Red-eye |
Myslim, že časem se dáj tyhle chutě relativně korigovat. Je pravda, že moje první cesta po brku vede do lednice, ale rozhodně se už nepřežírám jako dřív, když sme s kámoškou zhulený sežraly o Vánocích dvě krabice cukroví a to ještě nebyl zdaleka konec... |
|
|
nepi |
Lednice je místo, který se po špeku hodně rychle vyprázdní. |
|
|
Kwjetoň |
Nechci se nikoho dotknout, ale osobně nechápu, jak někdo může nejíst maso, resp. co ho k tomu vede. Já mam taky rád veget. kuchyni, ale maso si s chutí dám, ne? Pokavaď to nežeru furt... |
|
|
fnuk |
:bravo: kremeše , kremeše , bageta cislo 23 a kakaove rezy : D |
|
|
Micasa |
Tady neco pro vsechny vegouse: kazdy maly dite na tyhle maly smutny planete vi, ze kytky vyrabej kyslik a cim vic kytek vy tady sezerete, tim driv se my vsichni tady udusime. :) ..uryvek ze hry divadla Sklep. Maso nejim, ale utopence miluju. Mejte se, smejte se |
|
|
MFT |
nejlepší sou smaženky...!jed ste to někdo.myslim že je to z bramborovýho těsta.a ešte s vekou...!mňam!:popcorn: :punk: |
|
|
Kwjetoň |
I ve stavu normalis si s chutí dám bramborový placky. Dyž sem byl maley, pekla mi je babička v jednom kuse a teď je to pro mě takový sváteční jídlo:baby: :popcorn:
Třeba nemusím svíčkovou - maso dobrý, ale womáčka nic moc :D
prostě nejsem womáčkovey typ... |
|
|
X_eXc_X |
Hermelin s bramborovyma placickama, zajist ckoladou a k tomu tak 5litru kvalitniho caje to jisti :)
Pripadne mandarinky a to poradne kysely, to je bomba :) |
|
|
snark |
rostbíf - ardenská paštika - rozpečený dalamánky - plznička - biskupskej chlebíček a pulitr plnotučnýho |
|
|
Sluk |
Jedine filety (Lidl) na masle + nějaké to koření k tomu udušená zelenina. Bomba |
|
|
vaava |
Myslim ze j uplne jedno co gdo jí dyz je zdunenej, stejne dycky vyzere celou lednicku a furt se tam vraci i gdyz je ta mrcha uz prazdna :o))). |
|
|
#77 |
elo!po pálu neyradsi dam spaghety s haldou seyra...yaxe roztecze..mm sem pak dycky tezcze prezraney |
|
|
jumpp |
zdravim vsetci:D,
tak ted sem prave po spicku a musim rict ze hned po brku nemam chut teda na jidlo:D na nejakou tekutinu nevim presne tak nebu du spekolovat o necem co dozraje teprve sveho casu:D, jinak musim uznat ze moje chutove bunky po koureni toho zdivnovace:D nebo nekoho ineho dostavaji zabrat sezeru snad vsechno co je po ruce neco co normalne bych do huby nevzal to je pro me najednou hnusny,nechutne smrdici hovno pro mouchy ze slasti utkany ihh:D(acid house-irvine welsh),"husta knizka i film je povedenej doporucuju;) ) proste sezeru snad vsechno i kdyz ty hovna to fakt nechm pro gurmany:) no a jidlo fakt co mi chutna sou knedliky jahodovy s tvarohem a cukrem a pak vlastne ovocny knedliky tak vseobecne ale co je nej tak svickova omac.+knedle housk. a spageti ty sou fak asi ty nejvic..
no nic tak ted mam fakt uz z toho psani zizen jako krava mejte se jumpp:D |
|
|
Johnik |
Já včera dostal po špíčku chuť a taxem si udělal obalovanej kuřecí řízek ( no spíš řízky 3 ) s kaší, na to 2 piva a fláklo to se mnou asi okolo desátý večer. V tělě naprostá slast, ráno v 6 sem se probudil a co? Taxem šel do práce, aspoň dneska vypadnu dřív... Eště že máme ten zelený list... |
|
|
BomberMan |
Mě hodně chutná Segedinský guláš...nebo třeba dneska jsem měl brokolici zapékanou se sekanou(doporučuju...když se to trochu přisolí tak to je to pravý)...nebo ještě tousty...občas si dám aji nějakej slabší experiment...např. selskou omeletu se salamem s sýrem... |
|
|
Skreko |
BomberMan>Lol, raz som bol nasracky a zozral som cez pol hrnca segedinu...
Inak som za zemiekove placky, to je brutalne dobre jedlo, ja mam este vychytavku, dam do nich nejake to ganjove maslo a trochu drtky - ta drtka tomu da uzasnu ganjovu chut (zalezi od travy) - ako korenie, a ked ich po nejakom dobrom brcku zjem z chuti viac, tak stavy sa len zacnu... |
|
|
xtron |
hovno v housce :bravo: |
|
|
saphari |
Myslim,že největší hnus je jíst zhulenej něco suchýho,už sem se qůli tomu málem aji udusil,takže na to seru.Ale taková pizza AlCapone a k tomu pěkně pivečko,sem nejspokojenější. |
|
|
Fermer |
Jeden typek udelal houbovou pizzu a sezrala se pulka a vsichni na kasi...No a pak se na ni nejak zapomelo a zustala na stole.Pak se slo do hajzlu nekam ulitavat.pak navrat domu a pizza nikde,v pokoji fotr.NEVEDEL.:frog: ale jinak miluju Gyros a Gorbace(na zhulenost vzdy slany) |
|
|
adraj007 |
nejlepsi kuchtu jsem delal ve 2:00 rano kdyz jsem si ulitl na groweru a pak jsem smichal uzenou rybu s vajickem okurkou cibuli cesnekem a tvrdym syrem byla to bomba pak jsem si dal cokoladu bramburky zapil to studenym kakaem a byl jsem jak mech a nemohl se hybat pak jsem zalezl do postele pustil film a pak uz nevim bomba MIX |
|
|
adraj007 |
Samozrejme alespon trema bongama |
|
|
r-man |
Koukam, ze malokomu se chce udelat si neco poradnyho, a kazdej hned jak ho to chyti, leti vybrakovat lednici...Kdybyste si radsi ubalili dalsiho, a neco si uvarili :-)))
Co takhle "Marinovanej norskej losos v bylinkove cruste s citronovou omackou a rozmarynovejma bramborovejma platkama"? |
|
|
jumpp |
zdravim te mc.LaRWa;),
tak vite co mi fakt chutna kdyz uz sem v opojeni m. budto spagety nebo testoviny nejlepe "panzani" a nebo jahodovy knedliky s tvarohem to je zradylko jako prase sladoucky no mamka:D |
|
|
wendy |
odjakživa sem milovala chleba s hořčicí, no a taky mam rada paštiku no a jednoho dne sme o tom kecali s kamošema a oni se zmínili o chlebu s paštikou a hořčicí, nejdřív sem se na to tvářila dost divně, ale je to fakt mazec!:)
teď recept:
čerstvej bílej chleba, ukrojit pořádnej krajíc, namazat paštikou (zaručeně nějlepší značka je Májka), pak namazat hořčicí (plnotučnou)
Dobrou chuť |
|
|
r-man |
Lepsi horcice je Dijon, treba v takovy ty sklenicce s modro-fialovym vickem...mnam. |
|
|
kattenka |
zdárek;)
ej no tak u mě s jídlem vždy záleží na tom s kým jsem a kde jsem...:) když sme třeba u někoho doma...tak vždy zvétězí prahobyčejný topinky s kečupem, volským okem nebo míchanýma vajíčkama a čajem..:)
nebo v hospě pivko a chipsy..:) a když sme venku ( což je skoro pořád) tak se udělá nálet do nějakýho shopu a tam?no jedině MENTOS...tak na tom si fakt ulítávám když jsem zkouřená...fakt si ho někdy dejte a uvidíte jak je to dobrý:P
jinak když dojdu domů a mám žravku, tak se naštěstí moc nenajím,protože máti má ložnici hned u kuchyně u ledničky..tak by si mě všimla a nadávala by,proto se radši zdržuju jen s lahví vody v pokoji..:) ;) |
|
|
Johnysss |
Na jidlo je nejlepsi hamb, a k piti mauntyndju |
|
|
|
No jo mozartovy koule, mňam, holt jedny z nejstarších čokoládovejch bonbónů, tradice věkem i chutí :) |
|
|
|
Wendy: zrovna hltám ten tvůj recept, zajímavá chuť, ale i s mojí kremžkou tomu něco chybí :) radši bych měnil za kus svíčkové s pepřovou omáčkou ;) |
|
|
wendy |
Claune: :rejp: ale to nesmíš!!! jasně sem tam napsala plnotučnou , s kremšskou to úplně ztrácí význam:(
:D :D :D :D :mad: :D :D :D :D |
|
|
rociik |
hehe ja taky rad bastim cokoliv ale lepsi je se najist poradne pred hulenim, pak si dat spicka, clovek pak nema hlada staci naka lehka chutovka a nezazerete stav...rad piju nakourenej dobrej džusík, tatranku taky rad mlsnu ale jak jeden typek na zacatku rikal - jsou to strepy - ja tomu rikam ze mam blato v hube:) |
|
|
kattenka |
no tak banánky v čokoládě jsou každopádně nejlepší....moje víkendové zjištění....:) ale nemůžu je jíst nevykouřená,protože pak zas mám chuť na tu Mary Jane ..... :D:D |
|
|
Ondřej |
Já obyčejně když su zhulenej dostanu chuť na Trenčianské jemné párky s fazolemi, tak je jdu okamžitě koupit. Ale nepohrdnu ani müsli tyčinkou nebo fidorkou. |
|
|
Sp3k |
to já když sem celkem v kashi:) tak to zaliju par kousky piva tak (8) a pak sem tak rád že dojdu domu že nemám ani náladu do te ledničky chdit. Bo usnu ještě dřív než se aspon svlíknu:) Ale rána bejvají horší:( |
|
|
chuck53 |
mám rád jako pochutinu obyčejné detské piškoty..vlnky a v celku je mi to jedno..kdyz sem vypukany tak se neprejidam...bo pak sem znaven a je po stavu....jinak z piskotama se da zahrat dobra hra..kdo jich narve více do huby.-D a potom vsechny pokousat:-D:punk: :afro:zatim sem jich dal jenom 16...... |
|
|
snark |
Potápěčská štika:
štiku vynesete na břeh schovanou mezi ploutvema - přišlápnete jí a vytrhnete harpunu - odříznete hlavu - vykucháte - a v co nejkratším časovém limitu jí prosolíte popepříte okmínujete napíchnete na klacek a opečete - lepší štiku sem nežral |
|
|
rociik |
naposled sem ve 4 rano na smichove pojidal zloutkove venecky a zapijel to chemickou srajdou do pepsi koly...to je taky dobry blaticko v hube:)) |
|
|
kattenka |
hmmm tak teď zrovna nejvíc nugát a Salko : )))))))...ale musí se to zapíjet mlíkem..a v mým případě je to jídlo který dokážu jíst jen tak 3 minuty...pak už ne: )))))))) ale je to nejvíc nášup: )))) |
|
|
SNDY |
vsetko je uplne super v tomto stave....ale ak mam vyzdvihnut to najlepsie tak podla mna nic nema na klasicku HORALKU....skus te to...je to fakt super |
|
|
moswa |
myslim, že budu mluvit za všechny zkuřky, když řeknu, že nejlepší je opravdu všechno při opojení Mary...:D mno. ale když bych měla bejt konkrétnější, tak si velmi potrpím na hodně sladkou horkou čokoládu s hafo šlehačky... nebo když se doma objeví nějaká výýýýborná omáčka od babči....oooooo:mutant: to je slast. knedlíčky..sem se trošku rozvášnila:baby: |
|
|
kattenka |
koprovka nejvíc:))))))))) dneska jsem ji měla:)))))))) |
|
|
dj dury |
jojo koprovka to je klasika...8-) |
|
|
SoLeeR |
HH po zhuleni mam hlad jak svin, ale to asi kazdej:))
Nejradeji chodim do cukrarny a kupuju si od vseho neco..... kazdou chvili mam jinou chut v puse, to je proste NejHuzcI:) |
|
|
Gustav Ustav |
Já si představuju ideální tláču po čoudech takto:
Buď ne moc hustá zelná, nebo hodně mastná drůbeží polévka s těmi supertenkými mikronudličkami, čočka na husto přikrytá osoleným vajíčkotečem (osmažené vejce s neporušeným žloutkem a chléb.
K tomu pro snadnější prokluz půllitrovou sklenici s vodou s pomerančovým či jahodovým sirupem (bez umělých sladidel).
Potom bych se ještě s chutí zakousl do poctivého karamelového větrníku a pak bych se dokrmoval nutelou dokud by mi čokoláda netekla aji po bradavkách. |
|
|
DrevoLaminát |
HEh tak k tomuto mam co povedat. Dosiel som domov desne zhuleny o jedenastej rano. Tak ze spravim obed. Poznate tortilly od vitany, porcia tak pre dvoch - troch ludi, to som zmastil sam, na to liter cherry coly a liter ice tie, nejake napolitanky, cigo a uz sa ani nepohol=). SMoKe & theN Eat fellaz! |
|
|
kattenka |
mnooo....ale nejhorší na tom je...že se málokdy udržím abych si vypálená nedala nejvíc dobrýho jídla...a pak taky podle toho vypadám: )))))))))))))))))))))))) proč místo žravky nedostanu třeba někdy popud nejvíc cvičit??: ))))) |
|
|
moswa |
kattenka: páč cvičení je takový suchý. člověk zhulený potřebuje šťávu/pohon=kalorie :wink: |
|
|
|
Já to se žravkou mám taky hustý... Jsem úplně pohlcenej nakupováním žrádla, mám zlozvyk jít něco malýho nakoupit a potom v obchodě nechám stejně majlant.... Jsem závislej na nakupování.... A nejvíc mě láká nakupování věcí, co sou v akci :D:D. Co se týče chálky, tak si rád dělám kuřátko, francouzský brambory, různý řezanky typu "čína", špagety atp. Jinak na rychlovku doporučuju rajskou polévku KNORR, takový dva sáčky u sebe, je to mňammňam....:) |
|
|
|
Rappa:
Ja taky dost silene nakupuju, jenou sem si sel koupit jen tak neco maleho na chut, a
nechal jsem tam 380kč |
|
|
|
Já si šel koupit před nedávnem rohliky k snídani a nakoupil sem za 1500,- :D:D:D:D:D |
|
|
triss |
žravka je super věc když máte prachy:D!...já to mam tak vymakaný že když se zhulim po škole a chvilku sem ještě s těma super lidičkama venku,tak pak akurát sednu na tramvaj a dojedu domu přesně ve chvíli kdy začnu mít chuť na obrovskej tvarohovej koláč či něco podobnýho..no a u zastávky máme samozřejmě geniálně umístěnou pekárnu:D:D! |
|
|
kattenka |
no...já jsem si teď udělala nejvíc dobrou lehkou a rychlou chálku..teda ale jsem doma a mám suroviny:)) ....ROHLÍK NEBO ČERSTVEJ CHLEBA...NAMAZAT POMAZÁNKOVÝM PAŽITKOVÝM MÁSLEM..NA TO..PLÁTKOVEJ SÝR..TAKOVEJ TEN KŘUPAVEJ SALÁT...OKUREK..RAJČE-JAK CHCETE JAKO..ALE TOHLE JE MOJE :)) NO A POSYPTE TO NĚJAKÝM KOŘENÍM..:)) ALE MUSÍTE SI TEN ROHLÍK UDĚLAT NA DVĚ PŮLKY...PĚKNĚ JAKO VÁM TO DĚLÁVALA MAMINKA DO ŠKOLY:))))))) no kdybych neměla spálenej jazyk..tak si k tomu dám ještě pigi čaj:D
jj...ať žije apetit ve vypálenosti..:D |
|
|
BomberMan |
No jo...minibageta se všim všudy :) |
|
|
kattenka |
no..během večera jsem udělala další 4 :D:D |
|
|
lutemnik |
Já rád ledničku na pánvičku,on si to žaloudeček přebere.Teď tlačim krajíc chleba s dvojitou vrstvou škvarkový pomazánky+PLNOTUČNÁ navrch a kyselý oharek k tomu...
yumi yum ať mám břicho jako dům:bounce: |
|
|
Ondřej |
Mám tu výhodu že máma a její přítel rádi vaří a zkoušejí všechny nejnovější recepty, takže u nás občas je pěknej výběr...minulej tejden dělali kančí medailonky a šípkový omáčce...výborný...nebo tiramisu...Nebo třeba kuřecí kousky s pikantní omáčkou...jéé...Mám s těch myšlenek skoro orgasmus :D...anebo třeba i boršč, já zhulenej sežeru všechno |
|
|
hehelum |
Tak ja sem pridam trochu zvlastni veci: moje nejoblibenejsi jidlo je: Bananova polivka:punk:
zni to divne co, ale je to fakt strasne dobry. |
|
|
tgm.amster |
hodne jednoduchy a dobry : namocit krajic chleba do vajicek a opect(obe strany, chleba krasne zmekne), posolit pak natrit plnotucnou horcici a posypat nakrajenou cibuli, mnammnammnam.
A to nejlepsi pod sluncem je NAKLÁDANÝ HERMELÍN, nejlíp s pálivou paprikou a cibulí, a pivo ktomu ;) |
|
|
|
tgm.master: jj - smaženky, zrovna si jí dávám..... |
|
|
DrevoLaminát |
jednoduchá žvejkačka, vyriesi sucho v hube a uhasí chut nieco zvejkat |
|
|
Ozzy |
Ja zas uvarim těstoviny, osmahnu kureci rízky nakrajene na kostičky na oleji a přidam omáčku uncle bens extra ostou. A je to super a rychle hotové. |
|
|
UrbaN |
těstoviny rulezz :frog:..ty vařím asi nejčastějc..jinak si též dávám pizzu a všelijaký ty hamburgery a cheesburgery a takovýhle nezdravý věci :-)no a když nic takovýho nejni,tak stačí plná lednička :D |
|
|
Romano |
Po brku si dam Snickers BigOne |
|
|
|
Elisha s hořkou čokoládou a šlehačkou......... |
|
|
|
Z Sexbomby od vedle, z Old school, a 24 hod ale tam vypadá jako divně. |
|
|
RastaManiac |
svíčková s pěti :punk:
A když jsem zkouřený,tak to chutná o 3 krát líp :jumper: :bong: |
|
|
RastaManiac |
na smetaně samozřejmě:frog: |
|
|
PsYcHo84 |
prava valasska kyselica z uzeneho masa s cerstvym chlebem, s nefalsovanym kyselym zelim, tak husta, aby v ni stala lzicka... sice po ni trochu prdim, ale je to chutne a zdrave.. |
|
|
N3m3515 |
Co je to za bonbony marico ...
Maj nejake ucinky :D :D :D |
|
|
mirico |
volam sa mirico:frog: bonbony su to take ze vela ucikou nemaju ale su velmi dobre a zaujimave ze niektore chutili asi ako vonia trava dost zaujimave ked jete travovu chut ......bonbony som dostal od kamoski .donieska mi ch z anglicka .som bol prekvapeny chutou ale vsetki tak nechutili .......:D |
|
|
Spsemi |
Tk to som v zaciiatkoch masakroval chlednicku jaq ani neviem co kto...
Teraz su per mna nejfajnovejsie susene banany so salkom-> to je take huste presladene mlieko v takej zubnopastovej tubitchke... to sme raz sli do kina.. kazdy paklik bananov a tubicka toho mliecka a asi v polke reklam co sli pred filmom sme vsetko vyzrali................ a le zas to bol fajnovy schpetchiq.. :) |
|
|
Lezec |
Po huleni mne chutna uplne vsechno, minule sem si liboval jak je luxusni ten salam s chlebem. Jinak mam rad skoro vsechno: spageti, cinu, svickovou ... Sladky posledni dobou moc nemusim |
|
|
supersmažka |
Když se vysmahlej tak si udělám čínkou pilífku Vifon stojí 4,50 a je za 5 minut hotová ždycgy si udělám tak 3 najednou a ktomu zdlábnu aspoň půlku chleba, tak takový special(k)ytky si vařim. :) |
|
|
|
jezis ja sem toho zase sezral :D mortal super zravka grrrr kde jsou ty smajliky? |
|
|
RomAaL |
..tlačenka s horou cibule utopená v octě a k tomu trochu čerstvýho chleba? a explodujou vám chuťový pohárky..!! |
|
|
brambora |
ahoooooooooooooooooooooooj panove a damy sem tochu zboreny vlastne zhulůeny zkaleny takze to pak smazete coi si varite doma za jidlo ??? nekdy mam takovej hlad ze mam chuit uvarit naky dobry jidlo piste typi zatiaaaaaaaaaaam barambora I love grower |
|
|
|
Miluju: steaky všeho druhu, spaghetti, čínu, špenát, kyselý okurky, jahody, sýry všeho druhu, nakládaný losos, humrový salát, svíčkovou a rajskou omáčku, smažený květák, česnečku, Kvasar, grilovaný kuře, čokoládu na vaření, hrozinky, mlíko.
Nesnáším: fazole, kapusta, brokolice, segedínský guláš, syrová rajčata, tvarůžky, naložený houby, zeleninové polévky, kachnu, králíka, lečo. |
|
|
Janísek |
:girl: :girl: :girl: teplej řízek, bramborovej salát a dobře natočený pivo:-) pak ještě smaženej hermelín, květák - i placky, bramboráky, česnek, čínu, úplně hodně rýži a omáčky a miluju polívky:-)) a párky a kafe
co nee - tlustý maso a kompoty a ryby. Trpím na Vánoce..fakt:( |
|
|
gambler |
Nejim maso(tak 7let). Teda jednou za cas si dam rybu a to nejradsi vlastnorucne ulovenyho/vycistenyho a upecenyho pstruha. Jinak jim snad uplne vsechno. |
|
|
psilos |
maso standartních jatečních zvířat |
|
|
|
Cokoli instantniho...(krome rajcatove polevky) a jinak uplne vsechno |
|
|
Reggaemanista |
Nezdá se vám že už tady jsou o jídle 2 thready ? Tady + tady...;) |
|
|
kavalera |
doma chalujem vacsinou len kuracie maso na rozne sposoby....
vonku z kamosmi rozne vegetarianske pochutiny |
|
|
brambora |
no tak ja nejradsi jim MASO MASO MASO MASO ¨:) MINUTKY MI TAKY CHUTNAJ jinak mam rad jidla typu masicko z hranolkama popr krokety:) ktomu nakej salat nejlepe okurkovej a nesnasim ryby fuuuuuuuuuj zatiam bramborak |
|
|
Oralius |
ja zeriem doma vsetko co mi mamka navari(sojove maso,zelenina,maso,syr..proste hoci co)..a vonku chalujem vegetarianske vecicky co si navarime s chalosmi..vzdy viac menej experimentujeme:D..ale vzdy je to jedle:D:D |
|
|
|
maso ve vsech podobach, bezmasejch jidel se stitim a to i sladakejch. i do smazenyho sejra musim aspon platek sunky. z masa urcite nejradsi kravicky.
nejradsi ze vseho mam plneny knedliky uzenym, hezky si jich nalozit plnej talir, vybalit naky noviny a veceret treba hodinu a lamat jednu plzen za druhou. treba 4 k veceri. neni nad to se lehce maznout pri jidle. pak uz jen brko a spat.
co ale nesnim ani nahodou sou jakykoliv ryby. smrdi to. |
|
|
cosecha |
plneny papriky s rajskou. Po tech se muzu utlouct. A taky morsky plody a zraly jizni ovoce, dohromady bez chleba. To miluju. Ale nejvic houbovy rizky. Z pravejch velkejch hribu. To je neuveritelna lahudka. |
|
|
|
Bramboráky, jednoznačně
Maso bych zrovna vůbec jíst nemusela, maso mi zkazilo dětsví! Překvapuje mě, kolik lidí miluje maso. Víte vy vůbec, co jíte? |
|
|
|
jasne! zmasakrovany zviratka z jatek, co jinyho? doba neni takova ze by si kazdej mohl lovit fajnovou zverinu. nebylo by spatny jednou za dva tejdny picnout divocaka a par bazantu, narvat si mrazak........ |
|
|
|
hnus? vec nazoru.......
maso je pro cloveka rozhodne moc dulezity. velkej obsah energie. syrovy je i vyborne stravitelny. miluju maso ve vsech podobach, kdyz to bude nutny budu z nutricnich duvodu jist i lidsky. rozhodne je to lepsi vize nez bejt do smrti na korinkach a zelenine. clovek je predator jeho moralni povinosti je lovit a jist vse co je kolem nej. |
|
|
Shlukmaster |
Milujem vela veci nemusim moc zeleninu ale naj jedlo ktore by som mohol mesiac zrat na ranajky obed aj veceru a aj tak by sa mi nezhnusilo je slovenske narodne jedlo Bryndzove halusky!!!!!MNAM
idem spracovat rodicovsku bunku nech ich spravi lebo som si sam spravil strasne chutky tak ich musim ukojit, ale aby som ja stal za sporakom 2 a pol hodiny to ne:-)...Bryndzaky forever |
|
|
FlickerBird |
těstoviny (špagety, torteliny, cokoliv), červené pesto (hotové koupené), trochu "parmezánu" navrch... zas jsem se nechutně přežral :slizoun: |
|
|
|
italsky jidla mam taky moc rad. zvlaste pak noky se slaninou a spenatem. |
|
|
DooMer |
Tak ja mam rad veprovy, cinu, sopsky salat, cibulacku, cockovou...nemam rad zverinu jako srnce, divocaky ..miluji dobre natoceny hrnec:) |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od Mad Lion
hnus? vec nazoru.......
maso je pro cloveka rozhodne moc dulezity. velkej obsah energie. syrovy je i vyborne stravitelny. miluju maso ve vsech podobach, kdyz to bude nutny budu z nutricnich duvodu jist i lidsky. rozhodne je to lepsi vize nez bejt do smrti na korinkach a zelenine. clovek je predator jeho moralni povinosti je lovit a jist vse co je kolem nej. |
Taky bych bez masa nemohl žít, odříci si steak ze svíčkový by pro mě bylo něco jako čumět na orosenej půllitr plzeňskýho a napít se vody ;)
Jen je mi nepříjemné to konzumní zabíjení ve velkém, pěstování živých tvorů pro gigantickou populaci. Když si to proberu, tak to humus je. Opovrhovat masem je každého věc, ale nepřipadá mi zdravé žít bez něho. Z osobní zkušenosti znám pár vegetariánů a dokonce vegánů, nevím, ale nepřipadá mi že vypadají nějak zdravě.
btw. Kuřecí mi moc nejede, je dost suchý, radějí hovězí, nebo prasátko. Ryby miluju, nejraději pstroužka, mňam. Českejch jídel bych se užral smrti. |
|
|
|
TAK já rozhodně šokoládu nejraději tu velkou k tomu si dam pivo.....pa vše co ma mdoma ..a pak si dam dalšího špeka..vošem pak už radši nejim....nedokážu si dojít ani do lednice xD |
|
|
|
Mozzarela, rajčata, bazalka, sůl, trochu pepře, olivovej olej, a opečenej chléb. Jednoduchý, rychlý, extrémně chutný a snad i zdravý. |
|
|
|