Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
9x Critical Mass, 9x Mazar/ 2x600W/ hlína/ bio - Klikni zde pro originální téma
Casparatis
Zdravím přátelé,
tak jsem se konečně rozhodl, že sem taky postnu nějaký svůj počin :)

Takže na úvod:

- Pěstuju v boxu Mammoth 240L, což je 240x120*200 - je to ta pevnější/levnější varianta, drží už nějakou dobu a snad ještě nějaký čas poslouží :)

- Svítím HPSkama Osram Plantstar Dual - momentálně 600W na levé straně a 400W na pravé (což zanedlouho vyměnim za 6kilo).

- Odtah je Primaklima s termoregulací - už si přesně nepamatuju průtok vzduchu + pacháč značky PROACTIVE asi 600m3? a na ofuk 4x klipsňák
Tady mám výhodu odtahu přímo do komína, což je super věc...

- Stínidla mám 1x A-wing M a 1x Waveflector XXL

- jinak blbosti typu chytré spínače, které mi zároveň měří teplotu a vlhkost, je k tomu appka, takže si můžu prohlížet hodnoty odkudkoliv, spínat ofuky, koukat na historii měřených hodnot. V tom jsou pak i měřiče spotřeby, takže přesně vím, co kolik kdy žere.

Takže teďka k samotnému pěstování:

- Osazenstvo je pro tohle kolo 9x Critical Mass + 9x Mazar od neznámého matkaře. Řezy byly na můj vkus trošku horší a chvilku jsem si říkal, že je vyhodím. Ale pohrál jsem si, tak snad i ve výsledku mě ten pěst nezklame.
- Kočky jsou v 18ti teku květináčích, které mají 6,5l - zalívám růčo a přiznám se, že to je opruz
- používám obyč kapesní PH metr od Essentialu, vodu mám městskou a ani nevim jaké má vstupní EC, ale zatím nebyl žádný problém :)

Hnojiva používám organická od B.A.C a používám je dlouhodobě s různýma jejich doplňkama, držím se víceméně tabulek a zatím dobrý :)
- Hlína BioBizz LightMix

- Jinak aktuální foto je z konce prvního týdně květu - foceno dneska a bohužel za světla.
- Kočky byly na růstu 21 dní, dvakrát jsem je ohýbal kolínkama a jednou lehce prostříhal spodky. Ten prostřih budu zanedlouho opakovat, protože se hodně větví a některé výhonky se prostě na světlo nedostanou, takže tam být nemusí...

- Zatím ještě hnojím růstovou složkou, ale od 10 dne 12/12 přecházím na květové složky a doplňky.
Casparatis
Foto 1 - zleva MAZAR, zprava Critical Mass
Foto 2 - zleva MAZAR, zprava CM
Foto 3 - M
Foto 4 - CM

7. den 12/12
teplota ve dne 28st (ale asi jim to nevadí), teplota v noci okolo 21st...
Omlouvám se za kvalitu, foceno mobilem... o víkendu vyčíhnu správnou minutu před rozbřeskem a snad to bude lepší
kilopaprik
zdar klony od noname matkářů nedoporučuju posledně sem dostal od zdejšího člena sicep ěkný zelený klony ale když se rozjeli tak jim zežloutly a upadli všechny listy nejspis dostavali spatny ph nebo byli vystresovany, jinak 4x klipsnak na 2x600 neni to malo ? 600m3/h odtah taky neni v lete idealni, a jeste biobizz neni hlina je to dost lehkej substrat kterej nejde s normal hlinou srovnavat voda jim hned protece
Pítr90
Čau, omlouvám se majiteli vlákna ( když tak si nech můj příspěvek smazat) , ale musím reagovat na příspěvek od kilopaprik - co je podle tebe tedy substrát od Biobizz? Jako jasný že s " hlínou " z louky se to nedá srovnávat, ale substrát to rozhodně je 😉 a pokud umíš aspoň trochu zalévat, tak jim voda opravdu neproteče. Majitel vlákna určitě potvrdí 😉

Budu sledovat 😉 zajímá mě, jak ty dvě odrůdy udržíš ve stejné výšce. Taky jsem CM jel a poměrně dost se mi po přepnutí vytáhl
V@ly
citace:
Původní příspěvek od kilopaprik
zdar klony od noname matkářů nedoporučuju posledně sem dostal od zdejšího člena sicep ěkný zelený klony ale když se rozjeli tak jim zežloutly a upadli všechny listy nejspis dostavali spatny ph nebo byli vystresovany, jinak 4x klipsnak na 2x600 neni to malo ? 600m3/h odtah taky neni v lete idealni, a jeste biobizz neni hlina je to dost lehkej substrat kterej nejde s normal hlinou srovnavat voda jim hned protece


ty víš v jakém prostředí má ten stan? že Ti 600m3 příjde málo.. a 4x klipsňák je málo???
Casparatis
Čau,

ohledně té hlíny - říkejme tomu jak chceme, pro mě je "pěstování v hlíně" stejné, jak pěstování v organickém substrátu a pokud včasně a pravidelně zalíváš, tak si vlhkost opravdu podrží :)

Co se týká prostoru a výměny vzduchu, tak box mám ve sklepě a odtah je vyvedený do komína, což je velké PLUS. Přítah vzduchu pasiv (s podporou přiotevřeného okna). Odtah mám nastavený podle potřeb a to se odvíjí od teploty okolního vzduchu, kterou teď nijak neovlivním - jedině klima, kterou nemám. Bohužel už teďka máme venku celkem horko a i kdybych posílil odtah, tak si moc nepomůžu. Zatím je ale vše relativně v pořádku, takže dobrý :)

Pítr90:
díky za reakci! :) Na ty CM jsem sám zvědavý. I na to jak mi půjde pěst dvou odrůd naráz. Myslim, že by kočky měly být tak nějak výškově podobné a pokud ne, tak se nic neděje
Casparatis
Ahoj všichni!
Máme 9. den 12/12 a já se pokusil o trošku "lepší" fotky :D
Zatím se nic moc neděje, kytky mají výšku mezi 50-60cm. V týdnu chci udělat lehký prostřih, protože tam vznikla slušná jungle. Jinak proběhlo poslední zalití růstovým hnojivem. Co se týká spotřeby vody, tak denně to je cca 20 litrů. Zalívám teďka stylem: jeden den voda, druhý den hnojivo, třetí den nic a takhle dokola... Teploty ve dne 29st a v noci 22st. Vlhkost 52% ve dne, v noci až 77.
Zatím jsem asi spokojený. Vypadá to, že kytkám nic nechybí a nic nepřebývá. Oba modely mají kosu cca po 8mi týdnech s tím, že CM dozrává o něco dříve, ale to ještě hoooodně předbíhám. Výška je kupodivu relativně stejná u obou modelů.
Ještě probhěhl postřik Foliar sprejem od BAC. Žádné potvory neregistruju, ale koncem týdne dostanou postřik PlantVitality Plus rovněž od BAC.

1. celek
2. celek
3. M
4. CM
kilopaprik
zdar paradne rozjetej pest proc tu neni finale ?
Growoli
Finále jestli dobře počítám ještě nebude ani zdaleka, ale chtělo by to to pokračování 😉
kilopaprik
finale ne ale ve 40 dnu jde odhadnout kolik bude na vaze takhle vime prd


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma