Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
první outdoor - ve městě - Klikni zde pro originální téma
Thunderfuck
Zdravím všechny nadšence pěstování rostlinek,

Rád bych si konečně vypěstoval své, ale mám obavy z neúspěchu.
Zejména z krádeže kytky. Bydlím v poměrně velkém městě.

Zajímalo by mě jestli to vůbec jde, jestli tu je někdo kdo s tím má zkušenosti. Popřípadě jaké vhodné místo, nebo odrůdu zvolil.

Myšlenka s květináčem na stromě se mi celkem zamlouvá, co si o tom myslíte?
Johnny Blaze
Kto sa boji nesmie do lesa. Odrodu potrebujes taku co dozrie. Miesto take kde ti to nikto nenajde. Kvetinac na strome mi ako take miesto nepride. Pripadne sadni na vlak a najdi si miesto niekde dalej.
Lemonade
Potřebuješ dobrou půdu, vodu, slunce a místo.Zní to snadně že jo ?

První se soustřeď na hledání místa, používám letecký snímky, turisticky a klasický mapy. Projdi si pak vytipovaný místa(bez rejče jen něco na rejpnutí-zkoumání terénu.)
Já si takhle našel flek třeba přímo ve městě, kam nikdo nechodí protože je to obklíčený dráhou, silnicí, řekou, velkoobchody, továrnou atd.
Ze starejch snímků a map (i z 19. století) vím, že je tam dobrá půda protože les tam vyrostl až v posledních 30 letech. A jelikož tam vede nejedno el. vedení jsou tam navíc udržovaný průseky.

Slunce nejvíc dává od 9.-15..Okolní porost nižší směr východ západ protože je slunce nízko, z jihu trochu výší okolní porost nevadí slunce je dost vysoko.Ale čím víc slunce tím větší starost s vláhou.

Voda- ideální když je to místo kde je spodní voda, humus a pod ním jíl po kterým to teče třeba- pak zalejváš jen z kraje když nemaj kořeny.A nebo voda blízko.To že je voda někde v květnu neznamená, že je tam v červenci...

Půda, tam kde bují vegetace nebo upravená nebo donesená.

Teď jsem dodělal flek v lesním polomu starým asi 5 let.Je to na kopci, samá skála ale zarostlí že nevidíš na 3 metry.Slunce dobrý až moc, studánka(celoroční) pod kopcem 60 metru převýšení a 500 m daleko, hlínu jsem si tam nanosil na zádech, něco humusu z větší dálky něco z luk poblíž.Do toho hnůj, dolomit a něco hnojiva.
Že bych měl strach jestli se to vyplatí? Opálenej jak indián, tuk šel dolu a fyzička nahoru :-)Je to extrém, ale pěstování na stromech vetší.
Navíc já to mám kvůli fotoperiodám takhle zašitý, pokud budeš sázet samonakvétací neřešíš výšku a hlavně to že ti kytky na podzim zářej atd. (jiná barva domácí vegetace která už to má za sebou a kytek co jsou teprv v nejlepším).
Snad jsem tě nasměroval, a i když se ti to třeba letos nepovede ber to že venku je to loterie vždycky.Co já vím třeba letos sklidím jen flek kde jsem jen kopnul a nic nepřipravoval a ty fleky který mám za jistotu odepíšu.Nebo bude úroda, že ji budu zakopávat na příští roky.
Jistý je jen, že když nezasadíš nic ti nevyroste.Zlom vaz.
Váchy 55
Jak napsal Lemonade. Moc dobré rady. Je to hlavně o tý lenosti. Když si s tim dáš práci a najdeš si pěknej flek, tak pak pomalu stačí zasadit předpěstovanou sazenici z domova a přijít až na podzim sklízet, popř. párkrát zalít v letních pařákách. Často potkávám kluky, co nemají, co kouřit a vymlouvají se, že nemají kde pěstovat. Vždycky je kde pěstovat. Stačí hledat. Jezdim dodávkou a za den bych našel mrak míst poblíž silnice, kde by se dalo v klidu pěstovat. Good luck.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma