Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

Stránky: 1 [2] 
"jak Se Vylecit Z Kazde Nemoci" !!! - Klikni zde pro originální téma
Pixxel
Tak asi umřu:D. Dnes ráno okolo 6,2
Madical-Strains
Tak to ja asi driv nez ty , me se to stale nehybe mam furt kolem 5,9.
Asi to trva fakt delsi dobu nez se telo trochu da do poradku.
Pixxel
Teď jsem narazil na jednu věc, která by teoreticky mohla vyrovnat poměry pH v těle. Jedná se hyperventilaci, která vzniká rychlejším nebo hlubším dýcháním a zajistí respirační alkalózu. Hyperventilace je mimo jiné důsledek holotropního dýchání, který vyvinul Standa Grof. Takže můžeš zkusit holotropovat a tím si můžeš rozšířit vědomí a taky možná pomůžeš i tomu pH.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Hyperventilace
Madical-Strains
To zni opravdu zajimave :)
Diky za info, kazdopadne musim nejdriv vedet jesli vydrzim nekourit, jsou to muka !!! :D
A zatim se mi to vazne nedari.
Az budu vedet ze si uz fakt nezapalim tak se na to vrhnu.
Jinak je , bych rekl uplne zbytecny umet dychat nebo zvyssovat ph jidlem , soudou atd. .

Snaha prestat kourit byla uz u me 1000x a nikdy jsem nevydrzel sam o sobe dyl jak mesic . Hypnoza,akypunktura, biorezonance tam jsem byl uspsny maximalne 4 mesice.
Takze ja si ani moc neverim v tomhle smyslu , coz je chyba .

Dneska odpoledne uz bohuzel jsem jedno cigo mel :( od kamose ale zatim jsem si svoje cigara koupit nesel. :)
Jsem v tomhle bohuzel slabej .... nepomohlo ani to ze uz jsem vykaslaval krev.
To sem se polekal a prestal kourit na mesic a pak sem zase zacal.

Napadlo me jeste zatim koureni omezit a az pak prestat ale to je asi taky picovina , asi by se melo skoncit naraz.
Pixxel
Tak to by ti ten holotrop pomohl možná dvojnásobně. Tyhle psychedelika jsou celkem hezky efektivní co se týče léčby závislostí. Nedávno jsem zkusil trochu houby a LSD a člověku to hodně pomůže. U sebe jsem velmi potlačil chuť na trávu a TV a trochu jsem se popostrčil v dalších prospěšných aspektech.
Madical-Strains
No , nevim ...teda.... :D

Tohle bych vazne nechtel zazit :D !!!

https://zena-in.cz/clanek/byla-jsem...tropnim-dychani

Jako ze dychat rychle z hluboka na chvilicku a nekolikrat denne, proste to neprehnat a tim snizit ten co2 v organismu, no budiz ale rozhodne bych nesel do takovyho extremu.
Pixxel
Nedělej si předsudky podle jednoho alarmujícího článku někde na blogu;). Je to stejné jako věřit, že je konopí extrémně nebezpečná vražedná droga. Pravda je, že nikdy nevíš kam tě tvoje podvědomí pošle. Za mě jsou halucinogeny velmi bezpečné pokud člověk má mozek. V určitých směrech jsou psychadelika mnohem bezpečnější než travka. Internet je bezedná studna poznání;)
Znám dosti známých a inteligentních lidí, kteří psychadelické metody zkoušeli a nikdy nikdo neměl nějak extra špatný badtrip. Je to vše o set@settingu. Z mého hlediska tráva léčí tělo, psychadelika hlavu.
WeedBurger
Já osobně tedy halucinogeny rád nemám, nelíbí se mi ten pocit, že ta látka přebírá kontrolu nad mým mozkem, je to na mě moc silný stav. Ještě když jsem byl zdravý jsem zkusil od každého trochu, teď si dát LSD tak jdu asi pod vlak :D jsem rád, že jsem se smířil s tím, co mi je. Rok mi trvalo naučit se s tím žít, aby ta deprese v pozadí zmizela aspoň z těch 99% pryč. Možná bych musel mít nějakého guru, který by mě tou jinou dymenzi vnímání reality provedl :D
Pixxel
Tak jistě každému vyhovuje něco jiného. Já osobně psychadelika začal mikrodávkovat, LSD jsem třeba "čtvrťdávkoval" a nejvíce "půldavkoval".
Jako uživatel jsem začal teprve před měsícem a půl ale jako teoretik už se o to několik let trochu zajímám a připravuju se na to.
Je jasné, že člověk, který do psychadelik či holotropu skočí hned aniž by o tom něco věděl nebo byl na to připravený, tak je velmi velká pravděpodobnost, že to bude zlé. Zvlášť když začne s klasickýma dávkama a nezačne od nejmenších dávek.
Já osobně jsem neměl takovou dávku, která by mi znemožnila normálně přemýšlet a i přesto musím uznat, že to bylo pro mě osobně jeden z nejlepších a nejpřínosnějších okamžiků v mém životě. Člověk ale musí vědět co od toho chce a pak ti to otočí život tak jako nic na světě v tom dobrém smyslu.
Jinak na deprese, migrény a podobné bolehlavy neexistuje efektivnější lék než psychadelika.
Doporučuji kouknout na nějaké dokumenty, kde lidem s extrémní migrénou, kdy si rvou vlasy a bijí hlavou do zdi (bolest jako kdyby se vám nožem skrz oko hrabali v mozku), stačí jedna klasická bezpečná dávka houbiček a od této nesnesitelné migrény mají na několik měsíců pokoj.
Zrovna včera večer jsem si po velmi dlouhé pauze dal do vapíku jenom THConly Jacka Herrera a pak jsem si osobně připadal jak retard sedící v gauči. Ještě dneska si tak trochu připadám. Člověk jenom otupěle sedí a poslouchá hudbu. U psychadelik žiješ a objevuješ hudbu. Je to diametrální rozdíl a psychadelika mi dávájí ten prostor objevovat a užívat, už mě moc nebaví tupě sedět;).
Proto jsem si teď mnohem více oblíbil travku THC-CBD 1:1, kdy člověk je myšlenkově střízlivý ale přitom hezky nabuzený na práci a tvorbu.
Na psychadelikách nejde vypěstovat závislost(jako třeba i na té trávě) díky tomu, že to v mozku funguje úplně jiným způsobem (uvolňuje se do těla serotonin, ne dopamin) a taky proto, že to má velmi dlouhé účinky na vnímání a člověk nemá potřebu to hned zkoušet znova. Díky tomu se taky využívá psychadelik v boji proti různým závislostem, osobně musím říct že to funguje skvěle.
Pokud jsou psychadelika v rukou moudrého připraveného člověka, pak je to neuvěřitelná silná přínosná zbraň a dar. V opačném případě tě psychadelika pošlou do háje:).

"Možná bych musel mít nějakého guru, který by mě tou jinou dymenzi vnímání reality provedl" - Tím "guru" musíš být hlavně ty sám;)
Omlouvám se, že jsem diskuzi přemostil úplně někam jinam:)
Madical-Strains
Nasel jsem dnes ze se nedoporucuje to dychani lidem co trpi panickymi ataky, takovy lidi muzou mit vazny nasledky. A ja jsem byval jeden velky panicky atak :D
Pry se to tim muze prinejmensim vratit nebo zesilit.

Po dlouhem zvazovani a hledani na internetu jak prestat kourit jsem se rozhodl takhle.

Pomoci Champixu .
Sice uz jsem to s nim jednou zkousel a vydrzel jsem tenkrat priblizne asi 3 mesice a bylo mi s nim fakt spatne ale na cigarety jsem fakt chut teda nemel , kdykoliv jsem pomyslel na cigo tak semi udealo spatne.
Kdyz si na to vzpomenu tak to bylo fakt desny.

Champix je sice chemie jako prase ale ma udajne az 10x nizsi negativni vedlejsi ucinky nez samotne koureni na zdravi.

Funguje tak ze obsadi receptory v mozku ...ty receptory kam se bezne vaze prave navykovy nikotin a vsechny receptory obsadi takze nikotin se nemuze navazat a tim se automaticky telo zbavuje zavislosti na nikotinu.

Stoji to ale balik 3 mesicni lecba ale ty cigara taky. :)
Pockam na duchod a od lekare si necham Champix znovu predepsat a zacnu teda nanovo.

Je to totiz asi jedina cesta s nejvyssi ucinosti. Pokud nezabere Champix tak uz me nepomuze nic ! :D

Jo a ted jsem si vzpomel ze je tu vlakno o prestani kourit s Champixem.
Tenkrat jsem se tez k nekoureni priidal ale opet nevydrzel. :(

http://grower.cz/forum/showthread....10&pagenumber=1
crazyben
a když mluvíte o LSD jde opravdu o LSD?? Mě se tady kyselinu sehnat nepovedlo a papíry sou často napuštěný všim možnym nejen kyselinou (mdma nebo nějaký stimulatnty atp.)...

nic pro mě, proto mam radši houby, ale člověk musí začít pomalu, nikdy nevíš co jakej rok vyroste a dávku je těžký odhadnout :D třeba letos to byla fakt síla...
Madical-Strains
Tvl. LSD , Houbicky .. to je na me moc siny kafe :D
Ja ...kterej huli i to konopi jen prilezitistne a s velkym respektem . :D
crazyben
:D jasne chapu...

neni to pro kazdyho a sam uz sem zazil stav kdy sem se nemohl dockat az to odezni... k halucinogenum je treba mit respekt jeste nekolikrat takovej...

znam cloveka co to s tripama trochu prehnal - idiot si hodil pod tricko ctvrtku A4 kdyz jel pres hranice a chtel to sem dovezt, no nedoslo mu ze se vstreba i kuzi... Ani po deseti letech se nesrovnal a je z nej takova mistni komicka postavicka, smutnej pribeh :/
Pixxel
Já osobně jsem proti užívání syntetických drog právě z důvodu, že nevím co v tom nakonec může být. LSD jsem zkusil jenom z toho důvodu, že známý doktor (chirurg a fyzioterapeut) má ten nejlepší zdroj:).
Drogy jsou tak špatné jak špatní/hloupí jsou jejich uživatelé:). Je to vše o tom set@settingu a dávkování. Pokud vypiješ v krátkém časovém úseku pár litrů čisté vody, tak tě to taky může zabit:).
Jinak nechápu proč to zrovna dával na tělo. LSD nejde nijak vystopovat, po celém světě se napuštěné archy LSD normálně bez obav převáží v sešitech a knížkách.
aenema
ahoj hoši v noci tělo uklízí bordel, takže ráno ph 5,8 je v pohodě, ale během dne by se mělo pohybovat co nejblíž u ph krve 7,4 tady Jarda Zajda to probírá :) ...soda(bez hliníku) pomáhá se spoustou problémů který s překyselením souvisí taky jí občas používám, ale většinou piju citronovou vodu... Medi fakt jsi mě s hovnem pobavil =D taky jedu šestý gumy :) a zamlada jsem "hodně zlobil" takže teď se snažím to narovnat: bylinky, čerstvý šťávy, zeleninový a ovocný saláty, semínka ořechy atd.
Madical-Strains
No vetsinou vsude pisou ze v noci telo vylucuje bordel tak proto rano pred snidani 6,5 PH.
Rano pod 6,5 , ja mam 5,9 je 6x kyselejsi organismus nez by mel byt, takze neni to moc v pohode to PH 5,9. Najdu to pak a dam sem odkaz.

A ty seminka namacis? Protoze kdyz se nenamoci tak je tam latka co tam vice skodi nez pomaha. A pokud je namacis tak normalne v ciste vode?
aenema
to si ještě počkáš než budeš ráno na 6,5 :) si to tělíčko taky nešetřil jak jsem přečet ještě můžeš vyzkoušet makový mlíko, to je na odkys. skvělý, teda jestli ti mák nevadí, páč né každej ho snáší.... semena namáčím a používám osmotickou vodu se špetkou himal.soli, ale jen ty, kde to má smysl...
Luise
Medi co lepek, zkousels dietu. Podle toho co pises by to mohlo byt i to. Nic ve zlem, ale tvuj pristup mi pripomel moji nebozku babicku. Ta si davala do kafe umely sladidlo a k tomu dorta😁

Jinak prochazim hodne tezkou fazi zivota kdy hodne lidem kolem me i me samotnymu se sere zdravi. A to jsem celkem mladej kluk. A jak rikas clovek to zacne casto resit az kdyz je to spatny. Prestane se rozcilovat nad hloupostma a zacne si teprve opravdu vazit zivota... Tak dik za tip, myslim ze i tohle sem urcite patri.
Pixxel
Z mého pohledu, jestli si chce člověk vyléčit tělo, tak prvně si musí vyléčit svou mysl.
Můj malý příklad z víkendu. Jak jsem se vrátil z výletu z krásných zasněžených Beskyd, tak jsem si dal jednu půlku Albert Hofmanna. Měl jsem velký hlad z toho, že jsem nic moc za celý den nesnědl a v mražáku na mě koukala fajná pizza, kterou jsem ještě obohatil o domácí klobásku a i trochu velmi dobré šunky z řeznictví jsem přidal. Tuš žaludek si pošmákl ale po chvíli jsem cítil v sobě nějaký neklid. Ani ne tak fyzický neklid žaludku ale spíše psychický neklid. Moje rozšířené vědomí nad tím začlo uvažovat proč se cítím tak divně psychicky. Po hodně od snědení pizzy už se ten psychický neklid dostal i do žaludku a nějak se mi to nezdálo. Hofmann byl hezký v mojí hlavě rozjetý a já věděl, že to není psychický neklid vycházející z mé osoby ale neklid s ohledem na tu pizzu. Tak jsem tak nějak nad tím přemýšlel a napadlo mě zkusit sníst něco jiného. Vzhledem k tomu, že jsem velmi změnil jídelníček, tak jsem začal hodně jíst zeleninu a ovoce a mám ji v lednici hromady. V lednici se na mě usmívali krásní oranžoví pomeranči tak jsem šáhl po nich. Oloupal jsem jeden z nich a vložil jeden měsíček do pusy a zkousnul. V tu chvíli mi to všechno v hlavě došlo. Nešlo ani tak o tu báječnou sladkou chuť pomeranče ale díky tomu, že jsem měl trochu pozměněné vědomí, tak jsem cítil že ten pomeranč je živý. Že je to živé jídlo, kdežto ta pizza byla jídlo mrtvé. Z pomeranče jsem cítil tu krásnou energii, kterou ta pizza úplně postrádala. Sežral jsem s velkou chutí oba pomeranče a pak následně začal odbalovat velké pomelo:D. Krásně jsem cítil co je pro mé tělo dobré a co je ani né že špatné ale spíše zbytečné.
Byl to opravdu velký silný pocit jako by mi tělo nahlas vnitřně řeklo, JOJOJO, to je ono, to mám rádo!
Tím chci říci to, že mysl má velký vliv na zdraví našeho těla. Ať už tím, že zdravý duch pozitivně ovlivňuje organizmus ale i zdravá rozumná mysl dodá tělu to, co chce a potřebuje. Zdravá mysl zbytečně nezatěžuje tělo každý den umělými sladidly, dorty, cigaretami, alkoholem, cukrovinkami a dalšími mrtvými jídly ale dodá tělu i něco co opravdu žilo a má energii jestli mě chápete. Dnešní medicína řeší jenom problémy a nemoci těla a už tak trochu zapomíná na druhou část toho všeho a tím je mysl.
Před rokem a půl jsem měl extrémní zánět na dvanácterníku, který jsem si vyléčil konopím. Celý tenhle problém byl způsobený tím, že jsem se rozešel před pár lety s dlouhodobou přítelkyní a jaksi jsem to psychicky nedával. Dva roky jsem v té depresi potápěl až z toho vylezl ten šílený zánět, který podle doktora už mohl být taky nádor. Pak si člověk uvědomí jak málo stačí k tomu aby se ztratil to své nejcennější zdraví. Naštěstí jsem si to uvědomil a změnil jsem celkově svůj styl života a hlavně jsem si uvědomil, že mysl je jeden z nejdůležitějších pilířů zdraví.
Jak říká Luise, važte si života a svého zdraví. Člověk si to všechno uvědomí, až už je někdy pozdě. Já naštěstí si to uvědomil ještě včas:).
Madical-Strains
Jo , ovoce a zelenina je dobra pro psychicky stav mysli.

Pomerance ani jine ovoce a zelenina by se nemely skladovat v lednici !!! :D
Jo , uz mesic tu mam taky pravidelnou zasobu. :)
Delam si preci kazdy den to smootie.
Pixxel
ne? Celkem dlouho mi tam vydrží čerstvé:)
Madical-Strains
https://www.novinky.cz/zena/styl/37...o-lednicky.html
ivanski123
Koukam ze tu jedete husto hustej thread. Hodne zajimava vec na kterou se nekdy v budoucnu chystam je KAMBO. Jedna se o jed z amazonske zaby. Google a YT napovi vice. Idealne odjet napr do Berlina a dat session s guru one to one.
Podle dostupnych informaci je to hodne efektivni pri lecbe autoimunitnich onemocneni a zavislosti.
Googluj Kambo clensing
Madical-Strains
Dik za tip :) podivam
crazyben
citace:
Původní příspěvek od Pixxel
tak jsem si dal jednu půlku Albert Hofmanna.

Ja byl mladej prasak... taky pulka... na to s kamosem flaska vodky a nejakej ten gram, fuu to byla jizda :D

Dneska k tomu pristupuju uz jinak, tenkrat slo jen o to "zmatlat se"

BTW. ja byl odvarenej i z blby snickersky a co si budem povidat, nic dobryho v tom neni :D
Jálo
citace:
Původní příspěvek od Madical-Strains
Kavu bych mohl prestat pit jen v prpade ze bych prestal kourit a to se mi opravdu jeste nepodarilo i kdyz to zkousim neustale.

Nepřečetl jsem tady úplně vše, ale pokud teda kouříš, tak úplný základ je PŘESTAT KOUŘIT CIGÁRA. A věř mi, vím co mluvím, kouřil jsem 25 let. Jako nevím, co všechno dneska do těch cigaret dávaj, ale musí to být dobrej mazec! Měl jsem taky furt nějaký zdravotní problémy, ale co nekouřím, je všechno OK. Je to opravdu obrovský rozdíl pro tělo. Dnešní cigára jsou neuvěřitelný svinstvo a tvé problémy v tom mají 100% základ. Nějakej řízek či pořádný brko vůbec neřeš!
Madical-Strains
Jo mas samozrejme pravdu .
A jsem si toho bohuzel vedom .:)
Jálo
Cigára jsou především problém tvé "hlavy". Jasně že tělo nikotin taky vyžaduje, ale to není ta hlavní závislost. Když přestaneš kouřit, tak se nezačneš klepat jak při absťáku po tvrdých drogách protože ti chybí nikotin, ale to nutkání prostě jít a zapálit si, to je ten problém a ten je v hlavě. Samozřejmě když přestaneš kouřit, budeš mít po pár dnech fakt velkou chuť (jak se říká: bude ti lítat huba), ale to trvá cca prvních 14 dnů. Když tohle vydržíš, vydržíš i dál, protože 1) už poznáš ten obrovský rozdíl v tom, jak se budeš cítit a 2) už to nebude tak těžký jako prvních 14 dnů. Navíc ušetříš dost peněz, to je další velká výhoda nekouření. Já si uvědomil, že vlastně dělám totálního kokota našemu systému a to mi taky pomohlo. Kupuju předražený cigára, který mě pomalu zabíjí, ale celou dobu pracuju a k tomu odvádím všechny možný zasraný daně. Věřím, že kdybych nepřestal, tak bych se stěží dožil 60 let (ostatně jako můj táta 54 let RIP), ale celou dobu bych sypal systému jak idiot. Ne fakt díky nechci. Tím neříkám, že se teď určitě dožiju delšího věku, ale vím, že každý den neplatím za svou smrt a je mi líp psychicky i fyzicky. Zkus se na to podívat takhle a třeba ti to taky pomůže.
Madical-Strains
Dnes jsem musel vstavat dokonce uz v 7h. rano :( to byla hruza se prinutit vstat,
v 8 jsem musel byt u Urologa.

Takze ....pred tydnem ve stredu jsem byl opet na tom vysetreni prostaty , ultrazvukem , hnusnym prohmatanim prostaty konecnikem a odberu krve a dnes jsem si byl pro vysledky krve, tak jsem jeste ten tyden abych to nezakrikl cekal na vysledky krve.

Prostata zjevne mensi , na dotyk pruznejsi , nez tomu bylo pred 3 mesici pri poslednim vysetreni :)
PSA v krvi skoro upne v norme ( Nula..cela,a neco) jak uz zdraveho cloveka, pomer PSA v norme.
Ledviny , mocovy mechyr v perfektnim stavu !
Moje moc - ABSOLUTNE BEZ STREPTOKOKU !!! A doktor tvrdil ze uz nemam tak syte zlutou kyselou moc ale skoro cirou , skoro... :)

Pred tremi mesici jsem mel PSA prostaty vysoko pres stupen-5 , coz je silne alarmujici cislo, proto me ihned chtel delat biopsii prostaty kterou sem ale samozrejme odmit ze strachu..
Cetl jsem o tom ze biopsie ma nasledky ztrata potence , docasna nebo dokonce u nekoho i trvala a nasledna docasna inkontinence nebo tez i az u 30% trvala a kdyz opomenu bolest a dluhych 12-15 min odebirani 12.ti vzorku tkane tak sem mel proste z toho hruzu. A jeste stesti ze sem si ji nenechal udelat :D
Kdyby ne tak sem se ted mohl uchcavat do slipu v nejlepsim pripade :D

To mam radost ! :D

Takze... doktor absolutne nechapal jak je to mozny, takovejhle zvrat prej u nikoho jeste nevidel za celou 25 letou praxi v nemocnici , na vsechno se vyptaval, tak sem mu nakonec podal pravdive info.

Tyden uzivani jedle sody , pitny rezim alespon cca 0,75 l vody , Konopny caj 1x denne.
Stejne se tvaril vuci tomu neduverive. :D

Tvrdil me ze napriklad Streptokoku v moci se da jen velmi tezko zbavit.
Ani antibiotika na ne nezabiraji a clovek je udajne odsouzen pokud je jednou ma tak je mit az do smrti.

Takze mam opravdu velkou radost ze jsem tu kuru odkyseleni nepodnikal zbytecne a i kdyz stale hulim a mam kvuli tomu stale nizke PH moci , tak negativni vysledky vysetreni to evidentne nejakym zpusobem v tele zvratilo.

Pak sem se doktora jeste ptal na to....jak jsme o tom diskutovali ze lekari zjistuji PH ranni moci ,tak v nekterych pripadech ano , je to pravda , pri celkovem vysetreni ale rozhodne z toho nevyvozuji zadne zavery.
Je to podle ceskeho lekarstvi udajne uplne jedno kdo ma jake PH moci, proste lekari nic z PH moci nevyvozuji, je to jen jeden z pomocnych udaju kterym se lekari v Cesku moc nezabyvaji.

Takze takhle.... :)
WeedBurger
Ty jo, ty jsi fakt borec! Velká gratulace. Klobouk dolů nad tím, co jsi dokázal, škoda že tohle téma nemůže do síně slávy, spíš by zasloužilo i zveřejnit na nějakých odborných webech nebo někde dal, ať mají i ostatní lidé šanci se poučit z tvého úspěchu. Zkus kontakt na nějaké odborníky nebo co třeba vysoká škola, kde dělají pokusy a výzkum, měl by jsi pro ně podmet. Nevím proč, ale nevidím u tebe karmu pod nickem, asi už jsi překročil maximální hodnoty :D co se biopsie týče, nedivím se ti, do toho bych taky nešel. Každopádně k+ ti posílám.
crazyben
citace:
Původní příspěvek od Madical-Strains
Dnes jsem musel vstavat dokonce uz v 7h. rano :( to byla hruza se prinutit vstat,

:D :D :D

né sorry, kolikrát musim vstávat už ve 4:40 tak mi to přijde trochu vtipný jenom...

Jinak gratulace, zdravi mame jenom jedno :)
Madical-Strains
WeedBurger - Chapu ze je to pravdepodobne mysleno s podtextem ironie .:D
Ale ja jsem za to fakt opravdu moc rad ze u me nastal takovy zvrat v PSA v krvi .
Asi jsem to napsal prilis emotivne prehnane ale bylo to ze srdce a trochu z toho soku , protoze jsem ocekaval to nejhorsi.
Nechtel jsem vubec vzbudit dojem nejakyho "Borce" to opravdu ne.
Nic prevratnyho jsem neudelal , kdyz nekomu potece tzv. zdravotne do bot tak zkusi cokoliv by mu mohlo pomoci .

Crazyben - No ja posledni roky zivota stavam normalne v 7 hodin rano , automaticky jsem se vzdy probudil v tuhle hodinu.
Ale posledni dva mesice , presne receno od te doby co jsem zlepsil ten pitny rezim a snaha o odkyseleni organismu jedlou sodu , ovoce zeleninu , vyhybam se cukru a tak tak spim jak dudek az do 10 hodin tak me to prekvapilo jak je tezky vstat v 7.h :D

Ty vstavas predpokladam do prace, takze pravdepodobne musis vstavat, ale kdybys byl inv.duchodcem tak bys asi spal tak dlouho nez by ses sam od sebe probudil zkratka jak dlouho by te spat telo dovolilo, nebo se mylim ?

Diky :) doufam ze to tak zustane.
Jo a zdravi mem jenom jedno.
crazyben
jo jasny, do prace...

ja si nestezuju ze musim a druhej nemusi, zvlast kdyz vim ze na tom se zdravim nejsi uplne nejlip. Mam doma pritelkyni, ktera na tom taky neni uplne nejlip. Pracuje na polovicni uvazek (vic ji telo nedovoli) ale invalidni duchod ma nejnizsi stupen. A obcas taky poslouchame jen jak se ji nechce, jak simuluje, vzdyt je jeste mlada jak je to mozny a podobny kecy... kdyby jen vedeli, myslim ze by tu almuznu a hned vymenila za to byt zdrava, ale to proste nejde. Co je nejvtipnejsi, ze by vetsina problemu sla chirurgicky odrstranit, ale do toho se doktorum nechce, protoze "pry nechtej rezat do mladyho masa"... tak ji nechaj trpet nez to bude uplne v hajzlu a operace nevyhnutelna. To nepochopim...

Jenom mi to momentalne v ty chvilo prislo trochu vtipny :) jinak mas samozrejme pravdu.
Madical-Strains
To je mi moc lito. :( Jo, kdyby ty nemoci nebyly...tak bychom si lip zily.
WeedBurger
No já to myslel opravdu upřímně. Ze začátku jsem tomu pokusu moc nevěřil, ale výsledky mluví za vše.
Madical-Strains
No , to se nemuze bohuzel uplne overit jesli vysledek mluvi za vse.

Protoze urolog to zpochybnoval to konopi a jedlou sodu a vubec to odkyseleni se mu smal, proste vsechno poprel to... o co jsem se snazil tim ze rikal ze sem mohl mit jen nejaky obycejny zanet a ten zanet sam od sebe pravdepodobne pry odeznel a PSA se mohla srovnat sama od sebe tim ze ten zanet uz tam proste neni.
Ze to byla jen shoda okolnosti-nahoda.

I kdyz zaroven dodal ze tak vysoky PSA u zanetu nebyva.
Pak je taky otazka jesli je pri zanetu prostaty tez spatny pomer PSA , na to jsem se ho zapomel zeptat.
Ten PSA pomer se me taky uplne srovnal.
WeedBurger
Slyšel jsem o doktorce, která byla úplně zaujatá proti konopí a když chtěl kamarád posudek na životní pojištění, napsala mu tam že hulí trávu, zanedbává své zdraví a udělala z něj feťáka.. to bylo drsný a teď mu nikde nechtějí dát lepší pojištění.. někteří doktoři jsou dost skeptický..
Madical-Strains
Jo, bohuze ta vestina.

Ale ty neuroloicky potize me pretrvavaly dva roky , nejmene nez sem se rohoupal jit na vysetreni. Ze by ten zanet trval 2 roky?

Ale i kdyby to byl zanet tak konopi je i protizanetlivy.
Pixxel
Přijde mi, že někteří "doktoři" neboli lidi s papírem jsou celkem omezeni v myšlení. Jedou pouze podle toho co je naučili před desítkami let někde v těch chytrých školách a berou to jako absolutní pravdu. Nemají nadhled a pokrok v medicíně tak trochu ignorují protože ty nové postupy by museli opět studovat a vynaložit navic svou enegrii.
Ten pán s papírem co si myslel, že to je obyčejný zánět tak by si měl ty školy určitě zopakovat. Zánět je reakce těla na nějaký problem v něm samotném. Pokud zkusíme vyřešit problém těla, pak si tělo poradí i se zánětem. Navic už každé malé dítě ví, že konopí je velmi protizánětlivé a celkově podporuje endokanabinoidní systém, který je zásadní pro rovnováhu všech pochodů a dějů v celem těle. Pokud se člověk navíc snaží sám sebe odkyselit, zlepšit svou životosprávu atd, tak je snad jasné, že tělo má možnost bojovat se svými problémy. A pak muže pan s papírem prohlašovat, že to tak nějak samo nó.
O té paní není ani možné prohlašovat že je doktorka. Je to jenom člověk s papírem a s omezeným věděním. Od takových lidí bych se držel dále pokud jde o zdraví. Člověk si vždy může najít svého doktora, který mu vyhovuje. Člověk by ani doktora moc nepotřeboval, kdyby se občas snažil pochopit své tělo a dával mu to co chce a minimalizoval vše, co mu moc nesvědčí. Vše se odvíjí od toho, co má člověk v hlavě;)
Madical-Strains
citace:
Původní příspěvek od Pixxel
Zánět je reakce těla na nějaký problem v něm samotném. Pokud zkusíme vyřešit problém těla, pak si tělo poradí i se zánětem.

Se vsim souhlasim a presne s timhle jsem mu argumentoval :)
Bez premysleni me odpovedel ze sice mam castecne pravdu ale jakykoliv zanet muze odeznit sam od sebe i kdyz neodstranime pricinu .
Telo bojuje s tim zanetem , nekdy vyhrava a nekdy zas prohrava az nakonec ve finale vzdycky prohraje.
Je to jako kdyz ma nekdo v zubu zanet nekolik let obcas to silene boli a obcas prestane az je nakonec clovek stejne casem prinucen jit k zubari.

Je to prof.docent , dokonce ten lekar a je fakt uznavanej .
A je fakt dobrej , vyhledava ho smetanka jako herci a zpevaci.
Dostal jsem se k nemu protekcne jelikoz moje sousedka je zdravotni sestra ktera zna snad kazdyho lekare v Praze..

A co je havni, je hrozne hodnej a trpelivej se mnou a nerad bych ho ztratil.
Proto jmeno nebudu zverejnovat z jistych duvodu :D
usersony
Zdravím :-)
pročetl jsem celé a přidal bych pár svých myšlenek
- k tomu dýchání zkuste wimhof metodu ráno na lačno/denně (30-40 nádechů, poslední výdech a zadržet dech jak dlouho vydržíte/dělat kliky se zadrženým dechem) budete se zlepšovat a nebudete nemocni rýmička a nachlazení
https://www.youtube.com/watch?v=4CAyEdx9YZI
https://www.youtube.com/watch?v=udSM8_7tIpg&t=3s
- k tomu stravování jsem si prošel "jídlo na prvním místě" a "SCD" a teď se to snažím praktikovat s přerušovaným půstem (tělo není odpadkový koš, odšťavňovač a smootie mam taky :-), a co mě zarazilo, že jsou lidi co žijí na práně a ti nejí a nepijí a žijí - čeho všeho je schopná lidská mysl a tělo když v to plně uvěří)
- k mysli a tělu Dr. Bruce Lipton (emoce ovlivňují složení krve a krev-prostředí ovlivňuje co se stane z buňky)
https://www.youtube.com/watch?v=QSNpiO1xvkA
- k pitnému režimu 80% lidí je dehydratovaných
http://zivyzivot.cz/klic-ke-zdravi/
- k vodě s citronem, když jsem sbíral informace o půstu narazil jsem na video kde pán tvrdí, že citron je 10000 silnější citostatikum/zatajené studie
https://www.youtube.com/watch?v=hN0YEbpIMho&t=1834s
- pročítám knížky o vědomí a podvědomí (myšlenky) jak nás to ovlivňuje a prý to tvoří náš život víc než si myslíme
Závěrem: každý jsme trochu jiný a na každého funguje něco jiného :-)
třeba to někomu pomůže nebo ho to nasměruje
PS: Madi s tím kouřením, napiš mi odkud jsi přijedu Tě nakopat do zadku :-)
Čau SONY

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma