Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Gorilla Zkittles 20x,+ bonus 2x600w - Klikni zde pro originální téma
Vodník
Seminka od BarneysFarm

Bonus:
1x
LSD
8 Ball Kush
Blueberry OG
Malana Bomb Auto
Cookies Kush
Pineapple Express Auto
Vodník
1. Start - 2x250 usporky
Vodník
2. Babocka pavi oko :)
Vodník
Jaky nazor mate na usporky? Za mne teda zadna slava, nejvic se tahaji kytky co jsou primo pod nima, ale po stranach zadna slava, proto 14 dni pred prepnutim na 12/12 nasadim jeste sodovky.
Vodník
12.12.2018 Inu 14 dnu uteklo jako voda, dneska je to 1.den na 12/12 .... Inu sodik je sodik :)
Witcher
Vždy mne zajímalo, jak to s těmi úsporkami je... Dle mne, sice máš usporky, ale 2x250W, neměla by náhodou menší odběr 400W soda??? Jinak mam jedno cfl 150w a přijde mi, že to pod tím vubec neroste... opravdu pomalu, ale třeba je to jen sugestivní dojem, než pořádně zakoření, to nevim.
Vodník
Inu mela, ale v ramci usporky bych cekal ze to pojede líp, ale opak je pravdou, myslim ze metalhalidovka radove 150w by nadelala mnohem vic parady jak ta usporka...
Hanskrtek
Gorilla Zkittles na tenle model jsem hodně zvědavý..... určitě sem házej poznatky ! Jinak LSD od B.F. za mě perfektní model ! z 3 semínek parádní fenotypy s hustými tvrdými palicemi..... o účinku ani nemluvím.... totální odrovnávák :D p.s. žádné trippy účinky :D :frog:
Vodník
A co rikate na "spolecny" kvetinac?10*70l substratu... Jinak LSD jsem mel jednou v hydru a taky to byla parada, s tim souhlasim :))
WeedBurger
Čau, co máš dané na dně? Vrstvu keramzitu? Jak řešíš odtok? Jinak super nápad myslím, vyuzijes pro kořeny celý prostor.
SubFocus
250W Úsporky jsou stěží jako 150w HPS. To číslo 250w je ve zkutečnosti světelný výkon nikoliv příkon. Třeba já mám 150w úsporku a dle watt metru žere kolem 95w. Když jsem jí porovnával s 150w MH tak se to vůbec nedá srovnat. Nemám sice měřič lumenů nebo luxů ,ale ten kdo jej má jistě potvrdí. Ta cfl prostě nemá tolik lumen na watt jako hps či mh. Nejlépe bych řekl že na tom je (kvalitní!!!) ledka.

Měl jsem kdysi i tu cfl 250w plug n grow (nevím jestli to ještě dnes existuje, je to přes 10 let) a v boxu 60x60 bylá dobrá, ale už tak moc neprosvítila do hloubky, ale sodík 250w 100x lepší - nesrovnatelné. Pro příště pod to dej jednu 600w mh s jedním luxusním stínidlem nebo 2x250w a budeš mnohem více spokojený. Úsporky jsou v dnešní době již dávno překonány ...
Vodník
250W usporky jsem dostal darem, uz asi vim proc :D Mesic to rostlo pod usporkama a zadna slava, 14 dni soda a rozdil 1000:1...

WeedBurger - kdyz to vemu odspodu - cely box je mirne pod uhlem, jelikoz podlaha ve sklepe je cela vyspadovana. v boxu je plastova plachta, na ni 5cm vrstva keramzitu, na nem substrat. Zalevani zatim resim konvou, voda ze studny, ale do konce tydne bych to chtel predelat na automatiku, Arduino a par senzoru uz je doma, jen to tam namontovat :)
Vodník
Jaky mate nazor na cool tuby? Asi budu muset zrusit klasicka stinidla a nahodit tuby, jelikoz mi to asi krapet preroste :/))
Moatas
Ty bláho, nevím, ale příjde mi to zvláštní.:) Takhle na zem to meduim prásknout. Ten odtok a prosušení média nebude moc kvalitní. Ale pokud to máš už vyzkoušeno a cajk, tak potom jo.
Hanskrtek
Jakou máš výšku místnosti / boxu ? Kytky zastřihni klidně i 2x a používej kolínka na vyplnění prostoru.... Až vyplníš prostor přepni 12/12 a nic nepřeroste ! :)
Vodník
Inu vyzkousene to nemam, je to spis pokus.
Co se vysky stropu tyce cca 190cm... Jinak roste to pekne :)
WeedBurger
Roste to fakt suprově, jak kořeny vyplní substrát, neměl by být problém s prosycháním, ale průplach se bude dělat hůř, budeš to muset hodně prolévat po celé ploše, aby ti tam nezůstávaly zbytky hnojiv. Tiše závidím ten sklep, taky si umím představit takový prostor :D
El Dudelíno
Pěkně na prasáka tatrovka zeminy na podlahu :D
Dobře ty ...

Počkám si na finiš

GL

pic ...
Dobrman942
Jungle
Vodník
To teda :)
Vodník
Tak prvnich 25 dni 12/12...
Vodník
1.
Vodník
Tyden bez dozoru a vody - bezproblemu...
Vodník
Tyden bez dozoru a vody - bezproblemu...
TommyH
Tyvole takovej punk jsem dlouho neviděl :D dobře ty
Vodník
Naleva se to docela hezky:))
Vodník
Jinak pokud by nekdo mel zajem, podelim se o zkusenosti / program / nastaveni sledovani hodnot v boxu. Prozatim jedno cidlo (DHT22 - teplomer + vlhkomer) Data se odesilaji na ThingSpeak, nasledne se stahuji do telefonu...
El Dudelíno
Jo jo o té aplikaci se rozepiš. Kde co a jak. To mě zajímá.
Vodník
Nuze, mereni probiha pomoci tohoto senzoru - https://arduino-shop.cz/arduino/118...1455993178.html

Senzor pripojen k desce WemosD1 - https://arduino-shop.cz/arduino/145...1478466175.html

Data se odesilaji na ThingSpeak - https://thingspeak.com/ - Pomoci tohoto navodu: https://navody.arduino-shop.cz/navo...thingspeak.html

Nasledne na google play staci stahnout widget a nastavit na cteni z ThingSpeak. Data se mi uploaduji na ThingSpeak kazdych 30s. v telefonu probiha obnoveni kazde pul hodiny.

Jeste mam nachystany senzor vlhkosti substratu, ale ten asi aplikuju az v dalsim kole. Cca 20 dni pred koncem uz nema smysl ho davat do boxu...
Jaara
Počkej to máš jako všechno v jednom "květináči"?
Vodník
Aaano, vidis dobre :D :))
Jaara
Taky mě to napadlo, odpadne problém s tím, že jedna je úplně suchá a druhá přelitá. Takhle by to mohlo mít pěkně rovnoměrné podmínky..
Vodník
Presne kvuli tomuhle to testuju, navic ma kazda kytka vice mista na koreny.
A ted otazka za zlateho bludistaka - Nakrmit to jeste nejakym Green sensation nebo necim podobnym, ci to nechat dojet tak jak to je? Do konce cca 14 dni 3 tydny...
Vodník
Uz se to blizi :)
Vodník
Foto za tmy...
Vodník
:)
nikolajmorozov
cau, jede to paradne! mas tam kacko;)

na fotce kde jsou fialovy sisky jsou ve spod fotky videt i zeleny nebo to jsou jen nedostatecne osviceny spodnejsi palice? kolik si na tech 20 semen chytl phen? planuju ten model letos na ven tak jestli by neco z toho mohlo dozrat. :D uz to mas v 58dni jestli dobre pocitam, kdy se muzem tesit na kosu?)))
Vodník
Mno... V boxu precpáno, vrchy jsou fakt mazec, premyslim jestli to nesklidit na 2x... Sundat vrchy a nechat spodky treba jeste tyden dojet. Testováno venku a dost se spodky spravili. No a k te fialove kytce... Je to Blueberry OG, (bonusovka). Jeste je tam coockies kush, myslim, že ten bude všeobecně nejmohutnejší kytka - je na ni vetvi a vrcholovek jak ze dvou goril. Ještě tam byli dva automaty a to Malana bomb auto a pineaple expres. Ty jsem ale radsi pred par tydny sundal, jelikoz jim ostatni kytky sebrali moc svetla(byli vseobecne mensi) no a 12/12 jim asi taky moc nesvedcilo. Ze zkusenosti z venku vim, ze maji obcas automaty tendence hermit, tak jsem nechtel riskovat celou sklizen v podobe kukurice...Mno a model LSD vyrostl jen ze seminka, ale pak se zastavil a nakonec uvadl. Kosu, minimalne prvni kolo bych videl cca na nedeli :)
nikolajmorozov
jj sklidit na 2x chapu.. misto napr. 200 ze spodku bude 270g coz je fajn)) jo aha, tak asi blbe ctu ja myslel ze to jsou vsechno ty gorilly tak se divit ze to ma ruzny barvy :D tak preju co nejvic G!
Vodník
Jinak jeste tu mam jedno foto, gorilka, zahly vrch delka cca 50cm prumer jak pet flaska... takhle kdyby vypadali vsechny...
HVR
citace:
Původní příspěvek od Vodník
A co rikate na "spolecny" kvetinac?10*70l substratu... Jinak LSD jsem mel jednou v hydru a taky to byla parada, s tim souhlasim :))


Taky tak pestuji,sice ne 700l jen 150l ale je to pohoda...dole mam keramzit a 5% sklon at prebytecna voda muze odtect a nestooi to po cele plose a koreny v keramzitu neuhnivaj...
Karlito
Brutální keře. K+
Vodník
Tak Blueberry og je dule, barvicky jak fikus :))
Vodník
Gorilky :3
Vodník
Mno... šupa....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma