Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

Stránky: [1] 2 
hulit pri nemoci?? - Klikni zde pro originální téma
Mr.Floopy
Prave sem nemocnej vubec nevim co mi je mam teplotu a cejtim se jak po poradny ganja party a to sem dneska nemel ani prdika.

zajimalo by me jestli kdys jste nemocny tak jestli hulite(myslim na tu nemoc) , ja to parkrat zkousel a spek kterej by me za normalnich okolnosti zhulil do pohody me ted (kdys sem nemocnej) zkope do kulicky.
taky bych rad vedel jestli to neni vic skodlivejsi,proste jestli telo nedostava vetsi bomby treba na plice nebo mozek.
blockhead
čau,

no asi ti moc neporadim, jenom chci říct že sem párkrát hulil dyž sem byl nemocnej jakože pracovně neschopnej. Nachlazení nebo něco takovýho ,prostě kašel a potom rýma. Hulil sem tak 3x denně (!!!) a vyléčil sem se asi za 3 dny. Sice sem po brku dycky vychrchlal takovej hněděj hnus ale nějak mi to tu nemoc nezhoršilo. Řek bych že to blo spíš příjemný bejt takhle nemocnej
Mr.Floopy
hmmmmm ,ukecal jsi me asi pujdu ven si dat brcko a kuknout na kapelu BLACK MILK...mame ted ve meste slavnosti a radnice je objednala na 19 hodinu.
Taker
A co antibiotika? Kámoš byl nedávno na těhle šitech a tak si se mnou rači nedal. Nevíte jestli se účinek antibiotik nějak tluče s trávou (jako je to třeba u chlastu - prášek, 3 pifka, konec)?
blockhead
já byl loni touhle dobou nemocnej, měl sem zánět průdušek a byl nějakej strašně zkurvenej tak mi doktorka napsala antibiotika a měl sem tejden ležet doma. Jenže měl sem zrovna jet do Belgie na výměnnej pobyt taxem si řek že si to nenechám ujít, vzal sem hulení, prášky a jel. Každej den sem musel brát 2 prášky v určitej čas. A jelikož belgičani sou taky starý kaliči taxme byli furt někde v hospodě a nalejvali se všichni pivem. Akorát sem si trochu hlídal čas a vždycky zapil prášek pivem. Pak do toho ještě brka no a byl sem docela slušne na káry. Ale vyléčil sem se v pohodě a snad to na mě žádný následky nenechalo
PiosOne
já taky hulil při angíně a všechno bylo OK, délka léčby byla stejná jako když jsem nic nehulil. jenom před sedimentací jsem na dva dny vysadil. řekl bych, že hulit se při nemoci dá, ale taky to dá organismu pěkně zabrat (samozdřejmě záleží na nemoci).
breeder
Tak jak píše blockhead:

citace:
Původní příspěvek od blockhead
čau,

no asi ti moc neporadim, jenom chci říct že sem párkrát hulil dyž sem byl nemocnej jakože pracovně neschopnej. Nachlazení nebo něco takovýho ,prostě kašel a potom rýma. Hulil sem tak 3x denně (!!!) a vyléčil sem se asi za 3 dny. Sice sem po brku dycky vychrchlal takovej hněděj hnus ale nějak mi to tu nemoc nezhoršilo. Řek bych že to blo spíš příjemný bejt takhle nemocnej


Marihuana se používá při průduškových onemocnění pro její
dráždivost k vykašlávání hlenů a pro roztahování průdušek(průdušnic),

V Asii a Africe ve směsi ke kouření proti astmatu a bronchitidě
Taker
Dobrá, dobrá
při první příležitosti du do toho...
Kater
Akorát bacha na to, že můžete mít silně introspektivní stavy, při kterých vám tráva ukáže vaše nemocné tělo jako smrtelně nemocné - to se mi při chřipce stalo a dlouho jsem to rozdýchával. Chce to asi nějaké pozitivní podněty a moc nemyslet na ty bacily a viry v těle.
Taker
Jasný, nevypalovat se rači sám a spíš pozvat kámíky a pořádně to rozject.
Killdarian
Antibiotika se klidně můžou brát na chlast. To říkají doktoři jen tak, že by se to nemělo. Mám pár známých doktorů a ti říkali, že se to může. A na hulení určitě taky.
Taker
No jasně že se může chlastat na antibiotika, jenže zkus co s tebou udělá pár pivek po práškách. Myslim že se pak nepoznáš. (a ostatní taky ne)
bioafgan
moc by som do tej choroby nehulil. Hulenim sa oslabuje organizmus a pri chorobe uz ho mas oslabeny v dost velkej miere. Nie som lekar, ale mohlo by to podla mna skoncit dost zle.
Killdarian
to je pravda. zrovna te
ď sem nemocnej.Radsi nehulim. stejne si potrubuju dat pauzu. Tu dlouhou caru huleni tahnu uz dost dlouho.
Ahoy
Jsme na tom asi každej jinak.Já, když jsem nemocnej, zahulím si.
Opravdu mi to prospěje od bolení hlavy, ztlumí aji bolest v krku a dokonce aji pomůže od horečky.ALE! Chce to hulit o nemoci zdravě.Dát si prdíka z lampy bohatě stačí, než se úplně zhulit a vysílit tak svůj organismus...
igee
ja kdyz na me de choroba (jako boleni v krku, nebo dyz mi zacina bejt blbe) a dam si brko, tak vetsinou problemy skoro hned zmizej.. taky jak kdy, ale fakt bych rek, ze me to hafokrat vylecilo (mozna i nahoda..?) ;)
thcpalice
podle me 90 procent te celkove nemoci zavisi na psychickem stavu cloveka takze kdyz sa poradne zkouris v dobrem prostredi a se svoji bandickou tak ti to pomuze ale horsi je kdyz sa zkuoris do lehce negativna to je horsi. parkrat se mi to stalo a v leze pod perinou se to hooodne spatne rozdychava
rakous
O problémech s užíváním alkoholu pokud užíváte antibiotika ví asi každý a potvrdí to každý lékař, ale jak je to s THC. Nevíto to něgdo??? Či nějaké vlastní zkušenosti??? Dikec
mydena
Buď THC,nebo alkohol.Můžeš i obojí,ale je to potom mazec.Co se týče vlivu na zdraví, myslím si,že když hulit tak raději bez alkoholu a než chlastat tak raději zahulit.Domnívám se, že konzumace alkoholu+THC je lepší nežli užívat alkohol samotný, protože /alespoň na mě/ funguje, že čím více hulím,tím méně alkoholu vypiju a raději přejdu na nealko.THC jakýmsi způsobem omezuje požívání alkoholu.Myslím si,že THC+alkohol nemají spolu výrazný vliv na organismus.Ale ta cesta domů potom...:)
HIND
ja nemam probleeem alkohol + THC,.a jak sa ide domov




paaaaaaaradne

PS:hlavne ked mas zosebou prehravac,pustis si do usi muzik aides aj 100kilometrov ani otom nevies a uzijes si to,aspon ja,.
Reewer
Tenhle tejden sem byl nemocnej. Kašel, rýma, teptlota 37. Takže pohodička, Normálně hulim 1x nebo 2x týdně. Teď jsem hulil 1x nebo 2x denně. Pomohlo mi to: Zabavil jsem se. Líp se mi vykašlávalo. Tělo bylo takový uklidněný. Všechno bylo ok...
Neson
Mám vyzkoušený, že co se týče bolesti (hlava, v krku, břicho, atd.), tak trava strčí všechny prášky do kapsy a nedám na ní dopustit. Moje kámoška například trpěla hroznejma bolestma hlavy, vždycky se z toho poblila a někdy jí museli odvést i do nemocnice na kapačku. Od tý doby co začala pravidelně hulit je naprosto vyléčená.

Ale ...... zrovna teď jsem nemocnej - mám zanět dýchacích cest a beru antibiotika, tak jsem si řek, že si zahulim, ale co bylo potom, to bych nikomu nepřál (no, pár lidí by se možná našlo :) - myslel jsem, že už se nikdy nenadechnu a plíce jsem měl v jednom ohni a další dva dny jsem vykašlával takový slizký šedivozelený hrudky.
Z (nejen) vlasní zkušenosti vám radim: při zánětlivých onemocněních nehulte!!!!!
adam13
jednim slovem nedoporucuju .. THC+antibiotika je xkrát vetsi magrorárna nez kdyz to prepisknes s chlastem a hulcem... :D
lordWilliam
Když to vezmeš do důsledků tak antibiotika jsou v podstatě látky co by se dali označit ( a dříve se tak i označovali) za drogy (droga obecně je účinná látka zanechávající na organismu blahý či neblahý vliv {nebo tak nějak}:-°) A já zastávám názor že drogy se kombinovat nemají.

A natoš antibiotika s něčím, když už jsem nemocnej a musím je brát tak přece nebudu chlastat a hulit ;-°)
mydena
Aha... Špatně jsem si přečetl otázku,ale teď už vím... Antibiotika+THC=nevím.Nemám zkušenosti,proto nezkouším.Antibiotika nepoužívám,dávám přednost přírodě a sugesci.
Robie
asi záleží na tom jaký, z vlastní a kémovo zkušenosti nedoporučuju hulit na tetracyklinový antibiotika, to seš potom unavenej a zničenej jak kdybys přeházel tatrovku písku mečem :)
canman
podle me zkusenosti celkem nic bral jsem augmentin celkem brutal antibiotika parkrat jsem do toho zahulil protoze jsem se doma nudil proste normal zhulenost asi to pusobi u kazdyho jinak
Chláma
Hulení a antibiotika jsou celkem v klidu, ale nic se nesmí přehánět, ať nedopadnete jako já :) Dal jsem si totiž 6 ibalginů 400 a docela hůstý... nálada se zvýšila tak o 50% ale tak po pár hodinách docela hrubej KOMATTTT .. Ale jinak fakt v klidu... Nechcípnete na to :)
Mr.Ja
Presne jak tady zaznelo.Od bolesti hlavi mi to casto pomuze.Ted jsem doma s neakym nastidnutim.A jis od stredy s touto chorobou bojuji.Zatim marne.Ale kdys v patej jsem si dal buka hned mi bylo lip.
Mr.Ja
a dnes jsem ready
virgill
ibalgin? voe to nenji anti-B ale analgetikum a docela husty doporucuje se pri jidle pokud to nesnasite na zaludek protoze je to celkem hardcore takze tech sest na jeden zatah no bud rad zes dopad jaxs dopad........a stim "v fklidu nechcipnete na to" ja bych na to chcipl urcite a ostatni podle telesne vahy. takze POZOR NA TO!
wendy
to já když mam treba rymu tak si zahulim a ryma nikde tak nevim ale me hulení léčí
cityman
moje zkusenosti jsou takove, ze pokud mam zvysenou teplotu, huleni mi vzdy jen pritizi. Stejne to bylo, kdyz jsem si dal slivku na vyleceni. Takze osobne bych to moc nedoporucoval...
THCjahoda
Zdar pánové...
Tenhle tejden jsem byl taky nemocnej a protože jsem si koupili s Mr.Mansonem hustou malou vodnici,tak jseme zkusili dát "zelenou medycínu" a žádný změny nebyly...možná se mi líp vykašlávalo,ale určitě to nezhoršilo :wink:
Mr. Manson
Jen opadl ten pocit nemoci a nahradil ho pocit zhulení...

Jinak absolutně žádný zhoršení stavu.
Jock Horror
Když jsem nemocný, tak hulím pravidelně, ptozože mám vyzkoušené, že to pomáhá proti téměr vsemu (rýma, bolest v krku, bolest hlavy, teplota). Ale když jsem měl zápal plic a byl jsem v nemocnici, tak se tam za mnou stavoval kámoš, měl sebou nějaké špeky, tak jsme to zbombili na hajzlu. Byl jsem vyhulený asi tak po 2 prdech, i když predtím sem si musel zhulit speka sám toho samýho modelu, abych vůbec něco cítil. Ze začátku mi bylo fajně, ale jakmile mi zkončil stav, tak jsem kaslal jako prase, div mi to nerozervalo plíce. Kašlal jsem i krev. Bylo to dost hnusné, ale celkově vzato je hulení na nemoc v pohodě, ale na zápal plic fakt vřele nedoporučuju :)
fnuk
minule takto chorý - kašel,nádcha, som išiel zahulit+pivečka+stolný futbalek a tu noc by som neprial ani najväčšiemu nepriateľovi.:grrr:
utecenec
Kdyz sem pukal pri chorobe uvolnil sem se.Bylo hned trochu lepe.pak kdyz to preslo tak sem byl zas tam kde predtim.Myslim ze to nejak neovlivnuje kdyz ses chori.pohodka!Mozna se mi to jen zdalo.HAHA!
Chemik
Na antibiotika se může normálně hulit. Ale už jsem byl na cestě k vyléčení, tak nevím co to udělá když máte teplotu, je vám horko, potíte se jako prase, je vám blbě, nemůžete jest neb hážete tyčky a ste slabí, že neudržíte fajku a ruce se vám klepou že nesmotnete špeka.
inVALIDa
moje Reakce na:

1/Kašel - Zlepší dýchání tak na 0.5 hodky. Pak mírné zhoršení.
- Na doléčení kašle nevhodné. (díky thc. jsem se úplně nedoléčil cca. 2mesice protoze jsem furt hulil)


2/ Antibiotika - cca ve 14ti jsem si vzal posledni tabletku a sel hulit
vysledek= (absolutní přehulenost
(bylo mi tak blbe ze jsem lezel a byl rad ze to
davam))- po 5h spanku vse OK


-v 18 jsem pukal na antibiotickach
(3tablety/300kc) a VSE OK (i alkohol)
Já sem čet, že prej byse mělo dávat ke každýmu léku trocha tý mařky, že prej to zvýší účinnost toho léku. nevim, jestli to platí na orální způsob, ale myslim že je lepší , když to nevyhulíte, ale uděláte s tim něco jinýho. A koncentrace fakt nevim...
herb,mrs. herb
Když sem nemocná tak nějak "lehce"-obyč. rýma+kašel,tak hulit neni žádnej problém.-vlastně bych v posteli jinak ani nevydržela(ale když o vás někdo pečuje..)..Ale pozor na ty antibiotika-měla sem teď v zimě lehčí(začínající zápal plic),a byla sem doma-abych nenakazila starýho babičku,a on ke mě přišel,a že vyměnil trochen bylinky za maroko...Dala sem si 4 prdíky,vlastně jako obvykle,stoupla sem si,jako že si du pro cigára-najednou šílenej tlak v uších,hučení,zamotala se mi hlava,ještě že mě chytil,jina bych si dala dobře o stůl...Docela silně mě to poladilo...Nevim jestli to bylo těma práškama, nebo tlakem, nebo nevim,ale bylo to :vampire: .........
Hawke
Můj nejlepší kámoš, kterého pravidelně (denně) zkuřuju si hulení při nemoci nemůže vynachválit. Během dvou dnů je zdravý. Zmrd:)

Na druhé straně já, když mám někdy horečku a dám prdíka, v piči jsem sice kvalitně, ale horečka mi stoupne minimálně tak o 1 stupeň,

To není rada, ale jenom takový postřeh ze života.

Zatím peace&freedom.
DABZ
to ja sem mnel jednou 40C° teplotu a proste nejaku chripku(kasel rýma bolest hlavy) prisel kamos a dali sme si brško pak sem jen chodil po domne a varil si mliško na nemoc sem absolutne zapomnel ale po dvou hodinách semi vazne udelalo blbe a to vic nez predtim
podle mne ale je stejne nejlepsi si dat brško pri nemoci udela vam dobre:)
Bido
Při nemoci hulim, ale při velký rýmě se mi párkrát stalo, že mě to ani moc nespálilo. Jinak pomáhá to fakt vykašlávání - aspoň u mě.:D
moswa
momentálně sem oficiálně nemocná. fčera v noci sem mela horečku pak sem si dala dva jointy a teď sem jak rybička. co dodat. hulení prospívá tělu i duši:bravo:
Jíííííííííííííííííííííí ja už sem taky nemocný!!
wendy
no, já taky no...
wendy > my dva se tady na groweru celkem často setkáváme že?:)
Když já napíšu příspěvek, tak ty taky, a naopak. Nedělám to však naschvál, asi blízká karma.....:rolleyes:
:bravo:

PEACE
wendy
já to taky nedělam schválně, nejspíš mě asi vždycky zaujmou stejný thready jako tebe a naopak:)
jinak chválim mozek fakt mazec:frog: a co máš vůbec za nemoc...?;)
wendy>> Mám takovou pitomou chřipku, pořád kašlu... HUMUS
wendy
to já nekašlu, nemam rýmu, už i horečka mě přešla ale pořádhrozně bolí hlavaaaaaa :grrr:
Včera jsem si dal trosku do vodarny, ale zacalal mne taky BRUTALNE bolet hlava, vyřešili to až 2x Iblgin 400
Skus to taky třeba ti to pomůže...
PEACE
wendy
proti ibalginům už sem imunní:) me zabírá jedině paralen nebo modafen"chřipka z těla ven!"
wendy> dík, uz mi zase neni dobre, tvoje typy vyskousim
No já jsem měl jednou anginu, bral jsem antibitoika, řekl jsem kurva nemůžu chlastat a to je za tejden matura. Na matuře jsem byl ještě dost na sračky, nemohl jsem skoro ani napít jak mě bolelo v krku. Nicméně, za tři dny po tom to nepřestalo, jen malinko, byla zrovna rozlučková zábava a tak jsem lil jak zjednanej do toho nějaký brka a v pohodě, pařil jsem až do 8 do rána :) tak to jde, ale je to pro tělo asi svinstvo
wendy
Claune: jak svinstvo, alkáč možná ale hulení je lék!mě při nemoci jedině pomáhá...
FlickerBird
mno víceméně by mě zajímal váš názor na doplňování léčby depresí ganjou... dobírám antidepresiva, Fevarin 50mg denně, a zatím jsem nepozoroval žádné negativní reakce... ba naopak, spíš jsem v pohodě a deprese nemají už ani pramalou šanci :D :flamer: ale stejně, má tu někdo zkušenosti?
ještě bych měl dotaz na kombinaci ganji a Nokinalu, zítra jedu večer ke kámošům "na chatu" a před cestou busem si musím dát nokinal, jinak bych se poblil (hodina po rozrhaných silnicích s převýšením skoro 400m :death: :punk: pro milovníky kinetóz ideální)... nebude se zbytkový stav rvát s nokinalem?
moswa
citace:
Původní příspěvek od FlickerBird
mno víceméně by mě zajímal váš názor na doplňování léčby depresí ganjou... dobírám antidepresiva, Fevarin 50mg denně, a zatím jsem nepozoroval žádné negativní reakce... ba naopak, spíš jsem v pohodě a deprese nemají už ani pramalou šanci :D :flamer: ale stejně, má tu někdo zkušenosti?


jestliže bereš antidepresiva, tak si asi fakt dávej bacha. můj bratr je bere už x let a hulí do toho no a nemá po tom zrovna závidění hodný stavy(někdy je v poho, ale celkově tě to může fakt rozesračkovat:( )
jinak nic proti práškum, ale všeho s mírou :p: jo a ten bus, to bude asi okej. zdar
FlickerBird
jojo, dík... bus byl okej ale zhulenej sem nakonec ani nebyl... ad AD vs. konopa: není to tak horké, já mám stavy velice klidové, normálně bych i řekl že po dávce "do pohody" (většinou se nezhuluju co to jde) vypadám naprosto střízlivě
znám osobně týpka který má řekl bych ty nejšílenější stavy co jdou, ale že by bral AD bych neřekl... je to dost o základu osobnosti který mám podle všeho OK :) naštěstí :)
Juggler
Beru antibiotika, dnes jsem začal. Ale jedeme z kámošema na chatu, a já mám vzít poslední 2 tablety na chatě (1 denně). Tak nevím, jestli na to můžu normálně hulit, nebo radši neriskovat?
Hellemese
Nezalezi ani tak na tom jaky mas prasky, ale na tom co mas za nemoc. Prave ta nemoc te nejvic oslabuje...takze s kombinaci s praskama se muze stat ze ti nebude dobre, muzes zvracet atd. Vetsinou to ale clovek zvladne v pohode. Jen unava bude pak asi vetsi. Ale nutno asi dodat, ze nemocnej clovek by mel o to vic doplnovat tekutiny a doplnovat vitamin C, a to zvlast u kuraku.
Mesias
No já mám problémy s tou angínou. KDyž jsem byl nemocnej naposled hulil jsem furt. Když jsem šel k doktoroj na kontrolu, řekl mi ať tak nekouřím a ať doberu antibiotika. No myslím si, že jsem to nevyléčil nejlépe a angína na mě leze znovu... Asi bych během nemoce a léků hulit neměl. A hulit na nagínu? Minule jsem hulil jen ty lepší modely. Pomáhali jako tlumiče bolesti, ale nějaký shitská ganja mě tak neskouří a stav je pak hroznej...
Kirk
Zdarec, potřeboval bych poradit, v naší třídě se objevil zánět mozkovejch blan a jelikož mam akorát před maturitou tak sme všichni posraný abysme to nechytli. Já osobně hulim asi tak dva špeky do tejdne, ted si dávám tejden pauzu ale už bych to nejradši zase podpálil, tak bych se chtěl zeptat jestli marihuana neoslabuje imunitu organismu?
Pač to by bylo docela blbí
Ale zase jednou sem slYšel, nevim jestli je to pravda nebo ne, že nějakej týpek byl v indii a pil tam vodu ze studně, upad do bezvědomí a nějakej domorodec nebo co ho narvali hašišem a dostal ho z toho, ale to je asi jinej případ že?
Kdyby ste náhoudou měli zkušenosti z touto nemocí, tak se prosím pište....
Majkuk
Cafte mam otazku- moze clovek, ktory ma daco so srdcom hulit- mam supis kamosku a ona kce to skusit,no ma v srdci daku sietku ci co. A tak som jej to zatim zatrhol, ze sa spytam-poradte pls.

Jo a k tej chorobe-bol som chory-aj antibiot. a dal som si dobruckych 6praskov a bolo mi moooooc dobre-ale potom som boool straaasne zniceny-dost zaber na telo
Divoženka
Zdarec, mě když popadla potvora bolest krku, tak jsem na to normalne vdechovala zelené výpary marihuany,pač mi to protahlo trubky,ale následky byli asi horší. S bolestí v krku jsem nikdy nemela problem, vzdy se to vylecilo raz dva,ale když jsem s tím šla za dr. a hulila na to, tak jsem nemohla vůbec polykat a uzliny mega. Dr. řekla po nahlédnutí na můj zhnisaný krk fuj a zahodila špachtlu. Pak jsem podstoupila řadu odběrů krve, zda je to vůbec chřipka, no humus. Asi po půl roce s eto opakovalo úplně stejně a hulila jsem na to taky stejně. Dvakrát třikrát denně. tak nevím, přijde mi ,že jsem nějak mimo, Vás to všechny léčí...
Vladbur
Když jsem nachlazenej,nebo mám chřipku,tak si dám špeka každej den po dobu 3 dní-1 den 1 joint
Zatim mi nejlíp na nachlazení pomohly indoory-Shiva a Ingemars punch
imyta111
takze mne hulenie velmi pomaha ked som chory.. mal som vzsoke teplotz a dal som si sluka z tak 50/50 sativa/indica a do 3 dni po horucke.. mal som 39,5 a za hodinu po zahule mi klesla na 37,2. A ostatni lezali v posteli 2 tyzdne a mne po 3 dnoch OK.. ale musis hulit len malo, aby si sa nevysilil moc
tekknou
Taky jsem zrovna nemocnej,kdyz si dam prda tak mam mensi rymu a lip se mi odkaslava8]..
fejk
citace:
Původní příspěvek od Kater
Akorát bacha na to, že můžete mít silně introspektivní stavy, při kterých vám tráva ukáže vaše nemocné tělo jako smrtelně nemocné - to se mi při chřipce stalo a dlouho jsem to rozdýchával. Chce to asi nějaké pozitivní podněty a moc nemyslet na ty bacily a viry v těle.



tak tohle muzu jedine potvrdit, dal jsem si nemocnej doma plicky z bonga a ten vecer fakt stal za to, myslel sem si ze mi pukne srdce a byl sem celkove zmatenej, nedokazal sem usnout....

ted beru antibiotika na zanet a jak sem si precet tak na to hulit nebudu diky ti Growere :-)
Hawke
Zdarek:)
S konopím při nemoci nemám moc příjemné zkušenosti. Obzvláště s horečkou mi vždycky zamávají i dva chabé prdíky... Za chvíli sem uplně v kejdě a horečka si řádí na maaximum..
Takže podle mě NE.

Mír s konopím:)
lootman
no sem momentalne nemocen ale uz jen lehce tak ze si kazdy den dopravam ale pri nejakejch 40%horeckach bych si nedal pac by to byl asi mazec :) peace
Knight
měl sem 37,3°C, dal sem si brcko a odpadli mi hlasivky, ale to asi nebylo tou nemoci
Kolom&n
mě hulení jen pomáhá na nemoc,taky jsem treba dycky vykašlával humusy z krku ale uz je to f poho.kupte si na to odkaslavani caj ok TEEKANE na vykaslavani a je to nejlepsi kombinace na nemoc.:bong:peace
AHM4D
teď jsem taky nachrmlanej, rýma a kašel jak sviň, ale prdíka si přes den dám aspoň na to chvilu nemyslim;) už dva dny jsem pořádně nejed, včera večer jsem si zakouřil ale nějak mi to fyzicky nepomohlo, lítal jsem celou noc..k doktorce se mi nechce
Knight
včera jsem měl 39,3°C :mutant:
...kdybych si dal, tak mě to zabije :death:
PS: k doktorovi nechodím, prostě nemám rád prášky
Hawke
to Knight: souhlasím s tebou co se týče těch prášků... Nesnáším, když je člověk nucený cpát si do vlastního těla nějaké chemické sračky:grrr:
MadEGGA:()
ja si myslim, ze pokud ta nemoc spociva v hornich cestach dychacich, tak by ti to pomoct melo. jelikoz marihuanovej kour pusobi jako antibiotikum. ale nedoporucoval bych kourit speky, ani za zadnyho dreva. nejlepsi je sklicko, nebo treba jablko nebo alobal. ten papir je na krk spatnej. a tabak jeste horsi.

peace
macabo
jediny ucinok co ma alkohol na antibiotika je ze zoslabuje az uplne eliminuje ich ucinky.nabuduce ked si pojdes dat tie antibiotika co si zapijal pivom, tak ti uz mozno nezaberu.s hulenim to nereaguje nijak
ona
u atb a alkoholu neni ani tak problem ve snizeni ucinku, ale v tom, ze zbytecne zatizis jatra, ktera eliminuji alkohol i atb
Piki999
Me kdyz delaly piercing v jazyku tak mi rikaly abych pri tom nehulil ze to zpomaluje hojení.......tak newim co je na tom pravdy

Potom smaznu

:jumper:
já mám asi chřipku - rýma,kašel,bolest v krku teplota zatim celkem ok (dnes 37,1) vzal sem si dopoledne panadol plus grip a před hodkou sem si dal takovýho tenkýho osobáčka je mi o doooost líp :)
Etienne
Dneska sem byl u doktora napsal mě Penicilin(uživat po 6 hodinách) tak by mě zajmalo jestli by nevadilo když si na to zahulim....Dík za odpovědi
Freeloader
Ja dyz sem nemocnej tak hulim,ikdyz to semnou jedno malem flaklo vo sklizni dyz sem mel horecku a dva paraleny v sobe ale to vtom mel hodne velkej podil kamos kterej ubalil big blunt:bandit: hodne zalezi jas ses natom s plicema!ja dyz to vypada ze mam tuberu tak si to brko vodpustim,konec koncu to si rekne i telo pac to brko skoro hulit nejde!ale jinak si celej tejden zavrenej doma bez jointu nedokazu predstavit :afro:
Etienne
Pravě. Ale teplotu nemám ani kašel nebo něco podobnýho.... V sobotu chci jit na hokej tak před tím se chci trochu spalit :rasta: , ale do ty doby nic...
lootman
Tak vcera se u me zalibilo nejspise nejaky chripajzne :(.Takze nastupuje lecebna kura a to jets-Polibek a krasne obeti od pritelkyne,panak slivovice na vypaleni cerva s postupnym dokladanim thc na imunitu :D a prez vejkend snad bude vykurirovano hehe...
peace :punk:
lootman
Tak lecebnou kuru co jsem popisoval jsem splnil,ale nepomohla :confused: to bylo asi zapricineno to denni vejkendovy litani az do 4 do rana :D...Tak si postunu tyden...
Peace :bong:
PalYno
ja mam anginu a hulim furt,podla mna to nema nejaky negativny vliv na organizmus antibiotika+ganja
faqer
Minulu zimu som sa strasne vytrepal na SNB na tycku, narazene rebra. Isiel som na pohotovost, pretoze pri dychani som mal brutal bolesti. Dostal som dve inekcie od bolesti a este nejake tabletky. Nastastie to pomohlo a bol som ok. Vecer prisiel ku mne kamos a doniesol mi na kostovku jeho special vzorku. Tak som nevahal a ubalil som pred spanim light brcko. A potom nastal brutal, nehorazne stavy, tachykardia, ked som si uvedomil, ze asi tie inekcie a tbltky neurobili dobre, bolo neskoro. Nehorazne triasky,,fuu, este teraz ma trasie... Proste som spravil chybu a neodporucam v takomto pripade hulit. Normalne som som asi dva mesiace po tejto skusenosti nehulil. Bolo to fakt na hrane:)
po 6 letech jsem nemocnej - takovej stávek, kdy bolej klouby, potím se jak topič v létě a v krku knedlík ... chytl jsem to od přítelkyně (tý to začalo před dvouma dnama a dneska je už v pohodě, takže by to nemělo bejt žádný větší peklo) ... poslední skleněnku jsem si přivřel do balkonovejch dveří, takže bude muset pomoct improvizovanej bong z PETky (kouř z papírků fakt na ten stav ne-e), jesli přežiju, dám sickreport
Dead Cat
Zdar lidi, jsem po docela brutálním zánětu průdušek a můžu se podělit se zkušeností jestli hulit při nemoci. Mněl jsem docela vysokou horečku , asi 39°C, a řekl jsem si, že to vyzkouším. Model jsem nechtěl klasicky hulit, na průdušky by to asi nebylo nejlepší léčba :teef:, a tak jsem použil konopnou tinkturu kterou mám v zásobě pro různé
po(u)žití. No takovej stav už teda nikdy víc, horečku jsem začal vnímat snad desetkrát intenzivnějc, hlava mi třeštila a krevní tlak a puls byly takový, že jsem si myslel, že mi prasknou žíly na čele a začne znich stříkat krev proudem :grrr:.Bylo to naprosto nesnesitelný a nedalo se to zastavit. Ještě musím říct, že dávku jsem vžádném případě nepřehnal, spíš jsem vypil míň než obvykle, a žádné léky jsem si před tím nebral. Za sebe můžu říct, že při nemoci už rozhodně NEHULIM!!!
MDe_
Když citim že na mě něco leze dam prda a na druhy den je mi lip :) Dokonce když sem měl anginu jak prase sice to byl zahul to ustat ale na druhy den mi horečky klesly a už mi bylo celkove líp .. asi to bude fakt člověkem jak to vnímá, samozdřejmě že někdy nepomohlo ale někdy zase jo :)
pipo22
inhalace jako prevence nemá chybu, vyzkoušeno na vlastním těle. loni a letos bez nemoci, předtím 3-4x v roce nemocen. neinhaluji pravidelně.
stick
osobni zkusenost: kdyz u me probihaly chripkovy symptomy, tak pri akutni intoxikaci (cca pul hodiny od zahuleni) se stavy zintenzivnely,ale po ty pul hodce se dostavil pohodovej stav. takze sem se to naucil postupem casu tu chvili vydrzet, protoze sem vedel, ze me ceka laces..
Guano
Brko jde jinejma cestama nez chlast a jestli chlastate na antibiotika tak si to uzijte nejsis se nic nestane nebo vam malem odejde slinivka a malem umrete jak kamoska...ale je to kazdeho rozhodnutí
kdyz sem nemocnej tak me pripadne ze sem i vic zhulenej a to na tom mam rad :))
Skaff
Naposledy když sem měl chřipku, jakože staršný bolení v krku atd. Tak mi Thc náhodou strašně pomáhalo. Už po prvních prdech z brka mě přestalo bolet v krku, a asi po 2 dnech intenzivního hulení a pytí bylin (Ono pronajímat bylinkářce jednu cimru v baráku má i svoje výhody :D ) jsem byl úplně zdravej.
Mononukleoza
mam ji uz pres tyden a jeste jsem nehulil,jelikoz drzim diety a nesmim alkohol a nesmim sportovat pul roku. tak me zajima jestli muzu hulit. pokud nekdo ma zkusenosti tak se o ne podelte dekuji :)
Highskór
Já se od pátka potýkám s nějakým silnějším nachlazením. Pátek jsem komplet prohulil, sobotu jsem si ještě dal špíčka, a celý den popíjim maté,zázvorový čaj čerstvě nastrouhaný,zelený čaj, vincentku ( dokonce jí i inhaluji ). Ale k věci, když mě v pátek a sobotu bolelo v krku tak mi to pomohlo o hodně víc než ten zázvor a všechno, ty čaje působili jenom na pár minut až hodinu, ale to hulení to spolehlivě vypalovalo, ovšem kašel se nezlepšil, spíš naopak a proto dnes už jen piju čaj a čekám co bude dál, jestli budu muset k doktorovi pro pilule nebo ne.

to nirvanes. : Mrknul jsem jen tak zběžně na net, a prý by se nemělo nic kouřit, během mono...

skus trochu více pohledat :)
Creed
Při nemoci určitě nehulte, hulení samo o sobě snižuje imunitu a hulit ještě když jste nemocní... jste blázni?
Snad to může trochu ulevit od příznaků, ale jinak je to hodně kontraproduktivní...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma