Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Skleník vs venek? - Klikni zde pro originální téma
lamkeis99
Čau, mám za to, že venky a skleníky jsou kvalitou stejný kouření.. rozdíl vidím pouze v tom, že ve skleníku to nepoláme vítr a do palic nám nenaprší. Je to správný názor?
sakumprdum
No taky je tam vetši vlhkost ale zase tam nechčije a taky tam mužeš přitapet nekdy jsou ty kytky lepši aspoň myslim že pro automaty :)
Hammerson
Vole takovy tema zalozi fakt jenom dement
lamkeis99
Hledal jsem to chvíli na fóru, pak jsem to hledal v jiných článcích a nic jsem nenašel, takže jsem se rozhodl zeptat. Kdybys mi tady radši odpověděl, tak bys udělal líp.
chicolo
ze zkusenosti sklenik = kytka vyroste minimalne o pulku vetsi resp hustsi, dvoumetrova indica no problem, palice olepene pryskyrici, jednoznacne lepsi produkt + mezi rajcatama se to dobre schova))

problemy, ktery jsem zazil ve skleniku - kytka vyrostla vysoko, ze se nevesla, nic pro sativy, svilusky

problemy venku - pomaly start rustu, zalezi jaky je kveten - ledovy muzi, plisen ke konci kvuli ktery nektery modely nestihnou dozrat, zlodeji & zvedavi sousedi pres plot.)

jeste doplnim, ze jsem z hor, takze nejvic me trapi chladno a vlhko na zacatku rijna a tudiz plisen venku, ve skleniku mi vsechno dozraje vcas vydrzi to tam v poho i o tyden dva dele nez venku, kdyz je potreba

[modedit]pro doplneni pouzivejte tlacitko EDIT.A/S:busted:
miravlak
zdarec, 2 roky posobe foliak a kvalita vysledneho produktu je úplně jinde nez z venku.... je to teda šílený boj chvilama :D sadil sem zacatkem cervna, cervenec jeste vpohode a v srpnu to tak neuvěřitelně vystrelilo ze sem to musel začít lámat, vyvazovat a co se dalo
... ke konci z každé strany vetrak a pohoda.... krásně pocukrovane a i ta chuť se mi zdála lepsi nez z tech co byly venku... mozna jen štěstí na pheno, kdovi.... jinak sem tam mel loni Crystal Candy F1 a predloni Green Poison F1, poison byl jednoznačně účinkove nejlepší, candy zas lepsi chut a vůně
DanWalk
ja tento rok skusim znova vonku ... planujem kupit mix odrod maximalne 4 rastrliny ale musim este najist miesto ...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma