Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Chodite si zahulit na ruzne divná místa? - Klikni zde pro originální téma
Kacafir
NAzdar

Tohle forum bych chtel venovat tematu o kourení na ruznych mistech.S kamosama posledni dobou navecer jezdime treba vylezt na nejakou skalu tam si zahulime a pak tam sedime uplne odkaseny aa snazime slest dolu a pak ty cesty lesama po tme bez baterky to jsou poradny depky.


Dnes to bylo jeste lepsi kamos objevil nejakou royhlednu kde je volne pristup tak jsme tam tak v deset vecer dojeli vlezly na vrch a pak uz jen cekaly cesta nazpatek k autu to bylo sileny nikdy jsem se tak nebal.



Nebo na jednom vylete nikdo sebou nemel¨dymku tak jsme hulily z jabka docela v pohode jen to odost vic kope.
Pooh
betonová koule na detskym hristi - squela akustika a psycho
NEBO
treba v noci na venkove mimo vesnici - lehnout si v naproste tme na silnici
blockhead
jo já hulim jenom na divnejch místech. Zrovna předevčírem, asi v 9 večer sme lezli po sqělejch prolejzačkách pro děti, ne takový ty obyčejný ale fakt super-mega-psycho-hardcore prolejzačky. Taxme se tam zkouřili jak prasata a lezli dál a já tam furt někam padal protože sem nějak neovládal svoje nohy...
Britney Spears
Hulila jsem v hulandu na lodi, fresh......
RosSs
To ja nejradši hulim s kámošema někde v lese nebo pěkně vklidu na mezi s fajfkou.To je pohoda
johnykrnda
to MrVoslik:

Visit "Hulba v Brně"!
Kacafir
to rosss: a kdy v tom lese hulite pres den nebo v noci?V noci je to poradny psycho.

No na ty lodi to taky nemuselo byt vubec spatny.
Nektery mista jsou pro tu nasi potrebu jak stvoreny,tak doufam ze bryo budou nejaky fotky abych se s vama o ne podelil.
deno
Já to nějak neřešim - hehe - když chci, tak si zahulim a hotovo... Kdy a kde zrovna sem je mi jedno :) Ale nejroztodivnější místo na co si vzpomenu bylo asi v parlamentu na hajzlíkách... - sme tam měli malinkatej weelet a tam to bylo děsně cool :D
hYp3r
Super misto na joshe je vecer v Moste na Hnevine. Koukate se dolu na osvetleny mesto ktery vypada jako model a kdyz se otocite na druhou stranu na doly tak to vypada jako pristavaci draha na UFO. :c)
KABUTO
To realist:taky jsem k tomu dospěl,neřešim to,ale samo respektuju když to někomu nevoní a snažim se nikoho neomezovat.

k tématu:Mi u más máme spoustu míst,třeba tzv.zmaštěnou zeď,stará obrovská ,kamená zeď,sedáme na ní a zezhora svítí pouliční 150 :)
Pak takoví ty vyhlídky,hulil jsem i na střeše vodárny u Neratovic.
Výlet do lesa,nebo pohul u políčka je jasnej.
Zdar
Kacafir
Jo tak uz tu mam prvni foto na tom stozaru nahore to byla haluz.....

To mate jasnou pravdu ze hulit se dá vsude ,ale proste nektery ty mistecka jsou fakt necim proste jedinecny.
Reewer
Ja sem hulil pod balkonem protidrogoviho poradce...
fakt cool...
fak.gesho
kamos hulil na posledni zvoneni v riditelne, kdyz mu trida zpivala pisnicku, vyfouk do tasky :)

ale to je trochu mimo, no dobry je to treba v Zoo (dvur kralove), tady u nas, prelezem plot a vyhulime se, pak uz staci vybrat ty nej masakry, Ptaci svet, Akvaria, Safari nebo parici se osli - nejvetsi ulet :). Jinak mam rad prirodu, nejlepe se zhulit v telej vecir na nakym kopci, kterej vbiha do lesa nebo do naky visky, mit kolem par dobrejch kamosu a kytaru o zabavu je postarano...

Ale vubec nejlepsi zahuleni bylo asi na key westu (jih floridy) tam je hrozne melky more, 3 kilaky des vodou a mas ji furt po pas :), jednou sem dostal hasik od nakyho rasty to dlouhem alokoholovem rozhovoru moji lamavou anglinou, rano sem vstal kdyz jest nebylo 1000 stupnu a vyrazil co nejdal do vody, tam sem si vyhulil ze skla hasik a pak se vydal na tu nejdelsi cestu v zivote :), masakr hroznej hlavna ta hra barev.

Nekdy (teda v lete) chodime zahulit k Laby k takovymu zeleznymu mostu, to je taky prdel, pridem na most, vytahnem vodnici, strasne se zdunime a pak hups z 5 metru do vody :), je to vostry, ale docela vohubu, chce to aspon jednoho kdo nehuli...

Nebo je dobry v zime vytahnout bezky nebo zzajet na sjezdovky taky docela vysmah... Nejlepci je vyjet na Andela (cerna gora) dat speka a pak hura dolu...
plexis
Bylo to minulou zimu, kosa jako prase (tak - 8), jsem byl s kámošema v Brně a napadlo nás zajít se podívat do botanické zahrady. Před těma mega skleníkama sme se vyhulili a šli dovnitř a hned první skeník suptropický klima (nějakých 40° a 75% vlhkost). Hned jak sme tam došli tak se kámošovy zarozily brýle. To byl z té zymy takový přechod, že sme se tam úplně brutálně vyřezali.:D Ještě když jsme z tama odcházeli tak jsme si každý ztihli utrhnou citróny. Fak to byl docela úlet.:)

Ale jinak kam si pujdu zahulit moc neřešim. Hlavně, aby tam nebyly nějací lidé co by otravovali.
hopsik
Hoj, u nás máme pod kolejema takovou rouru. Dá se v ní být jedině v kleče. Občas tam zajdem s klukama a dáme pár brček. Je to vždycky zážitek. Když tam člověk sedí několik hodin, nad ním neustále jezdí vlaky a přitom dostává příšerný křeče do noh. A nejlepší na tom je, když konečně vylezem ven. Ve chvíly kdy se postavíte tak už zase sedíte protože naše nohy jsou na následujících 15minut vyřazeny z provozu.P.s.:Každý dostane klaustrofobii,někdo to překoná, někdo ne! Pro slabší povahy nedoporučuju!
Kacafir
YDarec prijel jsem z Prahy tak mam dalsi mista jao na hjzlech v multikinu nebo na balkone divadla vsude takovy rychlovky sorry aůle jsu trochu zmastenej tak mozna pisu sracky.:)
thc_george
No teď si fakt nevzpomenu na žádný zvláštní místa, teda jestli se do toho nepočítá třeba hulení v posteli na intru, ve třídě, po schodech z intru do školy a tak.. jo to byly časy.. No nedávno sme vlastně se smallholderem byli v Lucky Baru v Český Lípě.. Když už tam bylo jenom tak na dva prásky, tak už se ta servírka řítila k nám a řvala: "No to si děláte prdel né s tou trávou?!...Tak to aspoň típni ne.. Dopite to, zaplaťte a vypadněte"...Tak sme museli jít "pařit" jinam no :) No pak sem hulil v Tescu kde sem dělal, ale na tom mym místě naštěstí nebyla kamera, takže to bylo v klidku.
Je toho hodně, ale já už sem dneska docela unavenej..:frog:
Total Lama
s kamaratmi teraz chodime do kamenolomu, fuckt haluz
hned vedla je luka, po ktorej behaju ovce, (alebo to boli kravy?, ani neviem :-)) s pastierom
vzdy nas chyti strasna depka, ked nas vydi alebo pocuje ako vyvadzame
to je potom vzdy: "Pici, myslite ze nas bolo vidiet?"
"Pocul nas?"
"Kurva ja ostanem tu za stromami, nechcem tam ist, aby ma nevidel"...

lutujem toho pastiera ...
jumpp
takze my chodime u nas ne kostelu je to tam na nejvetsim kopci v okoli a je to tm fakt super tam se necha sedet a cumet do kraje fakt celej den a ten zapad co tam je videt je to maskr
Nedávno sem hulil na zrušeným hřbitově ve Stříbře, fakt v noci nářez. Ty noční zvuky jsou prostě hutný.Jinak neřešim, kde hulit, klidně bych si zapáli uprostřed náměstí..
Total Lama
teraz si spominam ako sme raz v noci hulili afgansky hash v kostole :)
mal som strasnu chut zahrat si na organe :-)
cez okna presvitalo jemne svetlo a osvetlovalo vsetky tie malby a fresky - posobilo to na nas brutalnym dojmom
Nikodym
Nám se podařilo s kámošema přes léto uskutečnit pár akcí, kdy jsme zajeli někam do přírody, vydupali na kopec a zhulení pozorovali západ slunce. Pak jsme tam přespali a druhý den ráno šup do práce. Je to mocný zážitek. Třeba pozorovat, jak se o kus dál spouští z nebe provazce vody, zatímco my se válíme na sluníčku v trávě nebo vidět bouřkové mraky ozářené sluncem. Pro ilustraci jeden obr.:
Kacafir
Dneska jsme s kamosem hulili na posedu u lesa a pak nas to nejak nadchlo tak jsme sli do toho lesa hledat houby,ale nic jsme nenasli.
Kacafir
JAk se blíží zima tak uy neni tolik krásnejch míst v přírodě ,tak už se musí vyhledávat místa jinde.Dneska jsem si dal asi dva šluky na hajzlech lekařsky fakulty
James
Párkrát jsem pohulil v noci v jedné vesnici kousek od naší chaty na hřbitově uprostřd byl ohromnej kamenej kříž a pod ním lavička s výhledem na skoro celej hřbitov byl jsem tam zrovna asi o nějakém svátku mrtvých většina hrobů byla ozářená svíčkami byl to hukot pak taky nezapomenu na projíždku na sečskou přehradu-dojít pěšky na silnici vedoucí přímo přes přehradu zaseknout se na vyhlídkovém balkonku s rozhledem na ohromnej sráz nebo na zřícenině hradu Lichnice rozhled v noci je tam úplně neskutečnej světla měst tam od tud vytvářejí z různých míst různé obrazce
Nedávno jsem hulil na dětský prolejzačce uprostřed města v noci. Dost dobrý, zvlášť když skupinka dospělejch maníků blbne na zakroucený skluzavce.
Dude
hm, teď o víkendu v jednom NON STOP SPORT BARU - to bylo hodně divný místo:eek:
Kacafir
NO tak to mas opravdu asi nejdivnejsi misto z tech co tady jsou vyjmenovany.Nemohl bys me napsat jak se pod tou vodou huli??
Dude
pod vodou? deš plavat - vezmeš brejle, šnorchl - na šnorchl přidělaš kotel, nacpeš, odpálíš a plaveš:D:D
To my si s kamosema zalezem do lesa. Odpalime jointa a poslouchame zvuky v lese je to docela hukot.... zvlast kdyz slysite praskat vetvicky, jako kdyby k vam nekdo sel.
Puchyn
Tak muj dorej joint byl ted na slovensku kdy sme s kamosem zahulily ve 2094m.n.m a uzivali si to krasny Tatransky ticho a studenej vonavej vitr a pak jeste spek cestou dolu v kabinkovy lanovce to byl taky vejvar byly sme jak dymovnice.rad si uzivam todle uvolneni jen s dobrejma lidmama a na dorejch misech.Ten zachodek v parlamentu je dobrej.
Lahvan_FlaskiCZ
citace:
Původní příspěvek od sSMash
A víte kam chodime hulit my?nevíte?...no přece na letadlo!A který dokonce bylo připravený pro Fidela,hehe.Btw-je u dálnice a dá se krásně na něj vylízt a výhled je tam fuckt sssuprovej...doporučuji pro trasu Praha-Liberec,hehehe



4sSMash: ozvi se mi do PM, bydlime ve stejnem meste. :jumper:
snakeeater
rekl bych, ze je hodne dulezity misto, kde se huli. ja chodivam nejcasteji hulit na takovy uplne skryty misto, kde se skladuji pneumatiky z jednech zavodu(ecce homo) a mi po tom vzdycky skacem uplne skoureni a delame treba zavody, kdo ty gumy drive presprintuje.
ale misto je opravdu dulezity. vzdycky nez se zhulim, tak si to cely kolem sebe prohlednu a pak az jsem v marastu, tak koumu, jak je to vsechno najednou jiny. misto je fakt dulezity typci! hulte jak o zivot na cool mistech! peace!
kenstrm
Najlepsie je to doma na balkone, ked mate niekoho doma, ale viete, ze vas nepristihne.
Alebo sa vecer vybrat do skoly (nas pavilon sa nezamyka) a trieda zvykne byt tiez otvorena (ved ani nie je co ukradnut) a sadnut si s kamaratmi do lavice a sfajcit sa.
Lampick
No to ja hulim na divnych mistech skoro porad...doma me to uz ani nebavi...posledni dobou tak nejvic v pristavu u zapadajiciho slunce[bydlim v Irsku] anebo treba na hrbitovech[maji tady vsude takovy ty obrovsky keltsky krize] anebo taky v botanicky zahrade a tak...
hanss
je to pohoda udělat si vylet nekam na kopec a dat si tam brko,jeli jsme s kamošema na brko na smrk (to je na Ostravici)a nějak jsme tam zabloudili a najednou se pred nama objevil nějakej chlapek a my ho malem srazili,jen tak tak uskočil do prikopu,kamoš co řídil byl s toho pěkně v piči
Marcel
Tak to já chodím hulit na hřbitov hlavně o dušičkách!!!!
Olšany jsou fakt super ! Úpně hustej úlet motat se mezi těma svíčkama a krucifixama a hrobkama.
Lung Killer
na hrbitov jen strasit :vampire: nejlepsi je zavesit se na detskym hristi za nohy hlavou dolu a davat si iontika :D naprosto the best
ganja*dwarf
zkuste si někdo někdy zahulit v páře.......my máme ve škole dost krutý podmínky pro hulení,ale ve sklepě,kde jsou dílny,tam sou hajzly,kam chodí kouřit celá school.vychytává to tam občas ředitel,ale aby jsme zabránili podezření (na těch hajzlech máme i sprchu) zapli sme sprchu a čekali na páru...když tam nebylo vidět na krok,vodpálili sme klouba....opakovaně..... to člověka rozbombí tak neuvěřitelně moc,a přitom tak divně,že neví,jak je zhulenej,jakej z toho má pocit,atd...ale můžu jen doporučit....... :)
freshman
Ja už sem z tech "osvedcenejch mist" docela znudenej, kolikrat je to strasny dilema, kam jet....... pojedeme tam a tam? neee, tam sem byl včeraa....tak pojedem tam ? neee, tam sem byl dopoledne.....tak pojedem tam ? neeee, tam ted huli nekdo jinej.........a tam ?neee to je debilni misto... nekdy, kdyz mam faakt velkou chut na brko a nechci resit zadny misto tak proste zastavim uplne naahodne, treba pred obchodakem, nebo v rade aut podel silnice, taky uz sme zastavili normalne na ceste, jen sem dal vystrazny a lehce se odklidil na krajnici......jakykoliv odbocky na pole, do lesa, vojensky prostory, slepy ulice kdovíkam.... to sou poslední dobou nejvyužívanější místa na zhul....jo a vlastně sem se zprasil minulej tejden v myčce s autem, dal jsem si jen lehce do fajky, a to byla taky fain, ale to mytí trvá chvíli, hlavně okýnka musí bejt zavřený....když se rozsvítil zelenej semafor abych vyjel, napadlo mě že chvíli počkam, jestli to maj softvérově nějak ošetřený....... nevim, týpek co čekal za mnou venku mě vytroubil :-)
Jack_Herer
Jj, to je na tom to nejlepší, vyhlídnout si nějaký divný a opravdu pěkný místo a tam pořádně zahulit :D To místo nemusí bej ani moc opuštěný, třeba minule jsme s kámoši hulili u pilíře jednoho mostu, kolem chodili lidi, ale nám to bylo fuck, ještě jsem si z nich dělali srandu, jak na nás divně koukaj :) Ten pilíř sme si nevybrali jen tak náhodou. Vybrali sme ho proto, že všude jinde byl ještě sníh anebo mokro, ale tam bylo sucho a krásně tam pražilo sluníčko :) Takže je důležitý, aby to místo mělo něco do sebe, třeba když je zima a všude sníh a vy si najdete místo, kde sníh není a praží tam Slunce, to je pak vyvar! Nebo v létě chodíme někam hodně daleko do přírody, kam nikdo nechodí a když se nám podaří najít si místo s nějakou vyhlídkou, tak je to fakt bomba a hulíme tam a hulíme a vůbec se nám z tama nechce odejít. Minulý léto sme s kámoši vychytali parádního fleka na skalách ze kterýho je vidět celý Slezsko vč. Ostravy a Opavy a také kus Polska-prostě výhled asi 120Km daleko :D
jamal23
ja dost casto huulim u mna vo vchode na jednotke...potom sa zabaavam na reakciach mojich susedov ktorii nadavaju ze co to tu tak smrdii...
snakeeater
nam rozkopavaji cely mesto a davaji pod zem takovy obrovsky kamenny valce....meli venku vyskladany tri patra techhle valcu(jeden mel prumer tak 1.5m). jsme s kamosem vlezli uplne do toho horniho, nasadili kapuce a zacalo se balit. kdyz se ubalilo, zacalo se hulit. kolem chodili lidi a kdyz se koukli na ty valce, tak z toho horniho akorat couhala hlava myho kamosa v kapuci se spekem v hube - uplne v pici - a pritom volal na lidi "Mir a lasku!!". fakt mazec.
defobin
já myslim,že na osobák u ledovcovyho jezera v rakouskejch alpách nemá absolutně nic
Lááá...
Sachty v Brne pod Stranskou skalou. Doporucuju :)
pyroman.cz
mno jelikož vlastním svou chatku , tak tam sou kalby jak prase :D :D:D ale jen v létě , protože je tam zima , je to ottiž takovej srub :D
ziki23
Ja s jednim kamoshem obcas jezdim autem na ruzny mista: rozhledny, skaly, hory,... On je ale clovek kterej nema zadnej orintacni smysl a nejlepsi je pri zpatecni ceste - este k tomu kdyz je zhulenej, skoro pokazdy kdyz jedem na novy misto tak zabloudime :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma