Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

Stránky: 1 [2] 
150w LED spider vero 29 gen 7,100x45x45,1xsomango,2xjack herer,1x phantom og - Klikni zde pro originální téma
Funny420
Na růstu to bylo 28 dní
Funny420
53 den 12/12. Phantom už vypadá,že by chtěl sklízet,na vrchu už má jantar,ale spodní patra ještě nic,takže ho tam ještě chvíli nechám. Jacky jsou mléčné,dàvám jim tak týden. Somangu tu potrvá ještě o něco déle.
SarumanCZ
moc hezký,kolik tě stály ty ledky jestli se můžu zeptat?
Funny420
4200,- i s poštovným.
SarumanCZ
jenom?to je slusny...
Funny420
Je to z DIY setu z alucraftu :) kdybys chtel to samy,napis mi pm a ja ti reknu,co vsechno jsem od nich bral
Funny420
55 den 12/12. Trichomy na phantomu na mě už řvaly,ať sekám a kdo jsem,abych se hádal s trichomy,takže jsem poslechl. Sekl jsem největší palice a spodky ještě nechám dozrát. Vršků je 95g za mokra. Paldy jsou hezky tvrdé,lepkavé a voňavé s nádechem fialové barvy.
Funny420
59 den 12/12, Jack Herer 1 dole :)
Funny420
61 den 12/12 druhý jack dole :) teď už jen somango,kterému nezbývá víc než týden
Funny420
67 den 12/12 pokoseno somango. Začíná typovačka o karmu pro 3 nejlepší :)
AladinXXX
47g.hezky.posilam aK47
svijan
38 g
SubFocus
Moc pěkné, já věřím v 93g :) přecijen to budou šutráky :) K+ Ti právem náleží kolego !!!

EDIT:Sorry, musím se podělit o karmu s vícero lidmi :( takže k+ později :)
HVR
109.50g
Madical-Strains
133 g sutru :)
BuddyBud
89,9 gargamelů, přeju 200
GrowPlace
121g :)
Funny420
Tady jen ukázka již usušeného Jacka Herera a Phantoma OG :) Z PO vyfocena jen malá palička,protože mi zbylo sotva 5g,jelikož už zase zaúřadoval bratr mé přítelkyně,který si asi činil nárok na úrodu a většinu Phantoma během mé nepřítomnosti zhulil a k mé hrůze jsem včera zjistil,že toho dost rozdal svým kamarádům. Asi si budu muset pořídit nějaký trezor.
Just
Jak vysoký byl ten JH?
Funny420
Myslíš celou kytku?
Funny420
Tak usušeno,zváženo.
Somango-20g
Phantom OG-taky 20g
Jack Herer-45g na dvou kytkách
Spodky všeho druhu-5g
Celkem 90g :)
Co se typovačky týče,tak 1 místoBuddyBud 2 místo SubFocus a 3 místo HVR :) K+ letí,smoke report dodám později
Funny420
Všechny modely jsou otestovány a s kvalitou jsem u všech opravdu spokojen :) Co se stavu týče,jsou ze všech modelů podobné,velmi silný high a poté slabší stoned,snad jen bych vyzdvihl PhantomaOG,po kterém jsou tělesné požitky všeho druhu velmi výrazně posílené 3:) Vůně phantoma je celkem jemná a stejně jako chuť lehce oříšková. V krku stejně jako ostatní modely vůbec neškrábe. Somango smrdí trochu jako hovno :D ,ale díky bohu zde neplatí to co u Phantoma a chutná po ovoci a skutečně v něm cítím i chuť manga :D Jack Herer mi vůní ani chutí nepřipomíná nic :D zkrátka nevím,k čemu to přirovnat :D takže se budete muset smířit s tím,že vůně je silná,příjemná a pronikavá a chuť tak samo.
Co se shrnutí celého pěstu týče,udělal jsem mnoho chyb. Ze začátku chyběl calmag a hnojení v květové fázi taky asi nebylo úplně košér.Ale největší průser byl slabý odtah (teploty k třicítce) spolu s výškou boxu. V květu jsem měl lampu jen 15-20 cm od vrcholků,což je málo.Jinak si myslím,že 90g na tento prostor není úplně špatné,i když bych někdy rád udělal stovku. Co se dalšího kola týče,tak kvůli rodinné situaci nebude. Možná koupím nějaké semínka od fair seeds a stejně je zasadím,ale asi bych to sem ani nepřidával,jelikož by byla velmi velká šance,že bych kytky musel během pěstu vyhodit a vybavení sbalit. Takže tímto se s Vámi loučím na neurčito a děkuji všem,kteří mě tu sledovali a pomáhali mi :)
AladinXXX
.:megafon: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :beer:
Funny420
Tady ještě jen malá ukázka nového boxíku na předpěst všh 60x30x30 :) Někdy tu z něho možná hodím i celé kolo,jestli se mi bude chtít :D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma