Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Sušenie v sušičke na ovocie - Klikni zde pro originální téma
šulko
Cus banda máte s tým niekto skúsenosti ? Potrebujem radu či sušiť v sušičke áno alebo nie . Poprípade dajte tip akú kúpiť diky
zverinazezlenic
Podle mě pohoda,když nebudeš dávat zbytečně vysokou teplotu neměl by s tím být problém.
Výběr asi bude na tobě,podle toho co potřebuješ.
šulko
Rozmyslal som o tej teplote a vygooglil som si najvhodnejsiu teplotu susenia konope jen 80C . Zistil som to podla toho ze original susicka na konope HerbsNow Dryer susi pri tejto teplote. Myslis ze tato teplota je v poriadku ? Mne sa zda vysoka pretoze GrowWEEDeasy tvrdi ze susi pri teplote 18C - 10dni ale to sa mi zda zase velmi malo.

Nie je jednoduchsie radsej susit v trube ? Ved to je predsa to iste ak pustim teplovzdusny ohrev.

Narazil som na niekolko for v anglickom jazyku a tam pisu ze ak chcem uzivat cez VAPORIZER tak nemusim susit vobec alebo len malo. Ma s tym niekto skusenosti ?
Váchy 55
citace:
Původní příspěvek od šulko

Narazil som na niekolko for v anglickom jazyku a tam pisu ze ak chcem uzivat cez VAPORIZER tak nemusim susit vobec alebo len malo. Ma s tym niekto skusenosti ?


Mám vaporizer Mighty a co nejvíce nadrcene je to nejlepší. Samosebou suché nadrcene palice. Prodávají k tomu i drtičku a mokré drtit? To fakt nelze. O mokré vaporizaci jsem teda nikdy neslyšel.
šulko
Pri vaporizacii sa odprauje zivica v jej zakladnom stave. Takze je jedno ci je susena alebo cerstva. Je o tom aj dost clankov len v EN jazyku skus kuknut
ivanski123
Ahoj suseni v susicce nedoporucuji at delas co delas smrdi to jako seno. Doporucuji overene postupy viz grower vlakno. Pouzivam take vaporizer crafty a jak pise kolega vlhke to nefunguje a chutna dobre. Na druhou stranu musim souhlasit ze do vaporizeru to je lepsi malinko vlhci oproti jointum.
Suseni a nasledny curing je 50% vysledne chuti. Mam osvedcene, ze pokud susis v nizke teplote 10-17 stupnu cca tyden a pak do flasek s Boveda packem. Pak je zapotrebi flasky prvnich 14 dni otevirat protrepat a nechat cca 5m otevrene. Po 14 dnech staci jednou denne. Po mesici uz jen tak sporadicky .....mam to jako ritual. Vysledna chut a potence je tak po 1-2 mesicich. Bohuzel to nejde urychlit. Kourit - vaporizovat se da tak po 3 tydnech az mesici
Gramy
Myslim ze susicka na ovoce a jine rychlokvašky nebudou ono a bude z toho seno... Asi je lepsi to neuspechat a 80 stupnu je moc, zkus das sisku na radiator ktery ma 50 - 60 stupnu a uvidis ze 80 je jista smrt.

Nektere veci hodl potrebuji cas
šulko
ivanski123 a Gramy dakujem za nazor :-) urcite to vyskusam a potom dam vediet :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma