Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
250 W Mh + 400 W Hps - Klikni zde pro originální téma
Carpy
založil jsem nové téma, protože v mém předchozím příspěvku už se začly kola míchat dohromady, vlákno se stalo nepřehledné a celkově se skřín vyvinula v stabilnější systém, který takto nějakou dobu pojede. Z prvního kola už měla zkrátka pramálo společného.
http://grower.cz/forum/showthread....656#post1248656

box 114 x 80 x 170 cm
světlo 250 metahal, na květ bude 400 W HPS
ventilátor potrubní axiální 125 cm
hlína je univerzální směs pro pokojové rostliny + perlitu + písek
hnojiva jsou Advance Hydroponic dle návodu a Callgreen 1 ml na litr
genetika 18x Critical+ ( thankx do Žďáru)
2 x ofuk 220V klipsna + stolní
zvhlčovačka Sencor.
Fotky jsou z 10 dnů růstu.
Carpy
Ty tři malé v předu čekají až venku od odejde Servác a Bonifác.
Carpy
Aktualizace , 15.5. přepnuto na 12/12. Hnojí jen AH třísložku a a Callgreen.Zanedlouho odstříhám spodní části.
Carpy
Podtrženo sečteno, tohle kolo jsem trochu dojebal. chytlo to nějakou nepěknou hnilobu. V těch horkách mám problém to uchladit.

Dále V půlce květu jsem přecházel z AH hydroponic na B cuzz.
A+B, PK 13-13 a Topmax. Možná jim to také nesedlo. celkem 180 g použitelného.
Growoli
A tak to vypadalo pěkně, škoda... No pokaždé neni posvícení... Se divím že hnilobe ale...hlina toho snese hodně... V hydru bych to chápal ale totok... Držím. Pěsti ať je to příště lepší 🤘
Carpy
Tak po nepříliš vydařeném kole s Critical + jsem se rozhodl pro další kolo s Critical + :-) thx do Žďáru.
Teplota venku a tím pádem i ve skříni je snesitelnější , na ten rozjezd to bude ok.
Hnojivo B cuzz
Zvlhčovačka jede spolu se světlem 18/6.
světlo 250 MH /400 W HPS zůstává.
Tak jedem..
Den první.
Carpy
Growoli : jojo taky mi to překvapilo. v hlíně jsem nic takového nezažil . Ale zprasil jsem si to sám. nulový ofuk v noční fázi, zalévání vcelku bezohledné i na pálky a ještě před vypnutím světla, letní vysoké teploty...u jiných druhů jsem si to mohl dovolit. u tohodle ne.
Subatomic
Podle fotek to na zadnou bidu nevypada. Ale drzim palce a at je to tentokrat podle tvych predstav. Budu sledovat a doufam ze budou vic nez 3 posty za cely kolo :D
Carpy
Posílám další update. Frčíme 13.den na růstu, zítra přepínám na květ a nasazuji 400 W. první týden jsem nehnojil vůbec, zalévání je dešťovkou. Ted hnojím tím Atami A+B 2 ml/ l, přidám PK 13,14.
Carpy
další update.
nyní 29 dní květu.
Hnojím Atami dle návodu každou zálivku. Do toho hudím pár peciček hydroxidu pro zvýšení PH.
Jedou zatím pěkně, nepozoruji žádný problém.
zvlhčovačku jsem vyhodil pár dní po přepnutí.
Vnitřní ofuk jede na spínačky asi 15 min / hodinu i v noci.
Carpy
měl bych dotaz , potřebuji editovat 2 příspěvky starší 1440 minut, jaký mod mi s tím píchne?
Carpy
tak jsem to seknul. 54.den.poslední týden bez hnojiv. podstatně lepší než minulé kolo. celkem 320 g použitelné sušiny všechno dohromady. spodky, malé paldy a vršky.
Carpy
Díky za K+ stejná genetika, stejné hnojivo, stejný počet řezů jako první kolo. rozdíl jen ve ventilaci přes noc.
Carpy
Tak frčíme třetí kolo v této skříni. 18 x Eagle bill.
Hnijivo B Cuzz.
Den první.
Carpy
toto kolo se mi moc nedaří. Eagle bill mi dává nyní docela zabrat. Světlo 250 MH, zalévám jen odstátou vodou. tři dny zpět jsem vypnul zvlhčovačku. Nějak nevím co stím. předchozí tři kola už jsem měl 3 dny přepnuto na květ. Teď to k tomu moc zatím nespěje...podmínky absolutně stejně jako poslední tři kola.
Carpy
Kořenů plno, květníky prorostlé ale od začátku jsou nějaké seklé.Hlína namíchaná s perlitem a pískem .
tuffgong1
Ahoj, jak velké máš ty květináče ? Zdají se mi nějaký malý z fotky.
Carpy
Tak už jsou zase ve hře. zeminu jsem měl tři měsíce koupenou z min kola a asi se nějak zapařila.nevím. každopádně jsem si celou dobu myslel že jsou přehnojené ale bylo to naopak. přidal jsem jim na EC zálivky 0,6 ph 7 a daly se do kupy. květníky jsou velké různě, ale strádaly všechny. odjel jsem s nimi pět kol v klidu. aždopádně už se rozjely. 16.10. přepnuto na květ. Nyní tedy třetí den.
Carpy
.
Carpy
Tak frčíme dále.. aktuálně 20 den 12/12. EC zálivky kolem 1,3. Prostor zaplněn přiměřeně. mohlo by to být lepší. Zvhlčovačka asi 15 dní ze skříně FUč. za pár dní přidám noční ofuk aby se mi nestalo to co v předminulém kole. Uvidíme co se z toho vyklube.
Carpy
Tak popojedeme. EC zálivky 1 Asi jim nic nechybí. za dva týdny kosa . Hnojím dle návodu a pár pecek hydroxidu do 10 l zálivky
Carpy
:
Carpy
Tak jsem to seknul. celkem bezmála 200 g použitelnýho. Není to nic moc, Minulé kolo vyšlo lépe. Počáteční hladomor se na nich projevil a už ztratily drive. Tak sna příště bude lépe.
Growoli
Zdar,Můžu se zeptat proč jsi dával do zálivky hydroxid, který zvedá pH? Nehledě na to že zásada, kořínkům asi taky moc neprospívá,taky jsem musel do hydra,občas dát pH+ i když nerad a kořínky šli vždy pomalu do kopru Jinak,byli tam pěkně seřazený,čekal bych větší výnos,ať se daří 🤘
Carpy
ahoj. díky za + No hydroxid dám vždy pár pecek na kropáč. měřil jsem PH zálivky v kropáči po namíchání hnojiv a je to brutálně kyselý...třeba i kolem 6-6,5 a když s tím zaleju tak výtok má dokonce ještě méně. tak to honím nahoru tím NaOH. Osvědčilo se mi to. Alespoň v minulých kolech :-)
Carpy
Popojedem. Jubilejní 10 kolo. Osazenstvo je Northernlights. Nyní 14 dní na růstu. Ještě tak dva dny a přepínám. Lampa, hnojivo vše zůstává jako minule.
Carpy
z fotek je patrný nestejnoměrný růst. Snad se to nějak rozumně zaplní. Chvíli to trvalo než se rozjely zezačátku, ale už frčí dobře.
Carpy
docela hezky se prostor zaplnil...tak frčíme dále...aktuálně 11 dní na květu...mám z toho dobrý pocit...asi jim nic nechybí. dnes jsem přidal vnitřní cirkulaci vzduchu i na noc.
Carpy
Update po 4 týdnech od přepnutí . Kytky čím jsou dále od lampy, tím mají kopinatější listy. Asi se jim daří dobře. Prostor zdá se zaplněn. Je to trochu jungle, ale to je schválně. Dříve jsem stříhal a stříhal, tak uvidíme..Dochází hnojivo B CUzz A,B. Asi tohle kolo s tím už nedojedu. Přesídlím zpět na AH GBM. Sedly mi více.
Carpy
přesedlal jsem na AH trojsložku a k tomu přidávám do zálivky ještě PK 13/14 a Terra max . Ty mě zbyly z těch Atami hnojiv. Asi jim nic nechybí. Spodní listy už mírně žloutnou,tak je odstraňuju. Odešel mi malý klipsnový větrák na ofuk. V těhle mrazech na mě docela v elektro obchodě koukaj co že to chci :-) tak jsem tam vzhůru nohama pověsil ze zásob stolní větší. je to trochu fičák. ale to není na škodu.
kloky
Hezké, moc hezké. Ať se daří. Pokud by mi někdo chtěl doporučit nějaké fotoperiody s hodně silnou genetikou, tak děkuji...
Carpy
55. den po přepnutí sklizeno... Celkem 220 g. použitelnýho.Vracím se zpět k prostřihávání a redukci bočných nízkých výhonů ..bývalo už lépe :-D
Carpy
Tak popojedem. Osazenstvo Nebula, Den první, hnojivo jen třísložka AH. Zemina opět namíchaná Perlit, zahradní univerzál, písek. Lampa zůstává 250 W MH.
Carpy
update 2 dny zpět přepnuto na 12/12 po 14 dnech růstu. hnojím jen AH . mají se k světu. zdá se vše ok.
Carpy
tak menší update.. akutálně 33 dní růstu. je tam 18 kytek, ale je to až až...sundám to příští kolo na 12.zdá se že jim nic nechybí.
Carpy
Tak konec tohoto příběhu. fotky jsou pár minut před setnutím. dobrá genetika, žádná plíseň. S tou jsem dříve nějaké to kolo bojoval..chce to pořádný fičák ve skříni.
Carpy
final resumé pošlu..zatím suším.
FarmBoys
Asi nijak neohýbáš, nezastřiháváš a ani stonky ani listy co? přijdou mi takový strašně cik cak, ale asi je to možná i dobře, než je mít všechny stejné, těžko říct každý jede něco jiného no :) Jinak zkus dát někdy foto i když máš zhasnuto :) dost to napoví o barvě kytek, listů a ták :)

Ať se zelená, co plánuješ na další kolo? :)
Carpy
díky za koment. jojo, kytky jsou cik cak, každá si roste jak se jí chce. v pár dnech od zasazení štípnu vrchol , takže se jen rozvětví. pak ostřáhám nejspodnější výhony. a během růstu postupně oholím tak kyblík, dva listí.vždy spíš jen listy co překážejí jiným pálkám. ..souhlasím že jich tam je moc...nové kolo bude s 12 místo 18 ks. mě to různé síťování, přichytávání, lámání, ohýbání příjde hrozně práce neuměrné výsledku :-) hodně střídám genetiky a stejným způsobem udělám 330 ale taky třeba jen 200 gr.
Carpy
294 gr je výsledek všeho použitelného. ....to je docela dobrý.
Carpy
dnes po 10 dnech růstu přepínám na 12/12. Osazenstvo Nebula. Vše stejné jako minulá kola . Hnojivo AH.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma