Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
600 w CRITICAL & POWER KUSH - Klikni zde pro originální téma
Growoli
Ale zajima neboj😉Ja bych urcite nic nestrihal,jestli chces tak dej do pryc uplne ty nejspodnejsi vetvicky z kterych bude stejne prd,jinak asi nic
BuddyBud
Souhlas s Growolim a Jetixem.
AladinXXX
4400 zhlednuti,prijde ti to malo???:rejp:
Growoli
Souhlas!! Ja jsem na nastence a mam jen 974😀😀🙈
Growoli
Ja jsem sice zastance ohybani a zastipovani,ale treba KCB s nima nedela nic me prijde a ma vzdycky randaaaal😀A koukam ze ty na to taky prdis,tak jsem zvedav co to predvede
Plechmonique
Tak já s tím taky nic delat nebudu. Maximalne odstrihnu ty spodni zluty listy.
JesseRoyal
Urcite to neni tvuj pripad..ale kdyz mas kytky vic listnaty..nebo velky listy na vrchnich paldach.. tak je lepsi strihnout treba 2/3 listu tak at tam list zustane.. mensi stress..kytka se to nesnazi nahradit dalsi zeleni..navic ti to pekne prosvitne do spodnich pater.. ale to taky zalezi na stylu pesteni..strainu a podminkach.. a presne tvuj pripad je ten, ze se listama trapit nemusis =) KCB tam ma co tam ma, protoze ma prave ty podminky a vi co kytky chcou..vi proste co dela a ne ze jen zasadi.. =)) tak at to pekne kvete a dela jen samou radost
Plechmonique
24.den kvet
Plechmonique
31.den kvetu

Podminky jsou stale stejne, pridavam Green Sensation , enzymy od Plagronu a jednou za tyden i CalMag.

Foto 1 power kush
Foto 2 critical
JetiX
Vyzerajú super :) ten critical je nejaký bledý nie? Aký je výtok?
Plechmonique
Vytok nemerim ale pokazde kdyz zaleju tak trochu vytece.
Growoli
vypada ze je nedokrmeny dusikem,proto ta svetla barva
BRooT
Nemusíš dávat enzymy když dáváš green sensation . Green sensation má enzymy v sobě
Plechmonique
Aha tak to jsem nevedela. Tak budu davat uz jen gs. Ten je super.
Karlito
Se zájmem sleduju. K+ :)
Monique95
Zdravím všechny, s Petrem už nejsme spolu a tudíž už nemáme společný účet. Jelikož já jsem pěstitel amatér, budu na další grow potřebovat Vaše rady, jen co se dostanu z nemocnice... Hezkou neděli přeje Mončí
Growoli
Ahojky tak to mě mrzí, no jo dycky to holt nedopadne,ale jsem rád že nepřestáváš s growingem, věřím,ze ti holčičky vyplní momentálně prázdné místo v srdci... Mě to aspoň hodně naplňuje, je to srdcovka... Tak ať se daří a samozřejmě kdyby něco, dej vědět..... Jo a co se ti vůbec stalo, že jsi v nemocnici,to byl ten rozchod tak divokej ?🤷‍♂

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma