Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
3*600w na pudě - Klikni zde pro originální téma
sakumprdum
Zdravim mam v planu projekt kde mam k dyspozici prostor na pudě .Kde mužu svitit celkem 3*600W prostor mam v planu poskladat ze sadrokartonu a z venku by byl zateplen vatou ,prostor 3,5*120*2OO.Problém je že začina sk… zima :)svitil bych přes noc kdy je větši zima a když budou mit tmu bude se spouštět cca v nejakych časových intervalech topeni aby se udržela teplota aspoň 18 -20c.Zakladam to téma pokud muže někdo poradit jakto udelat co nejlepe nebo kdo jel v podobných podmínkách než se do teho pustim diky panove pestu zdar:)
Pavel.k77
Teď nemám moc času,tak jen krátce. Pokud to budeš mít dobře zateplené,tak při světle nebude žádný problém to vytopit výbojkami. Při tmě pokud dokážeš dostat do pěstebního boxu vzduch z nějaké místnosti kde se topí bude to skoro také v pohodě stačit. Počítej že zateplená místnost potřebuje topení cca 50 w na jeden metr čtvereční, takže tobě by stačilo ohřívat vzduch 200 w. Koupil bych pro jistotu nějakou topnou rohož a tu dal na podlahu. Samozřejmě v době kdy nebudeš svítit bych měl puštěné ventilátory na minimum,aby jsi to teplo nepouštěl zbytečně ven. Já mám pěst pod terasou,ale vzduch mi tam jde z kotelny kde je kolem 22 stupňů. Teď když je kolem nuly mám ve tmě 20 stupňů a zatím nepritapim. Box je z SDK a není zateplený.
sakumprdum
Diky za příspěvek problém je že nemam kde brat teplej vzduch ,přitapel bych vevnitř asi jen tim teplym vzduchem,jinak dik za typstou rohži jeto dobry napad.
Cingoringo
Ahoj. Jak píše Pavel. Na táhnou přívod teplého vzduchu s místnosti kde se topí. Mám to takhle také vyřešené. Odpadnima trupkama jsem to vyřešil a pohání to malej pc ventilátor. A funguje je to zatím dobře. Akorad ještě ty trubky musím obalit sklenkou vatou aby se vzduch v zimě tolik nechladil. Pač se ten rozvod táhne asi cca 10 metrů.
sakumprdum
Jediny co mne napada skama tahnout ten teply vzduch tak prs komin
Cingoringo
Pod tou půdou je nějaká místnost kde se topí?
sakumprdum
ano jsou pod ni mistnosti kde se normalně bydli taky aj topi:)
Cingoringo
No tak úplně v pohodě. Někde kde to půjde a kde to nebude moc nikomu vadit, tak prohul do stropu díru. Dej tam odpadní trubku, a natáhni to kam potřebuješ. A ušetříš kupu peněz za el. Topení. Jinak za to topení bude ranec pač by běželo furt! Ja jsem to udělal, tak jak píši. A nebo pokud máš dobreho kámoše topenáře tak at ti tam natáhne radiátor. Také nad tím uvažuji.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma