Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
No name 1st micro indoor COB LED 200W - Klikni zde pro originální téma
MaTo1168
Caute chci vam predstavit muj prvni pokus indoor. Semienko je no name ktore vyklicilo nahodne. Box je diy co dum dal 😀.
Svetlo COB led 200w
Vyklicene zaciatkom juna a kedze som zo zaciatku byl v tom ze klicim automat ale pomiesali sa mi semienka a je to nakoniec no name zo sisky ukazalo sa ze samica.
5.7 prepnute na kvet.
Momentalne 8.tyzden kvetu.
Nepestujem pre vynos a kedze sa jedna o diy box zbuchany za par hodin tak si myslim ze sa mi celkom podarilo na prvy pokus vypestovat aspon nieco. Pridavam zopar fotiek z priebehu pestu.
MaTo1168
Dalsie foto
marcusant
200w zdroj (patrně odlišný) utáhne na slušný výkon dvě vera 29 nebo 2xQB 288 lm301b. Ty dva růžové (světlem) čtverečky jsem už někde viděl (asi e-bay n. alibaba). Předem jde s pravděpodobností hraničí s jistotou říct, že účinnost bude podstatně menší. Kdybys dal vědět co to světlo přesně je zač, byl bych rád a dalo by se to srovnat přesněji. Každopádně 200w led slušně osvítí plochu 60*60 cm tj. asi 4-6 kytek podle způsobu pěstu a tvaru plochy. Svítit na jednu kytku 200 w dvobodovým světlem je sakra luxus.
MaTo1168
Je to svetlo z aliexpressu. K rozmerom boxu je to cca 60x60x80. Je to prvy pokus ako hovorim. ako prve som mal led svetlo tiez z ciny ale to sa neda porovnat s tymito cob ledkami. Chvilu som na to svietil aj studenou bielou led panelom a to som.nahradil tymito cobkami cca od zaciatku kvetu tj. 5.7 . Myslim si ze na prvy pokus zo semena ktore som nahodou hodil do hliny s tym ze to bude automat a ukazalo sa ze je to regular vyslo celkom slusne. Necakam ziadny extremny vynos. Na dalsie kolo chystam vacsiu skrinku a sea of green. Este k tomuto kolu co sa tyka zavlazovania mam spraveny drip system,hnojiva pouzivam od AH
MaTo1168
dnes seknute vaha v mokrom stave cca 22g
MaTo1168
Vaha v suchom stave priblizne 7g. Je to sice malo ale potesilo aj to. Hlavne ked vezmem do uvahy podmienky celeho pestu ktore neboli najidealnejsie hlavne skrina ktora bola len narychlo zlozena. Teplota a vlhkost boli dobre.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma