Growoli |
Ale zajima neboj😉Ja bych urcite nic nestrihal,jestli chces tak dej do pryc uplne ty nejspodnejsi vetvicky z kterych bude stejne prd,jinak asi nic |
|
|
BuddyBud |
Souhlas s Growolim a Jetixem. |
|
|
AladinXXX |
4400 zhlednuti,prijde ti to malo???:rejp: |
|
|
Growoli |
Souhlas!! Ja jsem na nastence a mam jen 974😀😀🙈 |
|
|
Growoli |
Ja jsem sice zastance ohybani a zastipovani,ale treba KCB s nima nedela nic me prijde a ma vzdycky randaaaal😀A koukam ze ty na to taky prdis,tak jsem zvedav co to predvede |
|
|
Plechmonique |
Tak já s tím taky nic delat nebudu. Maximalne odstrihnu ty spodni zluty listy. |
|
|
JesseRoyal |
Urcite to neni tvuj pripad..ale kdyz mas kytky vic listnaty..nebo velky listy na vrchnich paldach.. tak je lepsi strihnout treba 2/3 listu tak at tam list zustane.. mensi stress..kytka se to nesnazi nahradit dalsi zeleni..navic ti to pekne prosvitne do spodnich pater.. ale to taky zalezi na stylu pesteni..strainu a podminkach.. a presne tvuj pripad je ten, ze se listama trapit nemusis =) KCB tam ma co tam ma, protoze ma prave ty podminky a vi co kytky chcou..vi proste co dela a ne ze jen zasadi.. =)) tak at to pekne kvete a dela jen samou radost |
|
|
Plechmonique |
31.den kvetu
Podminky jsou stale stejne, pridavam Green Sensation , enzymy od Plagronu a jednou za tyden i CalMag.
Foto 1 power kush
Foto 2 critical |
|
|
JetiX |
Vyzerajú super :) ten critical je nejaký bledý nie? Aký je výtok? |
|
|
Plechmonique |
Vytok nemerim ale pokazde kdyz zaleju tak trochu vytece. |
|
|
Growoli |
vypada ze je nedokrmeny dusikem,proto ta svetla barva |
|
|
BRooT |
Nemusíš dávat enzymy když dáváš green sensation . Green sensation má enzymy v sobě |
|
|
Plechmonique |
Aha tak to jsem nevedela. Tak budu davat uz jen gs. Ten je super. |
|
|
Karlito |
Se zájmem sleduju. K+ :) |
|
|
Monique95 |
Zdravím všechny, s Petrem už nejsme spolu a tudíž už nemáme společný účet. Jelikož já jsem pěstitel amatér, budu na další grow potřebovat Vaše rady, jen co se dostanu z nemocnice... Hezkou neděli přeje Mončí |
|
|
Growoli |
Ahojky tak to mě mrzí, no jo dycky to holt nedopadne,ale jsem rád že nepřestáváš s growingem, věřím,ze ti holčičky vyplní momentálně prázdné místo v srdci... Mě to aspoň hodně naplňuje, je to srdcovka... Tak ať se daří a samozřejmě kdyby něco, dej vědět..... Jo a co se ti vůbec stalo, že jsi v nemocnici,to byl ten rozchod tak divokej ?🤷♂ |
|
|
|