Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Štart-Cieľ 12-12, LED VERO29- 190W, - Klikni zde pro originální téma
kofein76
Po neuspešnom outdoore som rozsvietil box. Teto raz však budem svietiť od začiatku do konca 12/12. AK47 je strain so slušným výnosom tak som zvedavý ako to zvládne na 12/12. KLíčenie nebolo bez problémov. 3 rastliny vyklíčili o dosť neskôr ako prvé dve ale teraz ich už celkom slušne dobehli. Som zvedavý s akým časovým rozdielom prepnú na kvet. Za posledné dva dni dosť poskočili tak myslím že už prepínajú. Trochu som ich poohýbal, podrátoval aby sa svetlo dostalo všade.

Osádka: 5x AK-47 Serious Seeds / Fem
Box:60x60x160
Svetlo: LED-Vero29-90CRI 190W
Odťah: TT125 + pacháč
Ofuk: 15cm
Hnojky: Biobiz Grow, Bloom
Hlina: Biobiz Light mix
kofein76
.
kofein76
..
Krteček1
Ahoj, to je supr, že tu je také někdo s malým boxem, s Verem a ještě jedeš od semínka, držím palce a budu sledovat. Pošli fotku Tvého světla.
kofein76
Tak dnes je to tuším 32 deň od vyklíčenia. Zatiaě ani na jednej nepozorujem kvet. Tak som ich ešte trochu poohýbal a nakŕmil Grow aj Bloom.
Rombero
Ahoj,tak co jak pokracujes?
kofein76
Zdar. Tak dnes to máme približne 47 deň od vyklíčenia. Škoda že sa neviem presne koľkatý deň kvetu to už je. Pri pestovaní len v 12 hodinovej periode sa to nedá presne určiť. Aspoň pár foto. Mal som problémy s masívnym žltnutím spodných listov. Hneď som meral vstupné aj výstupné PH ale všetko bolo v norme. Nakoniec som si všimol že prepínacie hodiny na odťah blbnú a vynechávajú a ako naschval mi zblbol aj digitalny hydrometer a ukazoval max vlhkosť 37%. Keď som ho vymenil hneď ukazoval 79%. Vymenil som hodiny aj hydrometer a chvála bohu listy prestali žltnúť a flakatieť.
Takto to teraz v boxe vyzerá.
Foto 2 nejaký malý mutantík Vyzerá to ako dve šišky na jednej stonke.
kofein76
,
BRooT
Můžeš to aspoň přibližně vypočítat

Od vykouknutí děložních lístků kytka potřebuje 22-28 dní aby vyzrála k "pohlavní dospělosti" a mohla začít ukazovat svoje pohlaví, tedy květy nebo pylové pytlíky.

Dal bych průměr, že tvoje kytky potřebovali cca 24 dní aby dospěly. Takže 47-24=23... Tudíž přibližně (vážně přibližně :D :) ) Jsi cca v 3,5 týdnu květu, což by i podle vzhledu AKčka odpovídalo :) Držím palce
mladejzahradnik
Hele proč vlastně svítíš 12/12 od začátku? Šetříš na elektrice? Nebo to je nějakej hard core trénink pro ně?
BRooT
Podle toho co píše to chtěl prostě zkusit a ty kytce je to těch prvních 24 dní jedno jak svítí
Growoli
Zajímavý experiment... Boří to zvyklosti všech tak. Uvidíme co. Z toho bude, držím pěsti
kofein76
Presne ako pise BRoot. Celkom ma zaujima kolko sa da spravit pri minimalnych nakladoch. Tj LED + kratsi cas na raste.
Kirovecz
Na tohle jsem určitě zvědavej. Jak je máš zatim velký?
kofein76
Tak mám prví krát v živote SMUTNICE. Musel som pracovne na dva týždne odcestovať. Manželka dostala inštrukcie ako zalievať hnojiť proste všetko. Včera som sa vrátil a manželka na mňa kričala že všetko parádne zvládla. Nezabudla zalievať a ani sa jej nepodarilo preliať bola normálne na seba pyšná. Potom z nej vyliezlo že je tam ale nejak moc mušiek. Už som vedel ktorá bije. Pozrel do stanu. Rastliny vôbec za tie dva týždne nepodrástli, nezačali sa nafukovať a začali blednúť listy. Síce sa pekne orosujú ale je to bieda. Rýchlo som zavesil lepové dosky. Dnes som ich menil lebo boli úplne plné. Do zalievky hneď začal pridávať Root juice na podporu koreňov. Tak som zvedavý.
kofein76
Malý UPDATE po dlhej dobe. Rastliny sú v úbohom stave vďaka smutniciam ale lepové dosky zabrali a druhú generáciu už nestihli naložiť do hliny.
Dostávali Root stimulátor nech ešte aka také korene dorastú.
Slečny sú už týždeň na vode a budúci týždeň bude konečne kosa.
kofein76
Posledné foto: Dvojitá šiška na tú som mooooooc zvedavý
Kozák
Ta dvojitá palice je zajímavá, nikdy jsem nic podobného neviděl.
(v budoucnu) jsem také chtěl jet 12/12, ale dočetl jsem se, že alespoň první týden nebo dva je lepší svítit 18h, že to kytičkám udělá dobře. - nemám to odzkoušené, jen načtené info!

Za mě krása, sledují a K+.
kofein76
Myslím že netrpí žiadnym stresom z 12 hodinovej periody na raste. Jedine že chýba cca 120 hod rastu čo sa môže odzrkadliť na výnose aj keď myslím že pri takýchto malovatažnych indoor pestoch ten výnos sa o veĺa nezmenši.
atletico
Pre teba je 190w mala watáž :) ty srandista..
kofein76
Tak dnes prebehla kosa. Pacháč nestíhal. Po celej miestnosti mám krásnu vôňu a preto si nemôžem ani pozvať nijakú návštevu.
Tu je pár foto zo zberu
kofein76
.
kofein76
.
DrGrinspoon
Koľko tipuješ odhadom g? Ja by som tipol tak 100-110g ale fotky vždy dosť skresľujú
kofein76
Netrúfam si odhadnúť ale 100 tam nebude ani zďaleka. Aj keď AK-čko je slušný model na výnos. Keď som vybral rastlinu z kochlíku tak korene boli v žalostnom stave. Uvidíme po usušení. Nikdy ma výnos nejak nezaujímal ale teraz to povážim dôkladne aby som mohol urobiť nejaký záver z pestu 12/12
TvoRCorp
Ahoj ..122 myslím aj víc..ale jak říká DrGrinspoon skresluji fotky ..peknyMoc.. chci se zeptat - kdy strihas listy pod hlavními větvemi.. :)
jablickar
Mas to pěkné ! K+
kofein76
Tak mame usušené a trošku spodkov ochutnaných.
Celkovo toho bolo 97g z piatich rastlín.
Dym ešte trochu škrábal a rozkašlal ma. Po cca 2min to začalo nabiehať pekne pomaly, trvalo to asi 15 min pokým to došlo na vrchol. Úplne mi to rozhodilo orientáciu v čase. Každá minúta mala asi 3hod. Ale keď som si to prestal všímať tak som si uvedomil pekný euforický stav. Uvídime ako sa to bude chovať po odležaní.
kofein76
. Škoda tých smutníc. Výnosovo to mohlo byť o trochu lepšie. AK47 je výnosovo slušná genetika tak to zachránila. Keby som vyplnil celý box ( Zmestí sa mi tam 9-6.5l kvetináčov) tak myslím že tých 160g by sa dalo spraviť aj pri 12/12 perióde.
Rombero
Ahoj no vynos neni zadna hitparada,ale dotahl jsi to do konce.co si myslis celkove o tomto pestu?tech 9 kytek by bylo asi fakt lepsi ne?a v budoucnu pojedes jeste nekdy 12/12?taky se to chystam v budoucnu zkusit.a pojedes ted neco noveho?
Growoli
Palice vypadaji moc chutne👍🙂ja myslim ze na 190w 12h periodu+smutnice to neni vubec spatny tech 100g
rasty
Ahoj.
Prosím co to máš za světlo? Od koho? Dík za info.
Rasty
kofein76
To rasty: Čau. Kupoval som to ako skladačku v ALUKRAFT.
VERO 29 gen.7 CRI 90 190w


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma