Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
PC case grow box - Klikni zde pro originální téma
šulko
Čaute rozbieham nový stealh Pc case grow box a neviem si poradiť ako tam mám nainštalovať objimku E40 na CFL. CFL je dosť ťažká a nenašiel som žiadne vhodné riešenie ako na to . Možno by som považoval nad 2x e24 svietením ale neviem aký typ svetlá tam mám vopchať . Nejaké rady ? Diky
DrGrinspoon
Na cfl v PC skrini sa vykašli, daj tam radšej toto:
https://s.click.aliexpress.com/e/m0ZYoMZ
Thespis
Ahoj, se svetlem ti neporadim(cfl je na to opravdu moc velka)ale chtel bych se zeptat jestli tam pojedes z rizku nebo seminek? A jaka je vyska toho boxu? Osobne bych se do toho nepoustel a vymyslel neco co ma vysku minimalne 1m... at sedari :punk:
šulko
V byte moc na výber nemám a starú ošarpanú skriňu doma naozaj nechcem s toto mi prišlo ako ideálne riešenie celoročne . Kúpil som novú modernú kasňu ktorá pekne zapadne :) Nakoniec som tam tu cfl 200w celkom pekne upevnil dvomi skrutkami takže pohoda . Pali tam 200w redka teplota a vlhkosť stabilná takže ide to :) výška boxu je 0,8m ale pôjdem SCRog zo semiacka ;)
Kozák
Mohu poprosit o foto? Sám teď pomale skládám PC skříň na pěst.
Docela by mě zajímalo jak to mám uvnitř zařízené. :)

Sleduji toto téma a těším se na další příspěvky.
Funny420
Vyserte se na číny a 200w cfl do pc boxu je taky blbost :D dej tam dvě menší cflka. Však koukni na můj pěst
DrGrinspoon
Tá čínska mrdka sa mi v začiatkoch osvedčila viac ako cfl. Ale tak či tak už by som skôr poradil kúpiť malý box (60x60) a dať do neho PCB dosku so Samsung čipmi ;)
Funny420
Já měl taky tyhle disco hračky,dva údajně 54w kanóny a po jednom kole klekly,matroš pod nimi taky zádná sláva. Pokud chce pc box,tak nejlepší volbou je více malých cfl.
Pítr90
Ahoj, pěkný mikropěsty měla zdejší uživatelka sWei 😉 koukni na její vlákna. Tuším, že ne v PC, ale v nějakém hodně podobném prostoru. Svítila 55-65w cfl 😉
DrGrinspoon
No ak si mal LED žiarovky a nie LED panel (napr UFO) tak to nemôžem nazvať ani čínskou mrdkou, lebo by som urazil čínske mrdky :D
šulko
Určite budem rozmýšľať nad cfl v počte 3-4ks na E24 ale keďže mám doma CFL 200w red E40 tak ju ešte dorazim v pc kole každopádne činu tam primárne nechcem možno len ako dosvietenie k obyčajnej CFL . Pošlem fotky hneď ako kytky povyrastú a otvorím seriál v galérii. Growu zdar a ďakujem za reakcie ;)
šulko
Tak nakoniec som poriesil som nakoniec e40 200watt do boxu + 2x e24 cinske led full spectrum a je to dost dobre :-) takze odporucam :-P viac mozete sledovat v mojom druhom growe. V podpise najdete link No2.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma