Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Pěst z regular semen - Klikni zde pro originální téma
ivanski123
Ahoj mám za sebou 4 kola a rád bych vyzkoušel pěst z regular semínek. Je nějaká osvedcena metoda jak rychle oddělit samce? Mám v plánu svítit od začátku 12/12.
Nedělám selekci matky pro klony, ale rád bych vyzkoušel nějaké odrůdy od Mr. Nice seeds.
Za případné rady děkuji
Reggaemanista
Od Mr. Nice seeds bych bral originál Bílou Vdovu to jest Black Widow, potom mystický Neville's Haze a možná bych od nic zkusil i Mango Haze, ten vypadá taky dobře.
WhiteFrost
G13 haze je dost brutál strain dobrej energitickej stav trochu řidší pálky , opak zase Ortega krásně tvrdý šutry chut originál (hlína hash kočičí chcanky) :-D stav indika stoned alias TV hlad a gauč, ale i ten rest co nabízí bude mít určitě něco do sebe :) tak at se daří..
Johnny Blaze
Nevilles haze, Mango haze, pripadne Super silver haze. Samec sa da udajne rozpoznat podla preflowers po dosiahnuti pohlavnej dospelosti, co je asi 2 alebo 3 tyzdne ak sa nemylim, nepamatam si to presne. Sam som to tak ale nikdy neriesil.
shivasambhu
Čau. Poznám takých, čo to robia so 100perc. istotou. Maju už celkovo dlhoročné skusenosti..... a toto je jedna z tých vecí čo ovladaju. Mne sa to niekedy podarilo, niekedy nie.... Urobí sa ti taká minigulička v podpaží...... ale načo to chceš akože odhaliť. Proste celu posadku pestíš pestíš a postupne sa ti ukážu samce. daš preč a urobíš holkám viac miesta resp. postupne popresadzaš trebars aj do velkých kvetníkoch a budeš mat nadherne kusky......hm...... POzrel by som niečo od Mr. Nice regular kolo...... držím palec....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma