Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
Trisuli Round#2 - Klikni zde pro originální téma
Trisuli
citace:
Původní příspěvek od zeksky
Cau, taky mam v planu jit red dragon od barneys farm po mym prvnim kole :-)
jiste se necham tvojim pestem inspirovat ... at to roste!

Ahoj. Dobrá volba. Doporučuju co nejvíce mučit a ohýbat, aby měla silné větve. Sama od sebe se větví dost a podle mě záštip byl jen na škodu. Kdybych to jel znovu, tak bez záštipu. Jakmile uděláš záštip, budeš mít sice mrtě větví, ale ty vrchy budou malý. Já radši méně vrchů, ale pořádných. Ať to roste!
zeksky
Jeste se chci zeptat. Proc jsi sel rovnou 11l kvetinace a neprosazoval si pred prepnutím? Ja jsem v tom, ze pri normalnich seminkách (ne autoflower) se to dela standardne, ze na rust se to dava do mensich kvetinacu a pak se to presazuje.
Trisuli
citace:
Původní příspěvek od zeksky
Jeste se chci zeptat. Proc jsi sel rovnou 11l kvetinace a neprosazoval si pred prepnutím? Ja jsem v tom, ze pri normalnich seminkách (ne autoflower) se to dela standardne, ze na rust se to dava do mensich kvetinacu a pak se to presazuje.

Já přesazuji hned po vyklíčení rovnou do finálních 11l květináčů. Nikdy sem ani nezkoušel jinak...

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma