Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Teplotný stress - Klikni zde pro originální téma
šulko
Ahojte groweri, naskytol sa mi taký problém i keď viem čím to je. Ale len tak pre istotu sa chcem spýtať. Aká teplota v boxe dokáže spraviť takúto škodu viď obr. ??

Ide o toto. Rastlinku mám v boxe kde sa mi vzdhľadom na vysoké teploty drží teplota pri zapnutej lampe 33-34stupňov a pri zhasnutej 26-27 stupňov. Snažím sa využiť aj slnečnú energie a tak rastlinku dávam aj na balkón na slniečko . Lenže... po dnešnom slnení sa mi objavili výrazné hnedé flaky na listoch a teraz neviem či to mohla spôsobiť pomerne vysoká teplota v boxe alebo pobyt na slniečku. Dovtedy som nič podobné nepozoroval. Akú maximálnu krátkodobú teplotu dokáže rastlina prekonať bez ujmy ? Ideálnu teplotu poznám takže ma ušetrite v tomto smere :D ďakujem za nazory

BiobizzLightMix nehnojené nakoľko rastlinka má len 2 týždne PH 6,2
marcusant
Zkusil bych orientačně zjistit teplotu substrátu na slunci. V tak malém truhlíčku to musí být pěkné peklíčko, jestli na něj praží přímo. To, co ještě zvládá zelený, nemusejí už dávat kořeny. 34 stupňů je dost, ale dospělá kytka by to dát alespoň krátkodobě měla. Dva týdny je ale miminko.
šulko
Substrát bol horúci ak sviňa. Tipujem niečo medzi 40-50 stupňov celzia. Takže to ju mohlo zabiť i keď ešte žije rátam výnos len okolo 50 percent ako zvyčajne. Ale šak uvidime či sa otrasie.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma