Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
600W / Green Gelato (RQS) / Amazon Aero / Canna - Klikni zde pro originální téma
Rhino
Setup
- Amazon Aeroponic System 16
- Sunsystem-Dominator XXXL Air Cooler 6
- GIB Lighting Growth Spectrum Advanced 600W MH + OSRAM PLANTASTAR 600W HPS
- Elektronický předřadník GIB LXG Timer 600W s časovačem, IEC konektor
- Filtr Prima Klima Eco 150, 480-620m3/h
- Vents TT 150
- Vents 150 VKO L
- ventilátor 40cm
- Bluelab Guardian Monitor PH/EC
- 70W akvarijní topítko

Genetika
10× Green Gelato (Thin mint Cookies × Sunset Sherbet) @ ROOT IT Natural Rooting Sponges

Výživa
- Canna Aqua Vega A+B
- Canna Aqua Flores A+B
- Canna Cannazym
- Canna Rhizotonic
- Canna Flush
- Botanicare Hydroguard
- AH pH minus + pH plus
Rhino
13. den (18/6)
Rhino
19. den (18/6)

- jeden kus vykazuje problém s kořenama, později se ukázalo, že má špatně vyvinutej stonek, nejspíš z neopatrný manipulace, ale ponechal jsem ji mezi ostatníma
Rhino
22. den (18/6)

- začal jsem je postupně zaštipovat nad 4. patrem, aby se udělalo 8 větví
Rhino
24. den (18/6)
Rhino
25. den (18/6)

- zesílení světla ze 400W na 600W
- následující den už 12/12, v porovnání s minulou WW je to o týden dříve
Rhino
1. den (12/12)

- před defoliací
Rhino
2. den (12/12)

- prostříhání listů
- kompletní výměna nádrže
- pH 6, EC 1,6
Mr.MEN
Green Gelato opravdu zajímavě voní. Budu sledovat jak to vyjde tobě. :)
Trisuli
Green Gelato je TOP! Mohu potvrdit...krásná stavba palic, super chuť, super vůně!
Silný strain!
Rhino
4. den (12/12)

- poslední tři dny lehkym prostříháním/roztahováním/lámáním
- kořeny jedou krásně, lehce od počátku spletený, ale už se zlepšujou - vodu udržuju mezi 18°C a 22°C, svítim v noci, takže by se to mohlo zvládnout i za těch pár tejdnů v květu, a když budou nízký teploty, možná bude vidět i fialová.. no těšim se na ty barvičky.. a díky za ty k!
Rhino
11. den (12/12)

- menší update z flowering stretche
- EC max 1,8
Rhino
15. den (12/12)

- už se ukazujou preflowers
- nahodil jsem pro jistotu síť, Amazon to v tomhle prostoru neefektivně soustředí do středu, takže to musim roztahat
Rhino
18. den (12/12)

- komplet výměna vody v nádrži už s Canna Flores + jako vždy Cannazym a Hydroguard, Rhizotonic jsem používal jen v začátku na postřik, celkem dost zvyšuje pHčko
- po namíchání A+B krásnejch pH 6/EC 1,9
- výměna MH světla za HPS
Rhino
23. den (12/12/)

- tak bych řek, že flowering stretch je u konce a začínaj se tvořit květy.. snad sem je moc nevoholil, stříhal jsem listy oproti loňský WW o dost víc
- zatim se snažim vytahovat menší větve na světlo a držet to v rovině.. tři kytky jsou v porovnání s ostatními menší (jedna vepředu u středu a další dvě vzadu po stranách).. ale na to, že sou to semena, a v úzkym amazonu, to celkem i jde
- EC okolo 1.7-1.9, postupně se ale dostanu odhadem na něco přes EC 2.. zatim naprosto žádný známky deficitu/přebytku solí :punk: pH aktuálně 6.1
DrGrinspoon
Ísť v amazone na tak vysoké ec je celkom masaker :D
Rhino
DrGrinspoon: Jak to myslíš? I Canna udává v tabulkách v době květu max EC 2,2, a jak i píšu, žádný známky přesolení se vůbec neprojevou.
Rhino
48. den (12/12)

I když to moc nevypadá, tak je to skoro padesátej den..

Tabulky hnojiv mi přijde udávaj celkem vysoký EC. Ideální EC se zdá teď okolo 1,7. Listy maj i trochu spálený konce, žádnej konec světa, a možná i trochu přesvíceneno - mám to teď okolo 45cm od skla k prostřednímu topu.

Ale rozdíly ze semen tam každopádně jsou vidět.. Jak vzrůstový, tak genetický.. No příště to bude chtít opět ubrat na počtu a zkusit třeba jen 4-5, v Amazonu asi teda spíš ty 4 kusy.
Rhino
A jedna zajímavá fotka listu s micro paldou.. hhh, taky sem to ještě nikdy neviděl ani na fotkách. Asi důsledek vysokýho EC a většího množství světla.
v1e2kpv06o
To me kua zajima, ja jsem GG objednal minuly tyden, uz se na nw ne tesim. To jak tolik zerou? Pojedu je pod ledkama a to zere jjeste kapanek vic.
Rhino
v1e2kpv06o: Žerou celkem dost, ale trochu se už pálili konce a dalo se to poznat i na zvyšujícím EC před doplněním vody v nádrži, takže z EC 2 jsem to stáhnul na 1,6. Měřim to nově v tomhle kole pomocí Guardian Monitoru, skvělá věc, takže je to vidět průběžně. Zkusil jsem to ještě pro jistotu proměřit se starym EC od Milwaukee a ukazovalo to EC 0.6 :D fakt shit ty ph tužky.

Jinak příští týden dorazí CalMag, takže ho doplnim. Nechávám teď kvůli tomu PH 6,4, po týdnu to zase stáhnu na ~6,0. Na některejch listech jsou takový žlutohnědý mini tečky/skrvny. Odhaduju to na nedostatek právě Calcia. Co myslíte? Vstupní voda EC 0,4, RO nepoužívám.
Moltres
Cau Rhino, ten nakvetly list, ty jednocipe a trojcipe listy na fotkach, ten nekompaktni ridky kvet, ktery ani v 50 dni nenaroslt do pozadovanych rozmeru, to je vsechno znamka stresu. Je to dle me prehnojene a asi i presvicene. To pak jde ruku v ruce.. Tomuhle genu se to asi moc nelibi. Tabulky od Canny 2,2 - no nevim... Je to asi do hliny, nebo kokosu, maximalne dripu.. Ale to aero chce fakt min. Ten list na posledni fotce vypada na svilusky, podivej se, jestli tam nemas nahodou cerne tecky zespoda. Skoda, ze to takhle dopadlo, ten zacatek byl uplne exluzivni, ale neco se zvrtalo po prepnuti, protoze listy do te doby nevykazovaly zadne znamky deficitu, ani prebytku, k tomu koreny uplne krasne bile.. Skoda, ze tady tenhle gen neukazal naplno svuj potencial, myslim, ze to tu jeste nikdo nejel. Preju Ti hodne zdaru pri sklizni a vychytanejsi pristi kolo. Jdes na to profesionalne a s laskou, to se mi libi a holkam taky :)
Trisuli
Ahoj. Green Gelato od RQS jsem dojel a můžu potvrdit, že se mi zdál být citlivější na přehnojení a hnojení obecně. Hnojil jsem BioBizzem přesně podle tabulek a ještě před přepnutím na květ byly všechny mírně přehnojené. Přestal sem hnojit skoro úplně a už se to nerozšiřovalo a palice dál bobtnaly.
Dále potvrzuji, že jsem u jednoho phena GG měl citlivost na světlo a to jakékoliv a v jakékoliv vzdálenosti od vršků- listy na horních palicích se kroutili a křehly.

Ať to roste!
Rhino
53. den (12/12)

Díky za komentáře pánové, je to jak píšete.. Je to kvůli vysokýmu EC a intenzivnímu světlu. Asi moc řešim tabulky a píčoviny, ale chce to hlavně vždycky podle sebe. Světlo (90k lumenů) sem zvednul na cca 50cm (top <-> výbojka nad sklem). Aktuálně nechávám EC 1,1 a PH 6,3, který trochu teď kolísá, takže plus minus. Přidávám CalMag, Canna Flores A+B, Cannazym, Hydroguard. Vodu doplňuju kvůli teplu teď častěji, ale do minulýho tejdne sem se ještě držel do 22°C vody. Od pondělí mám ve stanu 24-29°C a voda vystoupá i na 25°C. Kořeny jsou, asi jako jediný, zatím parádní.

Připojuju pár fotek, snažil sem se zachytit ty rozdíly genetiky ze semen. Jedna je jak v prvním tejdnu květu, a další zas jak když rostla v Pripjati.. Chce to prostě jet z klonů, ale pak to zase nebudou podobný strainy jako je třeba GG..

Jinak svilušky to nejsou, ty jsem vyřadil ze začátku. Tipuju to calcium, tak uvidim za týden, jak se to rozjede, nebo to chcípne. Ale tak přesto tohle kolo beru jako velkou zkušenost a jednou tam ty salámy fakt budou.
Rhino
..
Rhino
66. den (12/12)

Ok, nechávám EC tedy nízko, aktuálně 0,6 a ph 6,0.. Polovina kytek zraje, druhá dokvétá, je to dost rozdílný.. Ale něco z toho nakonec bude. Posledních několik dní se konečně začínají trochu zesilovat květy. Dnes výměna nádrže. Dávám tomu ještě zhruba 10 dní, pak by to mohlo jít dolu. Dva týdny nazpět sem zapnul klimatizaci, ve třicítkách to jinak holt nejde.

Pár fotek pro představu..
Rhino
..
Rhino
.
Rhino
...
Rhino
73. den (12/12)

Před třemi dny jsem vyměnil vanu a nasadil Canna Flush. Jen mě zmátl popis na lahvi. Mám teď čistou upravenou vodu s 50ml flushe a nechávám třetí den cirkulovat. Měl bych ještě jednou vyměnit nádrž a nechat jen čistou vodu, nebo tam může zůstat trochu toho flushe, kterej mi nějak pořád zvedá pH? Obden to musim stáhnout třeba z 6,9 na 6.0.

Jinak tedy nic lepšího už z toho nevytáhnu. Přefoxtailováno celkem dost, ale obsypaný je to jinak krásně. Trichomy jsou už mix milky/amber, takže za pár dní to pověsim.
BRooT
Musíš vyměnit roztok za čistou vodu Canna Flush je furt chemický
kilopaprik
zdar voe ty pylice jsou nejaky zmutovany a ne plne vyvinuty
Rhino
Jop, foxtails tam je celkem dost, jak sem psal, nejspis kvuli stresu ze svetla a hnojek.
Trisuli
Ahoj. Jak to dopadlo?
Rhino
Zdar, seknul jsem to po 77. dni. Teď už probíhá curing ve sklenicích. U jednoho zkoušim vetší Boveda Pack, zda to ovlivní chuť nebo ne. Předběžně to vychází na 555g, což jsem nikdy neudělal, takže i přesto, že květ nebyl úplně ukázkovej, tak jsem celkem spokojenej. Je to teda silnej strain :)
Trisuli
Ahoj. Tak to gratuluju, to je nakonec fajn vysledek! Mohu potvrdit, ze silny strain to je, ale dle me zkusenosti, tak az po curingu- curing to jeste zesili- alespon to tak bylo u me...jedno pheno je slabsi, druhy podstatne silnejsi
BRooT
citace:
Původní příspěvek od Rhino
Zdar, seknul jsem to po 77. dni. Teď už probíhá curing ve sklenicích. U jednoho zkoušim vetší Boveda Pack, zda to ovlivní chuť nebo ne. Předběžně to vychází na 555g, což jsem nikdy neudělal, takže i přesto, že květ nebyl úplně ukázkovej, tak jsem celkem spokojenej. Je to teda silnej strain :)

¨
Boveda neovlivňuje chuť, je to jen na skladování nebo přes to můžeš udělat curing , ale stejně to musíš nechat chvíli sušit ... Boveda má jen určitou kapacitu, kolik toho může natáhnout.

Ty palice mi přijde, že jsi měl moc teplý roztok v Amazonu a možná i u palic. Tohle většinou dělají, když má roztok buď moc velké výkyvy teplot, nebo je neustále nad 23 stupňů.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma