Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Astma - Klikni zde pro originální téma
Milosx
Zdravím,
jelikož trpím mírným astmatem, hlavně teď v tomto období, chtěl bych se zeptat, zda někdo používá tinkturu na úlevu od astmatických potíží.
Testuji to asi měsíc s pozitivním výsledkem a rád bych to porovnal ( dávkování, model,délku účinku ) s někým kdo s tím má podobné zkušenosti.
Czechanonymous
Ahoj tinktury jsem nezkoušel ale astma mám od malička, docela se mi rozjelo když sem byl malý. Bral jsem vsemozny dychaky ke konci už ty nejsilnější kde hrozí plíseň úst. Do toho se mi začali rozjíždět alergie na cokoliv. Např komplet ovoce, zelenina. Tak už 3 roky sem sám vysadil dychaky a začal kouřit brko každý den s trochou toho cbd obsahu víc a na plicní mi říká jak se neustále zlepšují výsledky a jak si vedu dobře 🙂 a to dávkování většinou 0,5g brk modely do teď random a účinek většinou 3-5h klidný pohodový "stavy"
toketoy
hoj, zkušenost s tim nemám, ale zrovna předevčírem jsem viděl nějaký video na téma tráva a astma. prej pomáhá i ho kouřit, ale nemělo by to bejt s tabákem.
Milosx
Ahoj tak to odpovídá i té tinktuře. Účinek trvá kolem 4 hodin. Jedna dávka cca 20-40mg CBD
DrGrinspoon
Taktiež mám podozrenie na astmu (doktorovi sa radšej vyhýbam :D ) v každom prípade najmä počas peľových období mám problémy s dýchaním. Brká som prestal fajčiť tak 2 roky dozadu a dám si už len fakt výnimočne a aj to bez tabaku. Osobne mám radšej bongá, šlukovky, fajky, sklenky, plechovky :D
Okrem toto som si kúpil vaporizéry - mal som ich už niekoľko ale ostal som pri Vulcano Digital (používam ho zriedka) a ešte mám PAX 3, ten väčšinou používam keď mám dýchacie problémy a nemôžem si nabiť poriadne bongo :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma