Dekarboxylace konopí - SOUS VIDE - Klikni zde pro originální téma |
Kibo |
Ahoj máte někdo zkušenosti s dekarboxylací konopí Sous Vide metodou?
Pro domácí použití se používá Sous Vide cirkulátor (vařič).
Princip je takový, že sušené konopí se vloží do vodotěsného pytlíku a ponoří na 1 hodinu do vody o teplotě 95 °C.
Myslím, že je to určitě šetrnější než třeba trouba. Máte s tím někdo zkušenosti? Případně používáte něco jiného než troubu a mikrovlnku?
Díky
Tom |
|
|
Kibo |
Ještě přidávám video z Youtube . Vypadá to zajímavě. Máte s tím někdo zkušenosti? Nebo nějaký názor například na teplotu a dobu vaření?
Údajně při této šetrné metodě nedochází k degradaci THC - respektive velmi malé - uváděno 10%, což je v porovnání s pečením v troubě - uváděno 30% - pěkné. |
|
|
odo |
Zaujímavé, určite to vyskúšam. |
|
|
|
|