klokodon |
Zdarec,
chystám se dělat mast a chtěl bych zkusit z části udělat hřejivou mast s chilli. Bohužel sem se nikde nedopátral, kolik papriček třeba na litr základu přidat. Papričky mám Morugy, hodně pálivej materiál. Vůbec nemám představu, jestli jednu nebo deset.
Díky za rady. |
|
|
Pupiset |
Zkoušel jsem ted a dal jsem 3větší morugy na 400ml masti,ale zatím dodělávám. |
|
|
psyweed |
v podstate by malo stacit tam dat aj namlety chilli prach? |
|
|
Pupiset |
2psyweed:stačilo,ale zůstane tam,a nebo hodně jemnym sítem přecedit.
Jinak 3 morugy sice už cítit v masti jsou,ale na pořádné prohřátí by to chtělo ještě nějakou přidat. |
|
|
klokodon |
Mast mám hotovou, ale teď mě napadlo, že jí vlastně můžu znovu rozehřát a přidat ty morugy, jeden kousek na 100 ml a uvidíme, co? |
|
|
psyweed |
Ked sa karbonizuje (ostrih,spodky,listy) 120c 40-60min , potom sa robi mast 50-60c , jak moc je realne, ze ked tam po par dnoch pecem kolac (bez nejakych aktivnych ingrediencii), vsetko je samozrejme ine (suroviny, pekac) len truba rovnaka.
Tak po upeceni zjedeni niekolko kuskov je asi po 1.5h high stav? :D
Myslel som ze nemozne ale 2 ludia testnute, ta ista varka...celkom necakane ked ta to chyti pri beznej dennej cinnosti. |
|
|
miravlak |
zdarec lidi,taky se těď momentalně chystám na mast a mám tu nejake zbytky scorpika z lonska na ktere moc nemám odvahu,tak me taky napadlo zebych si zkusil udelat mensi varku s chilli,vychytali ste to nejak? po predlonske zkusenosti kdy jsem ty skorpiky kral bez rukavic mam docela obavy to tam dávat :D |
|
|
|