 4 kytky už sklizeny. Výnosnost byla tak cca 10 g na rostlinu. Žádná sláva, ale na poprvé to snad není nejhorší.

Udělal jsem hezkých pár chyb, jako např. upgrade 315w cmh na 600w hps, a během týdne jsem půl rostlin popálil. Nebyla to chyba pouze světla, vařil jsem kytkám čaje a bylo tam hodně guána. Včera jsem udělal flush a to guáno bylo hodně cítit z odtoku, takže nahromaděné.

Taky genetika nebyla nejlepší (seedstockers), takže doufám v lepší výsledky v druhém kole.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma