Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
WHITE RUSSIAN//NFT//JIDB//VERO29-242Watt - Klikni zde pro originální téma
odo
Rozbehnes ten Oldtimer Haze? To by chcelo pekne do organiky, vyselektovať a dať tom čas...
LinChi
ahoj.. mám jen dvě semínka takže je pojedu pořádně v hlíně ano :p a budu se modlit aby aspoň jedna byla slečna... dá se těm semínkum nějak pomoci abych ovlivnil pohlaví rostliny.. ? nechci samce.. :D byla by to škoda žejo ... a kdy to nejdřv poznám že... když schytám jednu a jednu tak na ten skoro pul rok doplním skřín o nějaky ten automátek :D btw... quantum boardy jsou za pár dní doma :)
LinChi
Jedeme proplach :) čistá voda
odo
Tie 2 semienka rýchlo zasadiť a zvážiť ako ďalej.
Growoli
Pěkně nakynuly baculky 👍
LinChi
citace:
Původní příspěvek od odo
Tie 2 semienka rýchlo zasadiť a zvážiť ako ďalej.

neneneee prvně pořádně promyslet jak na to než s něma začnu dělat... ještě musím přežít soud ... jsem obviněnej.. přečin legalizace výnosu z trestné činnosti z nedbalosti :D
LinChi
Po 5ti letech se to cely konečne uzavře :)
odo
Tak nech to dobre dopadne, takéto nepríjemnosti s úradmi nikomu neželám!
LinChi
Pred pěti lety mě nabidl týpek rychlý prachhy a čistej byzz... no byl to důvěryhodný člověk.... no ukázalo se že nikomu nevěrit je nejlepsi napad sržte palec snad se v září uvidime pojedeme 4x quantumboard ve 120x120 2xnft :) nechte se překvapit
Growoli
Držím pěsti každopádně, nepřeju nikomu něco takového zažít...
anon8791313
Na 4x quantumboard ve 120x120 se celkem tesim, koukal jsem na nej a vypada solidne. Mohu se zeptat na porizovaci cenu? Jestli to teda neni nejak tajny :)

Drzim pesti s ouradou.
Growoli
Stačí se podívat na www.alucraft.cz já bych bral na takovej prostor radši těch 6panelu za dvacku než ty čtyři za 14t..... regulovatelný to je,tak radši ať máš rezervu...radši 720 než 480,budu určitě sledovat🙂 ať to rosteee
LinChi
nooo nechal jsem jim necelých 14 tis. korun.. a volil jsem max 480watt protože mam ještě vero 242watt a nechci jit s wattama už více nahoru ... už takhle jsem víc než jsem chtěl ale prostě bohužel se to krapet zvrhlo..v bytě pěst se vším všudy téměř 1000watt je opravdu maxximum ...
LinChi
Vyhrál sem soutěž na instagramu ggbongs... včera z amsterdamu dorazila obří krabice :)
LinChi
... na instagramu jsem okomentoval fotku s bongem :)
Soutěž jsem vyhrál s nejlepsim komentarem nebo nahodne vylosovaným systémem :D at to bylo jakkoliv. Vcera dorazil z Amsterdamu balík :)
Growoli
Hmmm tak ten je!! Gratuluji 👍
sakumprdum
Moc pěkny bongo ,zajimal by mne tvůj komentař k fotce že jsi všechny prubnul:)
LinChi
Propláchnuto .. + 4tý den tma 24/0 dneska to posekám a pověsím :) bože stůj při mě bude to dlouhé náročné a skvělé... větve samozřejmě neunesly váhu palic všechno leží jak v té nejdivočejší džungli :D
LinChi
Jak já sem zvědavý co pod tímhle porostre ???
LinChi
chlapci a chlapi dámy a ženy... mě to stříhání tak moc nebaví :D zajímalo by mě jak moc to stříháte jakym způsobem a pdoobné triky a fígle... :D mokré suché atp.... :D prosím něco jak to udělat rychleji bez trimmer stolu :D
Johnny Blaze
Suche, a nestrihat ale oddrolit prstami. Nebude to tak vizualne atraktivne, ale ucel splni rovnako a x krat rychlejsie.
Growoli
Já stříhám mokré ,ale musíš hned jak to povadne je to na kkt...jak říká kolega Johny je to rychlejší,ale opravdu to vypadá na chuja,jinak na ten Quantum board jsem taky velice zvědavý 😊ať to rosteee 🤘
LinChi
Tipovačka o káčka ?
GrowPlace
200g :)
LinChi
Doufám že pod 200 tam nebude :)
AladinXXX
180
sakumprdum
225g pane:)
Johnny Blaze
321 bude.
V@ly
222
anon8791313
220 bambuli
LinChi
Přes 250 nevidím .. paamtuju 308g chocolopky a to vypadal suašák jinak :D
Pítr90
222g

Edit: 223g
netopeer
Tipuju 186 :) preju vic..

Pítr90 treti prispevek nad tebou je stejny tip..
Darf
195 g
Growoli
288g
LinChi
Zatím se tváří hezky sušíme v 22*C a 55-65% vlhkost
Howdy
212 ;)
LinChi
aladinXXX nejblíže tipnul a posílám k+

materiál je to velice voňavý a silný totálně silný :)
hodně to uzemní :) fakt pohodička :) takový ten odpočinkouvý zhulík...
kolo je to hodně ale hooodně slabé ...

tolik sem nečekal je to méně než sem chtěl a doufal...

sklidil jsem totálně suchého modelu pouhopouhých 156,7g

ale aspon to funguje děláme to pro radost ne pro výnos... :D hodně kytek v tom hydru a přerostlý .. na nft 424 dám pouze 4 kytky příští kolo :D no a přepnu tak na 15 centimetrech protože sklízet 95cm monstra s hromadou spodků i když sem polovinu kytky oholil ... :D no nemám dobrou zkušenost s tím prostříhaváním !
další kolo pojedeme už ve větším tak se těšte... objednal jsem znovu bíleho russa už vím jak se chová a strašně mi chutnaá :D tak si to udělám ještě jednou ... :D aspon už vím jak na něj :D
LinChi
vzpomínám když jsem odjel 3tí kolo .. kytky byly max 60 cm vysoký a chovalo se to pod tím světlem uplně jinak ... bože můj :D proč mě to vždycky přeroste :D
odo
Ahoj, vykašli sa na výnos pokiaľ Ti to sedí a chutí,
v koľkátom dni kvetu si nasadil kvetovku 1:2:3 ?

"...no nemám dobrou zkušenost s tím prostříhaváním !"-Ako si to myslel ???

LinChi
2hý týden začal sem květovku..
Pak sem dosral vysoký ph asi tejden
Pak sem taky nasranej že to přeostlo = pozdě sem přepnul
Prostě kola kde jsem bral nůžky do ruk sou slabší než kola kde jsem se do stříhaní nepouštěl :)
odo
Takže resume? Skoro prepínať a nestrihať z výšky? /alebo ani spodky?/ Inak záleží moc od genetiky. Pri 2. kole toho istého modelu od tej istej matky to dáš ideálne, pekne to vychytáš - si myslím. Držím palce!
LinChi
Tohle bude nářez :)
LinChi
tak zdroje sem přepojil do 5ti dírkové wago a už to máme na jeden kabel místo 4...
další práce je připevnit zdroje ja desku a desku pak přivrtat na stěnu mimo box.. domyslet detaily kabeláž a zavěšení světel tak aby to nebylo moc složitý na manipulaci .. chtěl bych to spojit v jeden díl :) a pověsit zase na easyrolls . :D celý je to strašně lehoučký .. oproti VERO29 JE TO UPLNÝ PAPÍR... právě testuju na kolik se zahřeje box bez větrání na plný výkon a kolik bude teplota přímo toho chladiče na desce :) uvažuju taky zasvěsit ty zdroje dovnitř boxu :D ale to už je asi zbytečné nebezpečí a mimo box to bude lepší :) kamuflování growu v bytě je minulost :) nyní sem si pořídil homebox ambient q120 :) a musím uznat je to mnohem lépe řešená box než první homebox co jsem měl :) zvažoval sem že to vero tam přidám k těm panelům a skřín vvypnu uplně.. :D ale na pokusy hokusy a na můj oldtimers haze se ještě opravdu dobře hodí a budu v tom moct mít třeba matkárnu nebo pokusnou laboratoř na klonování nebo testování regulárů křížení a podobný věci... no prostě myslím že každý cm čtvereční se hodí :D

btw deska už má na pasivním chladiči 54*C a myslím že ještě stoupne.. :D každopádně až se do boxu přidá vítr a odtah bude to o něčem jiném co si budem :)
LinChi
chce to pod ledkami mnohem nižší kytičky... prostě to přepnout dříve :)
nebudu to stříhat (zbavovat lsitů) samozřejmě zastřihnout vršky na rozvětvení není takový průser.. :) držet kytičky mnohem níž světlo výš :D při zvyšování ec stoupat pomaličku po trošičkách abych to hned tak nepřepálil :D no prostě těch stresů a okolních chyb bylo více než kdy jindy....

ale aspon vím

v dalším kole chci jet ano stejný model stejná matka stejný matkař stejný gen :D model je to velice kvalitní ale chtěl bych ho i kvalitně dotáhnout do konce :D tentokrát ho ale pojedu v hlíně pro nedostatek financí na zakoupení dalšího nft 424 :D a všech serepetiček okolo :)

vracím se k hlíně s biocanna flores vega bioboost a jedinej rhizotonic nechci ze serie bio :D páč je bio i normální :) :D

prostříhat spodečky není na škodu .. ale je lepší mít kytku tak vysokou abych ji stříhat nemusel :) prostě se pořádně prostuduje moje 3tí kolo a podle toho zkusím odjet podobně i tohle další a další .. páč tam byla v topu jak kvalita tak výnos tak chut tak celkový to kolo bylo parádní a bez větších průserů :D
LinChi
Upgrade ? Zkusím kolo s tady tímhle setem :)
odo
Kamo to svetlo bude brutal, fakt slušná kombinacia. Úplne súhlasím s tým príspevkom 145, akurát si uvedom, že v hline to půjde trochu pomalšie, než v tom NFT. S tým novým setom si sa zase o niečo posunul, myslím, že oceníš prístup ku kytkám z viacerých strán
Tie zdroje určite mimo box a skús to oddeliť ešte nejakou nehorlavou izolačnou vrstvou, nech to je predpisové. :-) inak slušná "elektráreň"
Držím palce!
LinChi
Tie zdroje su po hodinke provozu na 100% stále studené :) skór mám strach z tych desek pri plné zátěži jedou na hodně vysokých teplotách :) do boxu dám silný ofuk pritah i odtah vse aktiv :) :)
Pristup do boxu bude jen zepředu :) box mam schovaný :D
sakumprdum
Ahoj ,tak sestavu maš peckovou kolik celkem watu,a prostor ,ja taky tetkom zkoušim kombinaci vero 242w a jednu desku astroideal 140w držim palce at ti to frči krasně.
LinChi
242 + 430 celkem 672watt :)
V@ly
čau, neber to blbě, ale přechod na hlínu je dobrej nápad? Říkáš, že nejsou kačky na nft, ale to metrové se dá sehnat kolem 2tisíc a možná to vyjde levněji než kupovat celou řadu biohnojů + hlínu atd.. ale uvidíš sám co zvolíš.. každopádně to tolik v té hlíně nepoletí nahoru, tak ať nejsou holčičky piďi :)
LinChi
No potřeboval bychu do boxu ještě jedno nft :D a nebo zkusim trochu víc roztahat holky z jednoho nft do 120cm :)
V@ly
no lepší by bylo koupit nft metr na metr ne? jeden roztok, mnohem míň práce atd..
LinChi
No to asi taky :D

6000kč za nft :D + hnojiva :D. Nebo 2500 a hnojiva

No fakt nevím
V@ly
na bazaru prodává maník za 2k třeba.. a najdeš jich víc po bazarech s komplet příslušenstvím.. a staré nft můžeš nechat ve staré skříňi :)
LinChi
Máme připraveno :) čekáme na 6 klonů :)
sakumprdum
Ahoj jen dotaz jakjsi spokojen se svetlem astro 752 ?vidim že wataž je dost velka tvoje tam už jeto srovnatelny s 1000w hps ,což bys mnel met teda jiny vysledky vynosu než vidim u tebe tak tams bidou daš pulkilča a neřikej že te to nesere:)ajkdyž tomaš jen na kouřeničk očekal bych odtehosvetla vice když ho tak vynašej donebe to neni miřeny nijak na tvoji osobu tovubec ja jsem prd pestiltel a nechcise tady srovnavat pero s nekym ,:)jen se poohližim po tymto svetle a ptam se na zkušenosti peac mir
LinChi
Mam od led idealu spider vero 29 242watt + 4x quantum board 100watt se samsung čipy na květ ... výnos by měl být okolo 624g abych se dostal na g/w což sem docela blízko :). Světlo o kterým píšeš sem v životě neviděl :) se světly sem spokojen :)
sakumprdum
Aha,myslel jsem že maš svetlo astrioideal 752 od ledidealu ja ho tet v nejbližšidobe budu kupovat wataž 500w složenoze 4 desekpanelu pak ten pest zveřejnim jsem zvedav jakto pofrči tak hodne zdaru dodalšich kol :)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma