Woody |
senssistar .. urobil som tak .. uvidime .. diky
cudne mi to cele pride iba preto , ze Biobizz idem prvy krat .. lejem to tam a deficity si idu svoje .. predtym som lial hnojky od Plagronu a bol som zvyknuty , ze ak bolo treba tak som pridal o 0,5 - 1 ml/l a hned na druhy den bolo vidno na listoch ako to herecky nasali .. proste krasna ziva zelena .. teraz tam lejem ten biobizz a nic .. no teraz na vase rady som tam dal uz 4ml/l grow , tak uvidime .. |
|
|
Woody |
.. zacinam byt zvedavy , ze preco maju herecky v mene to XXL .. od prepnutia vyrastli len minimalne .. uz zacinaju kvitnut .. |
|
|
Woody |
zdravicko .. herecky stale blednu a zhadzuju spodne listy akoby na jesen a po poriadnom preplachu .. zacinam byt bezradny ..
dnes som ich poriadne prelial .. kazda dostala 2l dazdovej vody + grow 4,5ml/l + bloom 2 ml/l + hesi supervit s Ph 6,4 .. vytok cca 2-3 dcl s Ph 6,4 - 6,8 ..
niekto nejake dalsie napady ako tomu pomoct ? |
|
|
odo |
A. v 2. týždni BB píše trochu iné pomery grow a bloom zložky, si to pozri, ale to asi nebude príčinou. Inak pri LED systéme sa pridáva viac aj na BB. Ja som pridával cca +10 a viac percent, ale to záleží aj od genetiky. Mne sa to javí ako nedostatok základných živín, predovšetkým N. Javí sa mi to celé bledé a podvyživené.
B. nazdávam sa, že ideš organiku, takže intenzívnym preplachom znižuješ koncentráciu živín v kvetináči a vyplavuješ odtiaľ užitočné baktérie. Určite by som nepreplachoval, ale max iba polial čistou vodou bez hnojky tak cca raz za 5-7 dní.
C. Miesto toho Hesi zázraku, ktorý systémovo nemusí sedieť k BB si mohol voliť radšej niečo z BB doplnkov, keď už. Osobne nekombinujem zložky od různych výrobcov, aj keď to Hesi je zrejme nejaký vitalizér - nemám s ním skúsenosti. |
|
|
Woody |
sewas odo .. neviem ci si mi chcel pomoct alebo len klasifikujes ..
A. ano su blede dobre vidis .. tabulku BB som videl, diky za radu .. preco lejem ako lejem si precitaj prispevky vyzsie prosim ...
B. neviem kde si cital o intenzivnom preplachu .. ziadny som nerobil .. a viem co a naco je preplach ..
C. ake konkretne doplnky myslis , ze mi chybaju a preco ?? Hesi supervit su aminokyseliny a vitaminy .. ide z toho 1 kvapka na 4,5l vody ..
sorry kamo ale fakt .. ako si mi teraz pomohol ? |
|
|
fiste |
Čau, tou dešťovkou sis mohl do skříně něco zavlýct, odkud ji bereš? Každopádně prohlídni hlínu (případně nastraž plátky brambor), jestli ti něco nežere kořeny.
Kytky shazujou spodní listy v případě nedostatku světla anebo živin, vysajou z nich všechno, co potřebujou do vršků a listy samy spadnou, sám je netrhej..
Na naměřený Ph a vstřebávání živin má vliv i teplota, tu máš stálou? Nezalejváš studenou vodou? |
|
|
Jamés |
Je to jak píše fiste,pokud tam nemáš breberky tak málo hnojíš. |
|
|
Woody |
dazdovku mam zo strechy .. pouzivam ju dlho a na vsetko .. ta je ok .. foto korene ..
preco listy blednu vieme vsetci asi ..
teplota dazdovky je izbova 20-22 °C
ano maju malo hnojky .. lial som grow zlozku 1ml - nic , potom 2 ml - nic , 4 ml - nic .. proste to stale bledne .. |
|
|
fiste |
To, co proteče, necháváš v miskách nebo vylejváš? Jak často zalejváš? Můžou to bejt uhnilý kořeny uprostřed..
Dešťovka je v podstatě destilka, lepší je voda ze studny nebo kohoutku, protože obsahuje Fe, Zn atd. a to kytkám možná chybí.. Substrát nepoužívej samotnej, ale vždycky napůl s hlínou.
Ale jestli chceš fakt dobrou radu, tak příště ty květináče naplň kokosem, kup kapiláry, čerpadlo, 80l kalfas a hnojiva Metrop. Ale sem určitě ne dešťovku ;) |
|
|
Mr.Xury |
Za mě málo hnojiv, vidím to teď u sebe, v boxu kde je LED (650w) a HPS (660w) dohromady, jedu teda plagron alga, dle tabulek 40ml/10L - pod HPS krásně zelené, vše v poho, pod LED leju 55ml/10L + cal mag a stále mi to žloutne, takže budu zvyšovat na 60ml/10L ( jedu selekci, takže z každé kytky jeden klon pod LED a druhý HPS ) |
|
|
fiste |
Pod LED to tolik neodpařuje, takže to tolik nepije, takže se míň zalejvá a víc solí aby se kytky nažraly..
Ale tohle je v hlíně, takže čert ví, co kytkám přesně chybí. Já to tipuju na přelejvánim způsobenej problém s kořenama.. |
|
|
Woody |
problem zacal ked som prepol , zapol svetlo naplno a zacal namiesto dazdovky pouzivat kohutikovu vodu (ec 0,1) ... dovtedy boli herecky pekne zelene .. dazdovku som dal znova az teraz ..
zalievam po 4 a 2x naposledy az po 5 dnoch - hlina preschne urcite .. v podmiskach nenechavam ziadnu vodu ..
proste vsetko vizera byt ok ale herecky furt blednu ..
Mr.Xury ... super , ze si sa ozval .. otazka potom je kolko tej hnojky tam vlastne treba liat ? zvysovat az kym sa nespalia spicky ??
inak vodu co sa mi zvysuje z polievania stale lejem na izbove kvety .. tie su krasne zelene ..
ps: rady typu co ine si mam nabuduce kupit si fakt nechajte pani .. dakujem |
|
|
fiste |
Jestli je to vždycky po přepnutí, tak to může být světelnym spektrem vhodnym na růst, ale ne na květ. Ale nevim jak to vyřešit, jestli si nic nechceš koupit, tak sorry za zasírání ;) |
|
|
Woody |
led chipy su rovnake ako tu pouziva kazdy vero29 3000 kelvin a uz som pod nimi cosi dopestoval .. tie su v pohode myslim .. a .. a vlastne nic ... |
|
|
fiste |
Tak už nebudu střílet od boku jak Dr. House a pošlu ti rovnou tohle :D
Zjisti si odpověď na všechny otázky a důvod nedostatku živin najdeš. Ten thread vem klidně od začátku.. ;) |
|
|
odo |
sorry WOODY - nahodil si konfrontačný tón a javíš sa mi nejaký nespokojný. ľutujem, že si myslíš, že ťa známkujem. Píšem tu do vlákna naposledy. Ľudia sa ti snažia poradiť s problémom, ktorý sa tu už preberal vo vláknach x-krát - skús si ten môj príspevok prečítať ešte 1x
WOODY: "dnes som ich poriadne prelial .. kazda dostala 2l dazdovej vody + grow 4,5ml/l + bloom 2 ml/l + hesi supervit s Ph 6,4 .. vytok cca 2-3 dcl s Ph 6,4 - 6,8 .." - ano, zrejme som toto zle pochopil, tak sorry - teraz vidím, že tie 2l dostali vodu + živiny....nadobudol som dojem, že si to prepláchol 2 litrami čistej vody. Nebol by si 1.
FISTE: " Dešťovka je v podstatě destilka, lepší je voda ze studny nebo kohoutku, protože obsahuje Fe, Zn atd. a to kytkám možná chybí.. " Celkom s tým nesuhlasím:
Do vstupnej vody sa miešajú koncentráty hnojív práve preto, aby tam boli živiny vo vyrovnaných pomeroch podľa potreby rastliny a sú presne napočítané výrobcom hnojíva. Výrobca vačšinou vždy uvedie aké parametre vody doporučuje k danému typu hnojiva na daný kultivar. Zabezpečí sa tak presný pomer živín.
Vody zo studne, čo som doteraz testoval boli extrémne tvrdé s vysokým EC vďaka vysokým obsahom Ca a Mg. Podobne aj vody z vodovodu. O obsahu Fe je zbytočné sa baviť, lebo Fe som nenameral ani v stopách /vodárne Fe odstraňujú takmer dokonale - je to nutné aj kvôli zamedzeniu korózie v rozvodoch/, akurát v niektorých prípadoch som nameral až extrémne vysoké hodnoty NO3 /dusičnany/ vo vode zo studne....toto je téma presahujúca možnosti tohoto threadu.
Čistú dažďovku používam vždy mixnutú s vodou z vodovodu v pomere 4 l dažďovky +2 litre vodovod na celkové Ec 0,2-0,3 a túto používam ako vstupnú vodu na miešanie živného roztoku z JIDB, alebo BB. K BB používam ich všetky systémové doplnky, ktoré sú dodávané nie náhodou. Čistú dažďovku s 0,00.. Ec nedoporučujem, pri týchto hnojivách, čo som uviedol. Na pestovanie cannabisu mi toto takto funguje bez problémov už roky.
"Pod LED to tolik neodpařuje, takže to tolik nepije,".... s týmto súhlasím, píšem o tom v predchádzajúcom príspevku. Bolo to tu už preberané v minulosti, že BB je nutné tiež miešať "silnejšie" v pestoch pod LEDmi. Nazdávam sa, že to, že WOODY pestuje v hline a nie v kokose s tým nijako nesúvisí. Hlina je akurát hutnejšia, čiže sa presúša ešte horšie, ale ten mineralizačný proces tam funguje tak isto, ako v kokosovom substráte, ktorý je ešte oproti tomu v nevýhode, nakoľko zo začiatku pestu býva na mikrobiotický a hubový život skoro sterilný. Ja ho zvyknem "očkovať "zabehnutým" kokosom, wermihumusom atď.
WOODY - kukni si BB tabulku ešte 1x a miešaj živiny podľa toho s tým, že pridáš cca 10 percent. Je nutné pridať nie len na grow zložku, ale aj bloom. Netuším ale, či to bude dostatočné nakolko k tomu nedávaš tie ostatné doplnky ako je bioheaven, topmax, algamic.... nakoľko ideš hlinu, tak tie zmeny sa neprejavia okamžite. Teraz sa mi to podľa tých listov javí celkovo nedoživené. V tom malom kvetináči v tom substráte sa podľa môjho názoru tie predhnojené živiny už dávno vyčerpali.
Dúfam, že som bol jasný.... :-)
|
|
|
fiste |
citace: |
Původní příspěvek od odo
...
FISTE: " Dešťovka je v podstatě destilka, lepší je voda ze studny nebo kohoutku, protože obsahuje Fe, Zn atd. a to kytkám možná chybí.. " Celkom s tým nesuhlasím:
Vody zo studne, čo som doteraz testoval boli extrémne tvrdé s vysokým EC vďaka vysokým obsahom Ca a Mg. Podobne aj vody z vodovodu. O obsahu Fe je zbytočné sa baviť, lebo Fe som nenameral ani v stopách /vodárne Fe odstraňujú takmer dokonale - je to nutné aj kvôli zamedzeniu korózie v rozvodoch/, akurát v niektorých prípadoch som nameral až extrémne vysoké hodnoty NO3 /dusičnany/ vo vode zo studne....toto je téma presahujúca možnosti tohoto threadu.
... |
Aha na ten vodovod a tou studnou jsem myslel spíš 30m vrt, klasickou studnu odskoušenou nemám.. Řešit přelidněnost planety a efektivitu zemědělství vykoupenou ničením ekosystémů tady asi nemá smysl no :D
Původní příspěvek od odo
...
Čistú dažďovku používam vždy mixnutú s vodou z vodovodu v pomere 4 l dažďovky +2 litre vodovod na celkové Ec 0,2-0,3 a túto používam ako vstupnú vodu na miešanie živného roztoku z JIDB, alebo BB. K BB používam ich všetky systémové doplnky, ktoré sú dodávané nie náhodou. Čistú dažďovku s 0,00.. Ec nedoporučujem, pri týchto hnojivách, čo som uviedol. Na pestovanie cannabisu mi toto takto funguje bez problémov už roky.
...
|
To dobře děláš, chlor se naváže na bordel z dešťovky a ani jedno nedělá bordel u kořenů.. |
|
|
Woody |
odo ty si klenot .. idem radsej hulit .. |
|
|
Jamés |
Musím souhlasit s odo,je to proste fakt..dešťovka je super a u cannabis v kokosu ji pouzivam cistou,pokud se objevi deficity CalMag ředim to vodou ze studny,ktera ma bezne EC 0,5 - naredim to na vstupni EC 0,2-0,3 pak pridam hnojky a vse je ok..ale treba u chilli to ředim rovnou,protoze papriky jsou jak znamo narocne na vapnik.
Odo urcite vi o cem pise co se tyce vody,diky nemu jsem udelal svuj prvni g/w. |
|
|
Woody |
a ako to riesi moj problem ? .. ake je ta konkretna rada co by som mal urobit ? .. viac clenov napisalo , ze malo grow zlozky .. tak som pridaval stale viac a zltnutie sa nezastavuje .. teraz pride odo .. najprv mi kamo pises mimo misu pretoze si ani poriadne neprecitas prispevok , potom je to vraj problem , ktory sa tu xkrat riesil ale neunuvas sa napisat ako sa nakoniec vyriesil .. potom sa rozpisujes o miesani vody a nakoniec si mam pozriet BB tabulku .. fakt vobec nechapem co mam urobit aby som hereckam pomohol .. |
|
|
Jamés |
O kolik jsi pridal?..mrkni se treba na thread od chronikduck ten mel ten samy problem,daval maximalni davky,ale po zmereni koncentrace hnojiv vyslo najevo ze i presto tam lije uplnou bidu,ktera by zadnou kytku neuzivila,takze nakonec tam musel lit 2xtolik nez je v tabulce aby se dostal na hodnoty ktere potreboval..
Chapu mas organicke hnojky ktere zmerit nejdou,ale na tech kytkach jde videt ze to jsou jasne deficity.
Edit: vidim ze to zloutne hlavne uprostred tak to muze byt i presvicene,zvedni tu lampu a prehod nejakou kytku z kraje doprostred a uvidis,jestli to bude pokracovat |
|
|
fiste |
Původní příspěvek od Woody
a ako to riesi moj problem ? .. ake je ta konkretna rada co by som mal urobit ? .. viac clenov napisalo , ze malo grow zlozky .. tak som pridaval stale viac a zltnutie sa nezastavuje .. teraz pride odo .. najprv mi kamo pises mimo misu pretoze si ani poriadne neprecitas prispevok , potom je to vraj problem , ktory sa tu xkrat riesil ale neunuvas sa napisat ako sa nakoniec vyriesil .. potom sa rozpisujes o miesani vody a nakoniec si mam pozriet BB tabulku .. fakt vobec nechapem co mam urobit aby som hereckam pomohol .. |
Ty si myslíš, že tady pošleš fotku a nějakej mág se skleněnou koulí ti napíše návod?
Deficit N ti tu psali nejmíň 3 lidi, tys psal, že o něm víš, tak hledej problém. Prostě jim přisol a uvidíš.
Je fakt, že uprostřed problém začal už v rannym květu.. Možná bude nakonec řešení tvýho problému koupě pojezdu nebo jinýho světla, ale vim, už o tom mlčim..
Prober se a vzdělávej se.. Odo se snažil pomoct a s míchánim různej "připr*****" od různejch výrobců má určitě pravdu.. |
|
|
Woody |
James .. dnes som cely den rozmysal takisto nad tym svetlom .. pretoze v rastovej faze bolo na polovicny vykon , herecky vizerali pekne a po hnojeni viditelne zareagovali a nabrali farbu .. hlavne po prvej davke hnojky a to bol len 1ml/l grow zlozka .. potom co som zapol svetlo naplno hnojim kazdu zalievku viac a viac ,ale herecky uz tak nereaguju a blednu ..
teraz som dvihol lampu z 50 na 60 cm .. aj herecky som poprehadzoval .. |
|
|
Jamés |
Kua ja ti nevim..stejne si myslim,ze to bude deficit,protoze podle prvni fotky to začalo od nejstarších listů a je to zlute jen u jedne zatim..
Pestujes to ze semen,takze pravdepodobnost ze ma kazda kytka jine naroky na vyzivu je velka..
No za par dni se ukaze..pokud to nebude tou lampou,tak to budou deficity |
|
|
Woody |
na fotke je ta najsvetlejsia herecka a jej rez .. takuto farbu mala pri prepnuti .. myslim , ze to moze byt tym svetlom .. rezy zakorenili zatial 5 a na tri este cakam ... ak sa nic neposere , tak do dalsieho kola pojdem s tym istym a snad sa mi podari overit domnienky .. terajsia posadka uz asi sytejsiu farbu nebude mat , ale dufam , ze sa mi to podari dojst do konca ..
nech to rastie priatelia |
|
|
odo |
Jasný deficit tam máš! Priamo to vidno na najviac lampou exponovanom mieste, kde je fotosyntetická aktivita najvyššia, jednoducho sa tam nemá z čoho tvoriť ten chlorofil /zelená farba listia/ a celé to bledne, nehovoriac o kvetoch. Už neviem ako to napísať, aby si to pochopil a pridal na koncentrácii hnojiva. Pridaj ale aj na kvetovej zložke. Mililitre ti nenapíšem, más na to tabulku s presným rozpisom. Pokiaľ pridáš v nejakom pomere na rastovej - grow zložke, tak v tom istom pomere musíš pridať aj na kvetovke + doplnkoch. V predošlej rade som ti písal, že kukni do tabulky, lebo podĺa môjho názoru si síce pridal rastovku /možno aj moc/, ale nepridal v tom pomere kvetovku a neleješ tam ani tie BB doplnky.... PRETO TO MÁŠ BLEDÉ
:smash: |
|
|
Woody |
... herecky a ich rezy .. asi prvy krat mi zakorenili vsetky co som urobil .. |
|
|
Woody |
.. tak som teraz nasiel na jednej herecke samcie gule .. joj jaku mam radost .. snazil som sa ju prerezat a vsetky gulky co som nasiel som pinzetou otrhal .. idem strihat jablone na zahradu a porozmyslam ci herecku vyhodim celu alebo co ... |
|
|
Woody |
zdravicko priatelia .. herecky stale veselo blednu .. dnes dostali zalievku co je 7 dni od poslednej.. napalil som im po 6 ml/l grow aj bloom .. je to 2x tolko co pise tabulka .. preco? lebo som zvedavy co to urobi .. inak myslim , ze kvitnu celkom v pohode .. tej jednej hermafroditnej som otrhal vsetky vacky co som nasiel a dalej ostava v posadke .. ak bude mat velku snahu vytlacit dalsie tak sa uvidi ..
nech to kvitne .. cav |
|
|
Woody |
.. fotos ..
edit.. ked ich teraz porovnavam so starsimi fotkami , tak je vidno , ze herecky celkom pekne kvitnu a rezy podrastli .. nebyt toho zltnutia , ktore sa mi nedari zastavit ani dvojnasobnou davkou hnojky (spicky listov sa zatial nespalili) , tak by to bolo lepsie .. ale aj tak zacinam byt spokojny ..
inak Vam pani dakujem za Kacka , podporu a sledovanie .. nech nam to rastie priatelia .. |
|
|
Woody |
este dalej ... hereckam pomaly konci 5. tyzden a podla seed banky by mali byt hotove za sedem , tak som zvedavy ci tomu tak bude .. kebyze hej , tak by som pomaly mal zacat s preplachom .. :cox:
edit : foto cez mikroskop .. |
|
|
Woody |
Nazdar zahradkari .. zase sme o maly kusok dalej ..
dnes herecky dostali asi uz poslednu davku hnojiv .. uvidime .. na vytoku Ph 6,3 - 6,5
inak myslim ,ze su v pohode .. neviem co by som dodal ..
tak nech sa nam dari .. cav |
|
|
Woody |
.. herecky su myslim spokojne .. inak keby to niekoho zaujimalo , tak to zltnutie listov sa v podstate zastavilo po tych vysokych davkach hnojiv - 6ml/l grow aj bloom .. kazdopadne to uz asi bolo vela, pretoze sa niektorym hereckam trosku stocili listy po dlzke - 3. fotka .. trichomy sa zacinaju zakalovat .. nasiel som asi dva jemne zakalene :D .. tak sa zatial majte jak chcete a nech sa dari .. |
|
|
Woody |
zdravicko priatelia .. herecky uz par dni vizeraju stale rovnako .. asi uz budu len dozrievat .. naposledy som zalieval len vodou s enzymami .. planujem este raz poriadny vyplach a potom kosa .. podla mikroskopu to velmi neponahla .. |
|
|
Woody |
.. dnes boli herecky na vyplachu .. kazda dostala 30l cistej vody .. na vytoku EC 0,2 , tak snad je to ciste .. takisto som defolioval vacsinu listia .. teraz pockam az preschnu a pojdu dole .. pocitam taky tyzden max 10 dni .. |
|
|
Woody |
zdravicko zahradkari .. pod mikroskopom som dnes nasiel uz celkom dost jantaru , tak to dozrelo podla popisu seed banky .. po preplachu trosku vybledli ale nieje to celkom to co som chcel .. mal som preplachnut min. o tyzden skor .. boli na biobizz hnojke a mnohi sa tu vyjadruju, ze s tymito hnojkami ani nepreplachuju a je to v pohode.. tak myslim, ze bude aj toto :rasta:
.. necham herecky pod svetlom este do zajtra .. v sobotu budu po tme a v nedelu pride zubata .. tak sa majte krasne a zatial cav |
|
|
Growoli |
Ahoj
Na mě je tam ještě až moc bílých chloupků,ale když říkáš že trichomy už jdou do jantaru,tak asi cajk...
Vypadá to nakonec fajnovo, přes všechny trable....ať se daří 🤘 |
|
|
Woody |
nazdar Growoli .. diky , ze si sa ozval .. jasne mas pravdu na oko to este chvilu chce ale taka chlpata je len jedna herecka .. no a tie jantarove trichomy ma ina a tiez je v tom zatial sama .. pozrel som teraz este raz poriadne vsetky .. tak asi skosim len tu jednu a ostatne este necham ..
foto pod mikroskopom .. prve dve z tej hotovej a tretia z tej chlpatej .. |
|
|
Woody |
zdravicko zahradkari .. tak myslim , ze je hotovo .. dnes uz jantarove trichomy nemam problem najst na troch hereckach a dalsie dve su z velkej casti milky .. uz len musim dostat naladu na kosu .. teraz sa mi napriklad vobec nechce .. vecer uz ale po zhasnuti vytiahnem lampu zo zasuvky a jak dostanem chut dalsie dni tak sa na ne vrhnem :chef: .. |
|
|
Growoli |
Tvl sorry jako ,ale mě to z těch fotek furt přijde těžce nedozrálé....chtělo by to fotky za tmy 😉
Jinak pěkné samozřejmě 👍
Hlavně ať smakuje |
|
|
Woody |
Tvl :D a co by si chcel aby najprv opadali vsetky blizny alebo .. :confused: posledne dni nic nerobim len cekujem trichomy mikroskopom a farba je jak som napisal .. je to proste ready. Tak neviem .. co by si mi radil ? naco mam este cakat hmm? .. foto za tmy samozrejme cvaknem :) tie su predsa naj ..
..tak tu su .. lepsie mi to nejde .. |
|
|
Growoli |
No teď už je to jiná 👌ty fotky za světla strašně klamou.... hlavně ta spousta bílých pestíků....
Je to na každém jak mu to chutná, někdo sklízí dříve např. Mléčné/čiré
Někdo zase mléčné/jantar
Ať se daří 🤘 |
|
|
Woody |
no jasne sefe .. mne je to jasne .. vacsina z nas vie , ze blizny nam o zrelosti toho vela nepovedia a prave preto kontrolujeme trichomy mikroskopom :cox: |
|
|
Growoli |
Vela nie,ale preca niečo áno 🙂 taky na to vždy ale pro jistotu vždy čumím mikroskopem |
|
|
Woody |
ono kebyze mam cas , tak by som minimalne tu jednu chlpatu kludne nechal dlhsie .. ale z tychto hereciek som urobil nejake rezance a tie uz ma tlacia do akcie :) .. rastu uz nieco okolo mesiaca a kazdy dalsi den je na nich pekne vidiet .. dnes som ich dokonca uz musel osmikat a urobit tak dalsie rezy lebo proste prerastaju a velmi by potrebovali presadit do vacsieho .. mam tu proste plnku a nieco musi z kola von .. |
|
|
Growoli |
Jj to moc dobře znám,taky si vždycky predpestuju abych ušetřil čas na růstu a pak mě to tlačí přesně jako tebe....
At se daří 🤘 |
|
|
Woody |
zdravicko priatelia .. dnes mimo temu ale neviem kam by som to inam napisal aby to videlo co najviac ludi ..tak teda pozor na clena 88gr103gr v bazare ma ponuku semien .. poslal som mu prachy uz minuly tyzden a on nedodrzal slovo .. vidim ho tu aj teraz prihlaseneho a neodpoveda na sukromne spravy .. |
|
|
Woody |
zdravicko zahradkari :)
.. namiesto tej kosy dostali herecky dalsiu zalievku cistou vodou a stale su pod svetlom .. foto s bleskom .. |
|
|
Woody |
foto bez blesku .. taak uz budu ci este stale nie ? |
|
|
Growoli |
Hmmm vypadá to hodně dobře, pryskyřice za chvíli poteče 🙂
Budeš dávat tmu či nie?
Já bych nechal už na suchu 2dny a 2 dny tmu nebo jen 4 dny na suchu,proschnout a seknout to👌 |
|
|
Woody |
parada .. diky .. tak to uz len necham preschnut ..potom mozno jeden den tma a pride kosa .. hlavne, ze uz sa ti nezdaju tazko nezrele :D |
|
|
Woody |
Původní příspěvek od Woody
zdravicko priatelia .. dnes mimo temu ale neviem kam by som to inam napisal aby to videlo co najviac ludi ..tak teda pozor na clena 88gr103gr v bazare ma ponuku semien .. poslal som mu prachy uz minuly tyzden a on nedodrzal slovo .. vidim ho tu aj teraz prihlaseneho a neodpoveda na sukromne spravy .. |
Zdravicko priatelia .. musim napisat, ze som sa mylil a zbytocne som bol podozrievavy!.. typek 88gr103gr mi nakoniec pisal , ze balicek odoslal a dnes uz ho mam doma .. chcel som 16ks bobuliek a dokonca poslal celkom az 24ks !! takze ho mozem len doporucit ..
samozrejme sa mu chcem tymto ospravedlnit , tak ak toto tu priatelu citas, tak mi prepac , ze som sa unahlil a spomenul ta tu v negativnom slova zmysle .. :) nech sa dari |
|
|
Woody |
zdravicko priatelia .. este jedna spolocna foto a uz aj idem nato .. :chef: |
|
|
Woody |
no a este kazda osobitne no .. |
|
|
Woody |
foto 1) uz visia
foto 2) maly experiment .. nechal som im zopar vyhonkov, orezal korene,
presadil a sup s nimi znova na 18/6 |
|
|
Growoli |
Jj reveging,když se to povede tak to budou pěkný obludy
Prý to trvá ale třeba měsíc než se to přepne zpátky
Každopádně mě to zajímá, dobře ty! |
|
|
MXII |
Zdravicko
drzim palce, tak isto som zvedavy |
|
|
Woody |
zdar .. tak reveg sa najskor nepodari .. asi som to prilis osekal .. na troch uz v podstate vyschlo to malo co som tam nechal .. v hre je este posledna ..
dnes som ostrihal palicky zo stoniek a supol som ich do flias .. nieje to este uplne suche .. par dni sa s tym teraz budem hrat - vysypovat von a s5 .. flase samozrejme nezatvaram este .. kazda z hereciek naplnila jednu 7dcl flasu a v jednej 2dcl su spodky .. palicky su vcelku male ale naozaj tvrde .. ani sa stlacit nedaju :) .. vonia to krasne, ale neviem ako by som to opisal .. |
|
|
Woody |
zdravicko .. tak mam to suche .. :) foto .. |
|
|
|