Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Matkárna za okno.. Drip cocos - Klikni zde pro originální téma
Luise
Ahoj zdravím přátele zeleného listu...
Už nějaký pátek tu brouzdám, radím (snad dobře) a cpu se lidem do vláken se svými nápady. Tím se omlouvám za moji neschopnost založit svoje téma a možná někoho inspirovat...
Dlouho jsem kupoval řezy a pěstoval stylem růst květ hlavně žádnej stres a to člověka brzo omrzí i nabízený odrůdy, navíc jednou pecka podruhý shit, že človek ani neví co doopravdy pěstuje..(Jinak je spousta dobrých matkařů a jejich selekci se já nemůžu niky vyrovnat. U mě je to o štěstí spíš) Tak jsem si postavil Něco :) v čem využiju co znám, s co nejmenší starostlivostí a nejmenšími náklady na provoz. No a tady je můj matkostroj..

Je to nonstop drip v kokosu, takže minerální hnojiva, kterej je od Jara do podzimu za balkonovymi dvermi.. Původně určenej ven na zahradu, někam do polostínu, nevím totiž co by udělal přímej sluneční svit a vysoká teplota s kořeny. Je na něm pridělanej soumrakovej spínač Hadex, kterej při poklesu světla sepne a spínací hodiny který hlídají růstových 18 hodin. V praxi tedy třeba na jaře světlo sepne v 5 ráno, při východu slunce vypne a při západu zase sepne a dosvítí do 23 hodin, kdy to vypnou hodiny. Puvodně jedno 30w led, teď na zimu kdy to mám v boxu jsem přidal druhý, takže 60w.


Je to tedy box na kolesach Tauro 62 Litrů z Obi rozměr 60x40 cm, vejde se do něj trojice truhlíku 40 cm to ještě popíšu..

Železná konstrukce je lišta na pověšení kuchyňsky skřínky.
Soumrakový spínač Hadex
Časovací hodiny na lištu
Závlahový Kit Economy od GIB pro 20 rostlin
Luise
Takle na štorc 3 truhliky 40cm, původně myšleno na rozpůlenou kokosovou rohož, nakonec mám matek o neco víc, tak jsem použil květniky. Dohromady v nouzi tedy 9 květníků..

Do truhlíku jsem udelal díry ze strany, kudy se voda vrací z5 do rezervoáru. Do díry strkam ješte drátek po kterým voda stejká a nedělá hluk.

Drip kapiláry jsem svázal po 5 montpáskami, jiank to byl takovej cuchanec dycky.

Oznaceni obsahu v rezervoaru.

A růst asi měsíční kytky od řezu... Kořeny prorustaj do truhliku
Luise
Nafotil jsem to teď během pravidelného měsíčního čištění. Kytky si jeli docela svým životem, takže je teď čeká pořádnej trénink. Teď tam tedy jsou dvě stálice a zbytek je novej doufám že nadějnej experiment...
2echy
Máš to fakt pěkný!
Já jsem to letos udělal podobným stylem.V zimě jsem zasadil semena v boxu,z kytek jsem udělal řezy a měl je od února/března za oknem.Svítil jsem slabou ledkou,nastavenou jen časovačem.Jen malá nevýhoda(bydlim na vesnici),že za tmy to je vidět a sousedka byla zvědavá.. :-) Favority jsem držel skromně do května a pak tradá ven..Přes leto řezal a pak když mamky začli nakvétat,tak jsem je dojel in..
Supr úsporná varianta..!
Luise
Dikes.. Uspora tam nejaka asi bude, ale hlavne jsem to nechtel mit v boxu a bejt odkazanej jen na svetlo, kdyz se da vyuzit mnohem lepsi prirozeny svetlo a zadaco a to 60w nenahradim...V lete leze slunko pomalu uz od 4 a zajde po desaty.. Na tom spinaci si muzu nastavit pri jakem svetle se to rozsviti, kolem 5 uz to pali, takze to je hodka a vecer 2.. Drip s recirkulaci proto ze se nemusim starat a myslet na to.. No jsem spokojenej ted to budu mit rok..Na zimu to strcim taky radsi z oci do boxu..
Hlavne me to bavi, kroutit to, strihat a zjistuju jakej je ta trava nezmar, to jsem si pri pestu nedovolil, tam je to zavod..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma