Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
růstová lampička - Klikni zde pro originální téma
centurion
čus, doporučíte mi nějakou lacinou světlušku pro pár sazenic na ven? nemám volnej box, takže potřebuju něco narychlo spleskat dohromady a nechce se mi moc investovat. bude to jen takový přisvicovadlo pro 15 prcků na pár týdnů.
centurion
co tahle, stačila by jedna? box má 30x30 a holčičky budou uvnitř jen na nějaký 2-3 týdny včetně klíčení dokud trochu nenarostou, případně je uvnitř jednou zastřihnu, kdyby rostly moc a pak jdou ven do světa, https://www.hotair.cz/detail/lampy/...1200lm-12w.html
Trisuli
A proč je nedat jen tak za okno, když je to takhle krátká doba? Já měl teď takhle dva řízky víc jak měsíc a úplně v pohodě...už jsou v boxu, plánuju tak dva tři týdny růstu a pak přepnu
centurion
protože mám všechny okna na severovýchod, takže světlo na hovno a vždycky se to hrozně táhne. jinak docela divný, že se ti ty řízky nepřeply, když je ted venku tak krátká perioda.
Trisuli
Aha, tak to mě do oken svítí dobře...Zatím mají jen preflowers, i když u jedný už možná začala vyhánět květy...pokud ano, tak má smůlu:) teď se bude ještě nějakou dobu svítit 18/6 :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma