Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Pár kol pod FrYnK led 370w - Klikni zde pro originální téma
M@gicWeeD
V tomto vlákně bych rád zpětně prezentoval odjetá kola. Nečekejte žádné zázraky, vše je vesměs průměr a v porovnání s místními legendami spíše podprůměr.
Growroom je stále stejný, stejně tak i osvětlení a vzduchotechnika.
Rekapitulace roomu:
prostor 100x190x v180cm
osvetleni 2x led od Frynka o výkonu 370w (max cca 550w)
odtah 420m3/h PK

Prezentována bude vždy jen polovina plochy tzn zhruba 1m2 s jednim světlem.
M@gicWeeD
Strain: Big Bud
květ: 56dní
hnojiva: Canna coco
výsledek: cca 400g

V tomto kole jsem používal Cannu, ale již na růstu mi začala dělat problémy. Nebyl jsem schopen pořádně rozjet klony, to jak vypadaly je vidět na první fotce. Jako médium je použit kokos s perlitem v poměru 1:1, v kombinaci s dripem. Fotky začínají vždy prvním dnem květu. Drip kytkám pomohl v počáteční fázy květu, ale postupně s ním začal být problém a v kombinaci se špatnou kondicí ze začátku, se to podepsalo dost na finálním produktu, malé paličky a výnos taky nic moc.
M@gicWeeD
Strain: Gorilla glue4 x Cocoa kush vlastní selekce Elaniova krosu
květ: cca 55 dní
hnojiva: Canna coco
výsledek: 300g

Toto kolo patří mezi největší tragédie co se výnosu týče. Matka byla po tomto kole zlikvidována, protože ji nebylo možné udržet v kondici, ať jsem dělal co jsem dělal stále vadla a byla na pokraji smrti. Je to škoda, protože výsledný produkt byl super. Během tohoto kola jsem přešel zpět na JiDB a drip jsem přestal používat, i přes nízké hodnoty EC canna pálila kořeny a kytky měly přespříliš dusíku. Měření ukazovalo, že je vše v pořádku, ale kytky byly přehnojené, paličky malé a zdegenerované, nasazení JiDBu v půlce květu už to nezachránilo.
M@gicWeeD
Strain: Old time moonshine x F13 Elaniuv kros
květ: 56 dní
hnojiva: JiDB
výnos: 420g

Toto kolo je vlastně selekce, z které vzešlo 9 holek. Drip byl již odstaven a zalívání pěkně po staru ručně. JiDB není vůbec špatný hnojivo, jen mi přijde, že se trošku hůř na konci flushuje a chuť není úplně čistá. Dlouho jsem pokukoval po Metropu, obvzvlášť když člověk koukne na fotky z KCBho vlákna. Odrazovala mě od něj dlouho cena, přece jen 4l flašky za skoro 4t to je ranec. Opět jsem tedy změnil hnojiva zhruba v polovině květu a rozhodně to nebyla chyba.
Ve finále jsem vybral pheno, které je v detailu na fotce, co se chuti a vůně týče, bylo vše hodně podobné. Sladká, ovocná, při manipulaci vůně čerstvě pomletého hrozna, chuť zemitá, odpal nadprůměrnej, relaxační.
Takže výběr proběhl na základě vzhledu, vybrané pheno bude chtít delší dobu květu, odhaduji tak 65 dní. Více se táhne, má méně listů a díky tomu jsou i spodky lépe prosvícene, velké listy jdou krásně trhat, i bez nůžek je možné kytku dobře očistit. Pheno prozatím držím a zda si jej ponechám, ukáže další kolo.
M@gicWeeD
Strain: 9ks Princess haze, 1ks Wappa, 1ks White rhino
květ: 56 dní
hnojiva: Metrop
výsledek: 445g

Zatím poslední kolo. Výsledek není stále podle mých představ, ale je to dáno tím, že jsem opět udělal pár chyb ve výživě, kytky byly hodně na husto a bylo více phen i strainů.
Tak nějak nevím co víc napsat :D .
M@gicWeeD
Strain: 9x Big bud
květ: 56 dní ( ještě není dojeto )
hnojiva: Metrop
výsledek: ?

Zatím probíhající kolo. Nevypadá to marně, tak snad se něco nepo.... . Foto je z 1. a ze 46.dne .
M@gicWeeD
Resumé posledniho kola, setnuto asi v 58. dni

váha: 470g což není úplně špatný, ale čekal jsem o trochu víc
odo
Caf! Mal si to parádne pospalované!

Aké EC si mal na vstupnej vode pri JIDB ? Nazdávam sa, že práve kvalita tej vstupnej vody sa podpísala na celkovej kondícii kytíc.

Ako často si púšťal ten drip?

K tej záverečnej chuti: Ako dlho si to JIDB preplachoval? Použil si aj nejaké iné doplnky?
M@gicWeeD
Hele JidB jsem s dripem nejel, v dripu jsem pouzival cannu, zalivka 3x az 5x denne. Vstupni voda bud osmoza nebo destovka, takze cca 0.02. Proplach nebo spis zalivani vodou cca 10 az 14 dni vzdy, na metropu se to vycisti na klid behem 10 dni a chut je opravdu super, na JidBu tam proste neco zustane, nerikam, ze je to hnus, ale neni to uplne ono.
M@gicWeeD
Strain: ECSD x Cocoa kush semena kross Elanius
Kvet: cca 60 dni
Medium: Canna terra profi plus
Hnojiva: Metrop
Vysledek: 450g

Puvodne selekce, bohuzel par dni po prepnuti se zacaly delat na vsech ctyrech kytkach koule. Co jsem zaregistroval jsem otrhal, i pres to bylo ve vysledku sem tam seminko. Z duvodu hermeni, ktere bylo pravdepodobne zpusobeno chemickym postrikem Careo, jsem gen nezachovaval.
pineapple
Ale jako vypada to hodne luxusne
Jamés
Čau, je super vidět crossy od elaniuse i u ostatnich.Ten cocoa kush tomu dava nadherne barvicky..
Z tech samcu si nic nedelej,ja zasadil 11ks GG4xcocoa kush na selekci + 4ks Blue Meanie x cocoa kush na doplneni a vsechny gorily byly samci 11/11 😃😃 a BMx ck 4 samice ze 4..tak ted dojízdim 4kytky v boxu 😃..
Ale musim rict ze elanius ukazal charakter a poslal mi nove + par semen ECSDxNewberry tak to zkusim znovu,tak doufam ze to nebude tragedie jako u tebe 😃..at se dari
M@gicWeeD
Elanius je v pohode, jen ty jeho krosy neumim pestovat. Vzdy to prepalim dusikem, nabizel me nahradu, ale nemam prostory na selekce ze semen. Ted jsem si odjel Peyote critical od Barneys farm na doporuceni Growplace a musim rict, ze prijemne prekvapil.
M@gicWeeD
Strain: Peyote critical od Barney's farm
Květ: 54 dní
Hnojiva: Canna coco A+B
Medium: Canna terra profi
Výsledek: 366g

Už jsem to psal někde ve vláknu, že bohužel neumím popsat chuť a vůni, proto se o to ani nebudu snažit. Každopádně u tohoto modelu je vůně i chuť příjemná do hašiše. Rostliny se po prepnuti vytahují průměrně a jsou spíš vzdušnější, díky tomu jsou i spodni palky slušné kvality. Měl jsem 4ks semen a z toho vše vyrostlo i dokvetlo, přepnuty byly po 29 dnech od vyklíčení. Palice nejsou žádní obři, ovšem kvalitou velice mile překvapí.
savy
Ahoj , jak jsi spokojený s led panelem od Frynka ? Jedeš ho na plný výkon , čili těch 550 W ? Zvažují o koupi jeho panelu ale zatím jsem na váškach . Mám zkušenost jen s hpskou .
M@gicWeeD
Nejedu jej na plno, nemam na to prostor. Panel jede na 370w coz je na ten cca 1m2 akorat, u nekterych modelu je to dokonce az moc a vybeluje to palice. Jinak samozrejme panel doporucuju, Frynk vi co dela, je s nim rozumna domluva a panely ma precizne zpracovany.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma